bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tamam canim aksam esimle de gorusuyum bu yaz bu isi halledelim

Günaydin kizlar, hayirli Cumalar :)

ya sizdede oluyormu, benim Sabah uyandigimda karnim sismis ve cok sert oluyor ve cok agriyor.

Doktora söyledim normal dedi, ama cok agrim oluyor

Kizzz niye uzulsun dr gorememis iste annesi olsun ayakkabiyi deistirme sansin varsa deistir yoksa kizi olcak birine hediye edersin oglusun saglikla gelsin gule oynaya buyut bitanem

Vardır bunda da bi hayr cnm ama insan hazrliyor kendini ister istemez. Kacinci haftada kiz demisti

Kizzz niye uzulsun dr gorememis iste annesi olsun ayakkabiyi deistirme sansin varsa deistir yoksa kizi olcak birine hediye edersin oglusun saglikla gelsin gule oynaya buyut bitanem
Sağol Can'ım minik bir patik di zaten arkadına ismini yazmıştık hatıra kalsın artık kimseye veremem.. İki oğlan anası oluyorum nasip olursa.. Rabbim olmayanlara da versin

Hayrlisi olsun canm oğluna arkds geliyo snra da iyi ki oğlan olmuş dicek brlikte top oynayinca:)

Vardır bunda da bi hayr cnm ama insan hazrliyor kendini ister istemez. Kacinci haftada kiz demisti
13. Haftada kız demişti şimdi 15. Hafta bitiyor erkek dedi pipi yi de gördük.. Evet sadece çok hazırlamıştık kendimizi birse sağa sola söyleyince kötü oluyor tek tek herkese anlat birde.. Oğlum çok kız istiyordu onun üzülmesine üzüldüm sadece

Hayrlisi olsun canm oğluna arkds geliyo snra da iyi ki oğlan olmuş dicek brlikte top oynayinca:)
Yaş farkı çok olunca çok oynayamazlar diye düşünüyorum ama bilemeyiz tabi oğlum 7 yaşında inşaallah sağlıkla gelsin dünyaya gerisi boş

Yaş farkı çok olunca çok oynayamazlar diye düşünüyorum ama bilemeyiz tabi oğlum 7 yaşında inşaallah sağlıkla gelsin dünyaya gerisi boş
İyi yönünden düşün canm kız olsa da bsy paylasamayacklar bz değişik cinsiyet istiyoruz o duyguyu da tatmak icin ama çocuklar için aynı cinsiyet daha iyi sanki bnm kız kardeşim var iyi ki de kız olms.insallah Allah bir de kız evlat versn kıymetli niz olur

Arkadaşlar merhaba yeni edindiğim doktorum gyno ferro sonal verdi sizler kullanıyormusunuz birde ben decavit kullanıyorum bugün ferroya başlıcam bulantı yapıyor filan dıyorlar kullanan varmı yada yan etki yaşayan

Ahh canım birde kışını bir görsen :) ben beş yıl öbce geldim buraya bir kar yağdı bir ayaz oldu dedim ben nereye geldim :))

Simdi gorsen oyle uslu ki oyuncak fincanlari var yalandan kahve iciyo ama baska bi cocuk almaya kalkinca direk tirnaklarini cikariyo cilgin

Yerimmmm ben onun fincan tutan minik minik parmaklarınıııı

Tatlım acaba diyorum, ara sıra eve başka minik çocukları da çağırsan Ada'yla oynamaları için, dışarıda ya da misafirliklerde başka miniklerle bir araya getirsen, Ada kardeşi gelmeden biraz daha paylaşımcı olmayı öğrenir mi? O çocuklara da hafif hafif ilgi, sevgi de göstersen hatta. Tabi sürekli gözetiminde olmalılar. Başlangıçta sen de aralarına katılırsın, yumuşak yumuşak oyunla Ada'nı oyuncaklarını ve diğer çocuğun oyuncaklarını birbirine verirsin. Unutma bitanem bu dönemde Ada'nın her türlü çılgın, asi, hırçın ve şaşırtıcı davranması gayet doğal. Önemli olan bunlar karşısında doğru davranabilmek

Canım yok inan ben hiç üzülmedim üzülmem de sadece ilk başta erkek dese sonra kız dese yine aynı şekilde donar kalırdım sırf o yüzden biraz şaşırdım hele annemle eşim sevinçlerinden herkese söylediler.. Dedim kaç kere bekleyin biraz daha diye ama dinleyen kim duymayan kalmadı.. O yüzden emin olmadan söylemeseler iyi olacak bence..yoksa ben hep sağlıklı olsun diye dua ettim hiç demedim illa kız olsun diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…