bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Valla ben bebegi dogru duzgun gormedim. :) 4 lu test istedi doktr onu yaptrdim bugun. Ayrintili ultrason icin gun verdi 21 hazirana. Cinsiyetini soylemis miydim dedi hayr dedim %80 erkek dedi sadece esine soyle dedi ben herkese soyledim:)))))
Ben bir öğrensem herkeşlere duyururum dayanamam kimi gebeliğini bile saklıyor ben saklayamam ayy herkese duyururum

Valla ben bebegi dogru duzgun gormedim. :) 4 lu test istedi doktr onu yaptrdim bugun. Ayrintili ultrason icin gun verdi 21 hazirana. Cinsiyetini soylemis miydim dedi hayr dedim %80 erkek dedi sadece esine soyle dedi ben herkese soyledim:)))))
Gözun aydn canim bi cinsiyet bilmecesi çözüldu darısı bize ☺ hayrla, saglıkla dogsun tatlı oglusun☺ devlette ayrntılı ultrasonu kim yapıyo canım, kendi doktorun nadi bey mi yapck yoksa.

Kizlar eltimdeyim gozumun ucuyla takip ediyom sizi ada eltimin oglunu isirdi kasla goz arasinda kusuruma bakmayin sizinle cok ilgilenemedim cocugun kolunu moratti bizim essek sipasi canim cok skldi kizlar
Canım rahat bırak kızı dişleri kaşınmış ısıracak bir erkek bulmuş ne güzel şaka bir yana küçükken haylaz olan büyünce hanım hanımcık kız oluyormuş öyle diyorlar

Kizlar eltimdeyim gozumun ucuyla takip ediyom sizi ada eltimin oglunu isirdi kasla goz arasinda kusuruma bakmayin sizinle cok ilgilenemedim cocugun kolunu moratti bizim essek sipasi canim cok skldi kizlar

Ay tutamıycam
Ada ne yapsa bana çok tatlı geliyor, bayılıyorum onun afacanlıklarına. Canını sıkma sen de kuzum, her ne kadar yürüyüp, arkasından koştursa da Ada daha 19-20 aylık bebek.
Hiç yaptıklarından sorumlu tutulur ya da mahcup olunur mu? Eltinin oğluna üzüldüm ama, şimdiden patronun kim olduğunu öğrenmiş oldu

İki dakikada vicdansız ettin beni ne yapaydım tebrik edip öpücük mü kondırsaydım ben onu çiğ çiğ yemezsem rahat etmem

ay canım çok yaşa emi, çok tatlısın, çok güldüm. Barbarella seni
Yok bunun böyle olacağı belliydi zaten. Plan gündüzden hazırdı

Canım rahat bırak kızı dişleri kaşınmış ısıracak bir erkek bulmuş ne güzel şaka bir yana küçükken haylaz olan büyünce hanım hanımcık kız oluyormuş öyle diyorlar

Öyleymiş cidden bak bana cocuklen cok usluymuşum birde şimdi bak kocaman oldum hala yaramazlığın bini bi para

Kızlar selam :) cinsiyetimiz belli oldu sonunda :) Erkek olacak nasip olursa :) ♡ ♥ ♡
Massalah pasana tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah kac hafta usg gore tatlim ilk bebekmi saglikla kalin.. ecmain

Massalah pasana tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah kac hafta usg gore tatlim ilk bebekmi saglikla kalin.. ecmain
Sağol cnm. Ilk bebek nasip olursa. Evliliğimin 6. Ayında hamile kaldım :)
Sat a göre 16+1 ama Usg ye göre 17+4 çıktı hem 3 lü testi de yaptırdım. Kendi doktorum 2 hafta önce %55 erkek demişti. 14 hazirana gün vermişti o zaman belli olur demişti :) ben bekleyemedim :) başka hastaneye gittim orada söyledi bugün :) ense kalınlığı 1.9 çıkmıştı erkek olma ihtimali var diyorduk :) benim ki tuttu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…