bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kısslar Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar

Kaç gündür giremiyrm kosturmacadan.sehirdisi git gel ev haftasonu sınav var ders çalışmaya çalış bi de mobilyalrm değişio onlarla ugrasiorm.onca telasenin içinde kendimi Aslında pek dinleyemiyrm ama ben bebegimn hareketlrni hâlâ hissedemiyrm.doktorum 18.haftaya kadar Bişey hissedemezsn demişti.
18 e gircez İnşallah ama acaba hissetmem mi gerekiodu herşey yolunda mı acaba Die düşünceler gelip duruo.
İlk hamileliğim onunda etkisi vardır mutlaka ama benm gibi hâlâ Bişey hissetmeyen var mı.
Çok şükür doktor kontrolüm yaklaştı sonunda yani Çarşamba gitcm ama daha da var.bi de evde iş güç yapınca koşturma telaşe acaba herşey yolunda mdr Die düşünmeden edemiyrm

Bi de bu gece rüyamda doğum yapmışım çok güzel ışıl ışıl bi hastane odasindym.bi arkadsm kucağında bebekle girio odaya benm bebegimmis.kucağıma verio göğsümü cikariorm Hemen emmeye baslio.Sen ne kadar güzel şeysin maşallah sana falan Diorm.boncuk resmen çok tatlıydı.bencede göğsümü kapio hiç ugrasmio.genelde zorlu olur başlangıçlar denilir ya.ayy o kadar mutluydum o kadar güzel bi rüyaydı ki.Allah m hayırlara çıkarsn.İnşallah gerceklrni yaşamak nasip olur

Canım ara ara oluyor. Magnezyum verdi doktor bayağı azaldı. Ağrı kasılma olduğu dönemler içiyorum

Gözun aydn canim bi cinsiyet bilmecesi çözüldu darısı bize ☺ hayrla, saglıkla dogsun tatlı oglusun☺ devlette ayrntılı ultrasonu kim yapıyo canım, kendi doktorun nadi bey mi yapck yoksa.
hayır canım radyolojı uzmanı bakıo onun ıcın gun verdıler ıste randevuyu doktorum belırledı. ben 21 hazıranda dırek buyuk ultrasona gıdıcem. sonucunu da nadı beye gostercem

Ben bir öğrensem herkeşlere duyururum dayanamam kimi gebeliğini bile saklıyor ben saklayamam ayy herkese duyururum
Ben de saklıyorum şu an. Kızımda cinsiyet geç belli olmuştu. Sürekli soranlardan gına geldi. Bu sefer netleşmeden söylememe kararı aldım. Belli de olmuyor daha. 16 dayım. Bugün netleşecek inşallah.

Amin. Bende bu gece ruyamda dogum yapmisim. O kadar zayiflamisim ki yatagimdan kalkamiyordum iceriden bebegimin sesi ve annem mutfaktaymis tabak sesleri geliyordu kalkip bebegime bakmak istedim kalkamadim.

Kızlar doktordan çıktım kız olan cinsiyetimiz erkek dediğin ama kız demiştiniz dedim ben yanılmam aslunda ama dedi dur kordon bu dedi sonra görmeye çalıştı göremedim dedi bi idrar tahlili ver dedi sonra yine bakalım dedi seni bu gün öğrenmeden göndermicem dedi çok iyi doktorum sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…