- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #21.781
Ahaha amin kuzum valla esim kapkara oluyo zenci gibi gozleri de yesil yesil rihanna gibi oluyo sebek yazik isi zor sicakta Allah yardimcisi olsun eslerimizin
Rabbim bu evlatlarımıza sağlık uzun ömür versin de üçüncüye Allah Kerim.. Eşim doktordan çıkarken üçüncüyü de yaparız artık diyo.. Sen doğuruyorsun ya dedim dur bakalım diyorumOyy canim benim belki 3. Bebek kiz olur bitanem hayirlisi saglikla dogsunnn
Evet cnm haklısın. 13 hafta erkn olms sanki tahmin için doktorlara söylemiyor diye kızıyoruz ama keske bu haftayı bekleşeydi. Herkese laf anlatmk da yoruyor insanı. Evet cnm hayrlisi olsun sağlıklı salih bi evlat olsun insallahCanım yok inan ben hiç üzülmedim üzülmem de sadece ilk başta erkek dese sonra kız dese yine aynı şekilde donar kalırdım sırf o yüzden biraz şaşırdım hele annemle eşim sevinçlerinden herkese söylediler.. Dedim kaç kere bekleyin biraz daha diye ama dinleyen kim duymayan kalmadı.. O yüzden emin olmadan söylemeseler iyi olacak bence..yoksa ben hep sağlıklı olsun diye dua ettim hiç demedim illa kız olsun diye..
Aslinda oyun gruplari arastiriyorum kuzum cevrede cok kolej var onlarin kreslrinde birlikte gitsek mesela diyorumYerimmmm ben onun fincan tutan minik minik parmaklarınıııı
Tatlım acaba diyorum, ara sıra eve başka minik çocukları da çağırsan Ada'yla oynamaları için, dışarıda ya da misafirliklerde başka miniklerle bir araya getirsen, Ada kardeşi gelmeden biraz daha paylaşımcı olmayı öğrenir mi? O çocuklara da hafif hafif ilgi, sevgi de göstersen hatta. Tabi sürekli gözetiminde olmalılar. Başlangıçta sen de aralarına katılırsın, yumuşak yumuşak oyunla Ada'nı oyuncaklarını ve diğer çocuğun oyuncaklarını birbirine verirsin. Unutma bitanem bu dönemde Ada'nın her türlü çılgın, asi, hırçın ve şaşırtıcı davranması gayet doğal. Önemli olan bunlar karşısında doğru davranabilmek
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın.. Doğsun oğlunda bi erkek kardeşi olduğu için çok mutlu olcak inşallah..Kızlar doktorum cinsiyetini yanlış görmüş ve oğlum olacakmış.. Oğlum bu duruma çok üzüldü neden öyle oldu ayakkabısını bile almıştık diyor doktor karıştırmış dedim kız olsa saçı mı olacaktı diyor bişey demedim belki saçsız kızdır diyor yazık yavrum çok üzüldü
Canım bunlar kız. Zeynepi ben 20 hafta doldurmadan hissetmemiştim oda çok az son aylarda net hareket tekme hissedilir. Ama bu sefer ilk tekmeleri biliyorsunuz ya artık yazamıyorum. Okadar çok hareket ediyorki maşallahCanim benim oglanlarda tekme hissederdim 16 haftada 18 olucam pazar gunu tepik bile hissetmiyorum hicbirsey anlamadim ben bu hamileligi
Kesin kizmi dedi ozaman kotu olmuş insan hevesleniyor. Bize benziyor dediği halde hazirliyor insan kendini. Olsun saglikli olsunlar da hayrli olan buymus demek ki. Yada erken haftalarda cinsiyet sormamak gerekiyor13. Haftada kız demişti şimdi 15. Hafta bitiyor erkek dedi pipi yi de gördük.. Evet sadece çok hazırlamıştık kendimizi birse sağa sola söyleyince kötü oluyor tek tek herkese anlat birde.. Oğlum çok kız istiyordu onun üzülmesine üzüldüm sadece
