bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy kizlar 3 gundur Ankaraya yaz geldi aksamlari yine yagiyor ama olsunn gunduz cok guzel hava
Gecenyil ankaraya geldik ailece agostos ayinda adana yaniyor ama ankarada ne ter nede nem hissettim o kadar cok yurudukki hic sicak basmadi anitkabirin her yerini dolastik ulusa falan gittik yani hep gezdik cok guzel ankaranin havasi yayla havasi gibi esime gel buraya tasinalim cok guzel havasi ter yok nem yok oohhh miss diye diye gezdim cok sanslisin canim :)

Ben de istiyorum o tepiklerden bizim kizlar cok narin nazik hanim belli ki. Biraz da tembeller galiba. Kara erik bende aldim yiyemedim cok eksi.
Ben eksiyi severim ama biraz daha gecsin tatlanir artik daha yeni basladi kara erik sezonu tatlim ben severek tuketiyorum aksam 3 buyuk erik tukettim

Evet kuzum sifir nem ama kuru sicak ankara kavuruyo hemen yaniyosun esimin kollari yanmis bile dun kipkirmiziydi isi genelde disarda onun kamyon yukluyo indiriyo filan esim haziran sonu yattara gibi oluyo

Kizlar karbonat testi varmis cinsiyet belirlemede duydunuz mu hic. Bi arkadasim söyledi israrla yap diyor ne zamandir unutuyorum. Sonra yolu tube da videolar var mis meğer baktim. Bana kalsa idrar asitli her turlu köpürür. Kizda bi reaksiyon olmuyormus erkekte kopuruyormus. Cinsiyeti belli olanlar bi el atsa su ise doğru mu BİLSEK ben yatim kopurdu beyaz oldu . erkek mi yani diyorum bi umutsuzluk çöktü

Evet kuzum sifir nem ama kuru sicak ankara kavuruyo hemen yaniyosun esimin kollari yanmis bile dun kipkirmiziydi isi genelde disarda onun kamyon yukluyo indiriyo filan esim haziran sonu yattara gibi oluyo
Yattarami benzettemeye bak yaa cok guldum canim hemde sesli rabbim senide guldursun insallah.. ecmain

Ayy ben denedim.asiri kopurdu kizzzzz manyak miyim neyim dur 13 unde pipili gorursek bu test dogru

bıde kzlar doktor muayene ederken sekretere not alsın dıe soyledıklerı sunlardı ve benım kafamı akrsıtrdı....' plesanta asagı dogru uzamıs ancak serviksi etkılemıyor.' ne demek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…