bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Esime anlattim testi yaptigimi karbonata mi işedin igrençsin beee dedi cinsiyet ogrenmek icin her yol mubah dedim deli diyo ne var yani kuzum insanlar denemis bende denedim dur 13 unde ispatlanir umarm

Bitanem idrar asitli olduğu için her durumda karbonat köpürür. Karbonatın üzerine azıcık sirke dök, anlarsın. Bu test değil ama diğer emareler bebişinin yüksek ihtimal erkek olduğunu gösteriyor

Bitanem idrar asitli olduğu için her durumda karbonat köpürür. Karbonatın üzerine azıcık sirke dök, anlarsın. Bu test değil ama diğer emareler bebişinin yüksek ihtimal erkek olduğunu gösteriyor
Bende öyle düşünüyorum ama videolarda hic kopurmeyende var

Harikaymis kuzum cok tesekkur ederimmm

Rica ederim tatlım, aklındaki tüm sorulara yanıt vermiş. Bir kaç yazı daha okudum ama en detaylı ve açık olan buydu. Canını fazla sıkma. Bir pedagog desteği iyi olabilir. 2 yaş krizinin üstüne bir de kardeşi olacak. Bence bir uzman desteği seni de Ada'yı da rahatlatacaktır

Ayy ben denedim.asiri kopurdu kizzzzz manyak miyim neyim dur 13 unde pipili gorursek bu test dogru
Ama bana yazik ya hani kizdi benim frebhcg kiz diyordu Dr kiza benzetti karbonata yenik düştüm bende ayin 10 da gidicem. Cinsiyet net kiz olanlar bi denesin sunu yaw

Ayyy evet kuzum bana da oyle geldi ama bebisin erkek olma ihtimali yuksek hayirlisi

Nilke adanin isirma sebebi suan isteklerini dile getirememesi sanirim kuzum yazidan oyle anladim konustukca derdini anlattikca unutucak sanirim cok tesekkur kuzum rahatladim

Bende öyle düşünüyorum ama videolarda hic kopurmeyende var

Ya çok fazla su tüketip, çok sık aralarla tuvalete çıktıkları için idrarları neredeyse su gibi asitsiz ya da çok az asitlidir. Ya da sadece sudur, izlenmek için yapmışlardır. Bu kadar basit bir şey olsa, doktorlar ultrasonda göremeyince git bi karbonata işe derlerdi

Sahi mi kuzum o zaman arastiriyim bir pedegog bakalim nasil olcak hayirlisi anne olmak da ne zor sey yav

Kizlar ben bugun baya sismisim.yuzuklerim girmedi parmagima her zman giydigim ayakkabi cok fena ayagimi sikti.tuzlu da yemiyorum pek anlamadim neden boyle

Ayyy çok hoşuma gitti nedense bu yorumun

Sahi mi kuzum o zaman arastiriyim bir pedegog bakalim nasil olcak hayirlisi anne olmak da ne zor sey yav

Bitanem bence şart. Çünkü Ada hırçın ve kıskanç diyosun. Konuşmakla telkin olamayacak kadar da minik. Bu dönemdeki davranışları karşısında aldığı tepkiler onun tüm kişiliğinin temel taşlarını oluşturacak. Hem bebeği de korumuş olursun. Üstelik o da büyüyüp iki yaşına geldiğinde, sen de nasıl davranman gerektiği konusunda bilgili ve tecrübeli olursun. Yani bir pedagoga gitmek iki bebişe de fayda sağlayacak

Peki senin için denerim. Günah olmasın bak, karbonat da bir nimet sonuçta
Ayy bilemedim cnm yanlis birşey yaptirmis olmayim ama test DİE düşündüm ben sadece. Carpilmadan atlatsak cinsiyet kusmini ☺ yapmak istersen merakla sonuç bekliyorum

Kızlar doktorum cinsiyetini yanlış görmüş ve oğlum olacakmış.. Oğlum bu duruma çok üzüldü neden öyle oldu ayakkabısını bile almıştık diyor doktor karıştırmış dedim kız olsa saçı mı olacaktı diyor bişey demedim belki saçsız kızdır diyor yazık yavrum çok üzüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…