bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ay canım çok yaşa emi, çok tatlısın, çok güldüm. Barbarella seni
Yok bunun böyle olacağı belliydi zaten. Plan gündüzden hazırdı
Merak etme canım benim öyle yedim ki şimdi mutfakta bulaşıkları yıkıyor suçlu kürek mahkumları gibi geçti bulaşığın başına hem de ben demeden ohhh böyle yaparlar adamı

ben senin hikayeni çok iyi biliyorum canım daha ikizler belli diilken bile kız istediğini benim ilk gebelik yaşım 30.. yani aynen ablam ve annem gibi çevremdekilere nazaran çok rahat bi hamilelik geçiriyorum şükürler olsun cinsiyeti erkek büyük ihtimalle ben geçen sene regaip kandili gecesi bembeyaz bi kuzu sevmiştim rüyamda çok etkilenmiş uyanır uyanmaz bakmıştım tabirine çok hayırlı bi erkek evlat diyodu .. inşallah rabbim nasip eder.. inan ki sağlığından bile önce hayırlı bi evlat olsun diye dua ediyorum elbet kim istemez yavrusunun sağlıklı olmasını ama öyle sapasağlam evlatlar görüyoruz ki annenin babanın üzerine yürüyen mi ararsın türlü ahlaksızlığa bulaşan mı bu arada ben kendimi bildim bileli kız bebek delisiyim eşim de öyle ama 14 mayısta gittiğimizde o hareketlrini gördük ya eliyle yüzünü kaşıdı bize totosunu döndü filan..ne bileyim ya şimdi evin içinde oğlum oğlum diye dolanıyorum

Allah gonlune gore versin. Saglikli hayirli bir evlat.

Canım rahat bırak kızı dişleri kaşınmış ısıracak bir erkek bulmuş ne güzel şaka bir yana küçükken haylaz olan büyünce hanım hanımcık kız oluyormuş öyle diyorlar
Ayyy cok agladi yavrucak 20 tane dis izi vardi resmen cok uzuldum kucucuk daha bide 4 ay kucuk ada dan nerden ogrendi isirmayi bu bebe ya

Ay ilk bende guldum kuzum ama cok kotu isirdigini gorunce cok uzuldum cok canim skldi nerde yanlis yaptim da isirmayi ogrendi bilmiyom ya dogacak kardesini de isirirsa koparir alimallah yaa

Ayyy cok agladi yavrucak 20 tane dis izi vardi resmen cok uzuldum kucucuk daha bide 4 ay kucuk ada dan nerden ogrendi isirmayi bu bebe ya
Siddetle verilen egitime cok karsiyim. Cocuga baska cocuga siddet(isirma) gosterdigi icin vurursan yani siddet gosterirsen ne ogretmis olacaksin neyin siddetin yanlis oldugunu nereden ogrenecek??

Siddetle verilen egitime cok karsiyim. Cocuga baska cocuga siddet(isirma) gosterdigi icin vurursan yani siddet gosterirsen ne ogretmis olacaksin neyin siddetin yanlis oldugunu nereden ogrenecek??
Oyle kuzum tabi ama sastim kizdim sadece niye isirdin bak nasil agliyo kardesin diye nerden ogrendi isirmayi anlam veremiyorum cok utandim cok uzuldum inan

Benim 4 yasinda yegenim var rahmetli abimin kizi. Yanlis davranislarda bulundugunda hemen hayali bir kiz yaratiyorum once yegenimin dis gorunusunu anlatiyorum. Sonra uslu akilli yani dogru davranislarini anlatiyorum sonra da o hayali kizin asla baska cocuklari isirmadigini isirdiginda o cocuklarin canlarinin acidigini kendi cani acidiginda annesinin ve benim ne kadar uzuluyorsak o cocuklarinda ailelerinin uzulduklerini anlatiyorum. Ama sadece bir tane kotu davranisini anlatiyorum. Baska kotu davranislarini soyledigimde o hayali cocuk da siradanlasir mukemmel olmaktan cikar.

Ama kuzum ada suan anlamiyo ki nasil anlaticam yapmamasi gerektigini off aman ne zor seyler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…