bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
artık eğilirken bile ona çarptığını bir sertlik olduğunu hissediyorsunuzdur çünkü bende öyle oluyor ayakkabı bağlarken çok yaşıyorum ben de hissediyorum ama çok az net değil :)

aynen ya sıkısınca vuruyor resmen rahatsız ediyon gibi hate grcen of yaa off dedim küt vurdu sanırım duymaya başladı

Ayyy hadi netlesince haber ver canimm

Kizlar eltimdeyim gozumun ucuyla takip ediyom sizi ada eltimin oglunu isirdi kasla goz arasinda kusuruma bakmayin sizinle cok ilgilenemedim cocugun kolunu moratti bizim essek sipasi canim cok skldi kizlar
Ben hep erkek çocuklar böyle şeyler yapar sanıyordum senin kız yanılttı beni. İnsan böyle şeyler karşısında çok utanıyor ama ne yapacaksın çocuk bu. Bneim oğlan da erkek yeğenimi az ısırmadı. Hala kızınca vuruyor. Ne desem ne anlatsam nafile. Geçici bir dönemdir diye sabrediyorum
Kızlar bi de bugün Bebişimi parmak emerken gördüm :)
İlk bebeğimde dördüncü ayda ben de görmüştüm parmak emerken çok hoşuma gitmişti. Bunda bebeği bile zor görüyorum

Merhaba kızlar inşallah iyisinizdir. Hafta sonu acikogrwtim sınavı var ona Biraz çalışmaya çalışıyorum. Zor olsa da ... bu arada be işime isim düşünüyorum sizden de yardım almak istedim. Ilk cocugumun adı Poyraz ikinci ne olsa acaba yeni isimlerden düşünüyorum (rüzgar haric)

Gunaydin guzeller sabaha karsi uyuyunca anca gozumu acabildim hayirli cumalar hepinize bebislerimiz 1 hafta daha buyudu
Ben 12 gibi yattim sabah 10 da uyandim hergun 10 da uyaniyorum sen neden uyuyamadin tatlim
Aaaa 12 +haftadami soyledi doktorun canim insallah gonlundekini nasip eder rabbim saglikla insallah ..ecmain

Son düzenleme:
Poyraza uygun olursa ayaz - yigit -eymen :)

Ya hic sorma kuzum eltimi aradim nasil diye morardi biraz diyo dun hic uyumadim uzuntuden

Ben 12 gibi yattim sabah 10 da uyandim hergun 10 da uyaniyorum sen neden uyuyamadin tatlim

Aaaa 12 +haftadami soyledi doktorun canim insallah gonlundekini nasip eder rabbim saglikla insallah ..ecmain
Bilmiyom ki kuzum eltimin teyzesi olmustu gecen pazar biraz onu anlatti cok etkilendim bide ada oglani isirdi ona uzuldum herslde 4 de uyumusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…