bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canim adanadayim yuzuncuyil tarafindayim tatlim evet sicak basladi dun oglumun okuluna gittim sicak basti resmen :)

Ikra meyra sen napican kuzum bugun kizlari gormeye gidicekmisin
Evet canim rabbim izin verirse gidecem kizlarida merak ettim neden kasiyorlar acaba diye dusunuyorum insallah enfeksiyon yoktur icerde korkmaya basladim rabbim kizlarimi koru yarabbim sana emanetiz yarabbim .. ecmain

Ayy bende güzelyalıda oturuyordum yakın sayılırmışız bende bayramda gelecem inşallah bi aksilik olmazsa bütün ailem orda
Ne guzel degilmi bayramlar olmasa nasil bir araya gelinirki degilmi tatlim insallah yolunuz acik olur aksilikler olmaz .. ecmain

Evet canim rabbim izin verirse gidecem kizlarida merak ettim neden kasiyirlar acaba diye dusunuyorum insallah enfeksiyon yoktur icerde korkmaya basladim rabbim kizlarimi koru yarabbim sana emanetiz yarabbim .. ecmain

canım inşallah önemli bişey yoktu kızlarını görüp gelirsin ne güzel özlemişsindir annesi

Insallah canim benim sinirlendigi icin anlik olmustur umuyorum ki
canım geçen sene izmir e arkadaşlarımızın yanına gitmiştik.onların da oğlumdan 2,5 ay büyük bir oğlu vardı.o zamanlar yiğit yani oğlum 2,5 yaşındaydı.evde koştururlarken az sonra sesleri kesildi.oğlumu tanıdığım için huylandım ses çıkmayınca.napıyolar bi bakayım şunlara diye yanlarına giderken arkadaşımın oğlunun acı acı çığlığı geldi.bütün koştuk yanlarına.yiğit arkadaşımın oğlunu yatırmış yanağını ısırıyo.Ayıramıyorum dişlerini geçirmiş resmen çocuğun yanağına.güç bela ayırdık ama yavrunun yanağı mosmor olmuş.Akşama doğru iyice kan indi yanağına.Bi araba varmış istemiş bikaç kere yiğit o da vermemiş.Benim ki dalmış ondan sonra.Bağırmadık ama tepki gösterdik.O gün neşesiz davrandık biraz.Çok oyun oynardık bi hevesle.Ben bugün üzgün olduğum çok istekli değilim falan dedim oynarken.Çok daha fazla yakın ilişkiler kurduk.Daha da çok oyun etkinlik yaptık.Ara sıra beraber uyuduk.Geçiyor zamanla.Ama şimdi 3,5 yaşında vurmak, ısırmak, bağırmak , itmek kötü davranışlar değil mi anne diyor.

Evet canim rabbim izin verirse gidecem kizlarida merak ettim neden kasiyirlar acaba diye dusunuyorum insallah enfeksiyon yoktur icerde korkmaya basladim rabbim kizlarimi koru yarabbim sana emanetiz yarabbim .. ecmain
Yok kuzum ne enfeksiyonu kotu dusunme oyle olsa agrin olur kokulu akintin olur korkma fistiklarini gor gel hayirlisiyla

Ne guzel degilmi bayramlar olmasa nasil bir araya gelinirki degilmi tatlim insallah yolunuz acik olur aksilikler olmaz .. ecmain

Öye canım bende doğum olduktan sonra kışı atlatayım adanaya gelecem inbşş ailemin yanına planlarımda var hala eşimin haberi yokta birazcık kalsın yanlız ne olcak :) inş doğumdan sonra 2 yaşına kadar kendim bakmayı istiyorum ücretiz izin alcam

canım inşallah önemli bişey yoktu kızlarını görüp gelirsin ne güzel özlemişsindir annesi
Insallah guzelim acaba ikiz olduklari icin yermi dar diyede dusunuyorum insallah yerleri dar diye oluyordur canim pozitif yaninida dusunuyorum rabbim minislerimizi korusun cumlemizin ... ecmain

Cok sagol kuzum bende biraz dikkatli davraniyim sk sk anlatiyim en azindan kulaginda kalir yanlis oldugu daha cok ilgileniyim sagol canim benim

Canim benim oglanlarda tekme hissederdim 16 haftada 18 olucam pazar gunu tepik bile hissetmiyorum hicbirsey anlamadim ben bu hamileligi
Ben de istiyorum o tepiklerden bizim kizlar cok narin nazik hanim belli ki. Biraz da tembeller galiba. Kara erik bende aldim yiyemedim cok eksi.

Insallah guzelim acaba ikiz olduklari icin yermi dar diyede dusunuyorum insallah yerleri dar diye oluyordur canim pozitif yaninida dusunuyorum rabbim minislerimizi korusun cumlemizin ... ecmain
Amin canım bencede bi enfeksiyon olsa akıntın kokulu felab gelirdi ikizler ya senin melekler ister istemez yerleri dar geliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…