bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay ilk bende guldum kuzum ama cok kotu isirdigini gorunce cok uzuldum cok canim skldi nerde yanlis yaptim da isirmayi ogrendi bilmiyom ya dogacak kardesini de isirirsa koparir alimallah yaa
Canim cok normal çocuğun 2 yas sendromuna giriyor tepkilerini bir şekilde ortaya koyuyor ısıracak ağlama krizine girecek kendini yere atacak bağıracak tutturacak vs. Benim oglum da çok hırçın inşallah çabuk atlatırız bu donemi

Insallah kuzum benim hic beklemiyodum boyle yapcani sok oldum inan

Insallah kuzum benim hic beklemiyodum boyle yapcani sok oldum inan
Canim anlamayacak yastaysa eve cocuk geldiginde ya da siz cocuklu bir yere gittiginizde daha oyuna baslamadan onun boy mesafesine inip hpz iletisimi kurup baif bi sesle uyari yapmalisin isirmak yok diye. Yaparsa da ufak bir ceza ver inan birakir.

Canim anlamayacak yastaysa eve cocuk geldiginde ya da siz cocuklu bir yere gittiginizde daha oyuna baslamadan onun boy mesafesine inip hpz iletisimi kurup baif bi sesle uyari yapmalisin isirmak yok diye. Yaparsa da ufak bir ceza ver inan birakir.
Yaaa herseyi yapmaya hazirim inan kuzum deneyecegim kuzum cok uzuldum inan ki korktum da kardesi olcak sunun surasinda 6 ay sonra

Ayyy en sevilmelik yasi poposu isirilmalik tam. Hem acaba biz cocukken kimleri isirmadik kimlerden dayak yemedik. Biraz kardesi gelince gozun uzerinde olmali kiskancsa.
Kiskanc kuzum.tipik aslan burcu kadinievet yanliz birakmamaliymisim bugun anladim kuzum cok sagol dikkate alicam isirmak yok diye sakince soyliycem

Ama kuzum ada suan anlamiyo ki nasil anlaticam yapmamasi gerektigini off aman ne zor seyler yaa
Evet ya anlam veremez bu aylarda. Bi doktordan duymuştum. Isırdığı yeri elinizle tutun acıdığını belli edin ama onun isteklerine cevap verin ilgilenin diye. Kızsan da konuşsan da bir yere kadar. Belli ki başka bişey anlatmaya çalışıyor

Elinden bisey alininca yada kizdigin zaman yapiyo tepki amacli sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…