Insan özlüyor :) çok güzel bi duygu onu görmekCnm bn de 14.haftada gttgmde parmak emiyordu çok net gördüm sürekli elini ağzına goturuyordu çok tatlı ydi canm oğlum ozledm valla 1 hafta oldu gormeyeli:)
Ben 3 kilo vermistim 300- 400 gr almisim daha.aniden sicaklar bastirdi burda ondandir belkiCnm bn de aynı sabah yüzüğü zor taktm annem yanmdaydi brz da kilo aldm yediklerime dikkat etmdm ondan herhlde
Yüzde 90 kız demişti.. Ben gerçekten mi dedim evet evet kız bu dedi.. Bu günde iltihab için gitmiştim bakalım dedi hemen erkek dedi kız demiştiniz dedim ya dedi çok şaşırdı ben pek yanılmazdım ama dedi.. Belki kordondur biraz dolaş yine bakalım dedi sonra gittim baya net gösterdi bacakarasını gotosunu da vereyim dedi.. Evet aslında sormamak lazım bencede ama çok farklıydı hamileliğim bunda belirtiler falanKesin kizmi dedi ozaman kotu olmuş insan hevesleniyor. Bize benziyor dediği halde hazirliyor insan kendini. Olsun saglikli olsunlar da hayrli olan buymus demek ki. Yada erken haftalarda cinsiyet sormamak gerekiyor
Çok sağol Can'ım bize iyi olacak masrafsız abisinin küçülenleri evlere sığmıyordu iyi ki kız olacak diye dağıtmamışım şimdi tek tek çıkartır yıkar ütüler kullanırız.. Bu da bize ders olur erkenden tahmin istememek lazım ama erkek çocuk çok erken gösteriyor kendini oğlum 11. Haftada erkek dedi doktor öyle de gittiCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın.. Doğsun oğlunda bi erkek kardeşi olduğu için çok mutlu olcak inşallah..
Hayırlara çıkar inşallah canımAmin. Bende bu gece ruyamda dogum yapmisim. O kadar zayiflamisim ki yatagimdan kalkamiyordum iceriden bebegimin sesi ve annem mutfaktaymis tabak sesleri geliyordu kalkip bebegime bakmak istedim kalkamadim.
Ayy canım alışveriş falan yapmamışsındır inşallah Rabbim oğluşunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinYüzde 90 kız demişti.. Ben gerçekten mi dedim evet evet kız bu dedi.. Bu günde iltihab için gitmiştim bakalım dedi hemen erkek dedi kız demiştiniz dedim ya dedi çok şaşırdı ben pek yanılmazdım ama dedi.. Belki kordondur biraz dolaş yine bakalım dedi sonra gittim baya net gösterdi bacakarasını gotosunu da vereyim dedi.. Evet aslında sormamak lazım bencede ama çok farklıydı hamileliğim bunda belirtiler falan
Geldiğin zaman görüşelim canım ben de Adana'dayım tabi bayrama Konya'ya gitme ihtimali var sen yine de haber ver evler de yakınAyy bende güzelyalıda oturuyordum yakın sayılırmışız bende bayramda gelecem inşallah bi aksilik olmazsa bütün ailem orda
Aslinda oyun gruplari arastiriyorum kuzum cevrede cok kolej var onlarin kreslrinde birlikte gitsek mesela diyorum
Tamam kuzum mutlaka yapicaz ya ben surekli acikiyorum normal mi senceeGayet iyi olur kuzucum. Gidemezseniz de kendi sosyal çevreniz içinde de sorun çözülür. Çocuklu ailelerle bir arada olmak, çocuk parkları vs. bunlar da Ada'yı sosyalleştirir.
Ankaraya tam gelmemiş ya da ben bu aralar pek manav görmüyorum. Adanada ne güzel her şey erkenden çıkıyordur taze tazeEvet canim sezonu basladi canim ben basladim adanada hersey var tatlim
2 yaş sendromunda sanırım. Onunla daha fazla vakit geçirmeye çalış. Tartışma ve gergin ortam, ani değişiklikler çocukta huysuzluk yapıyor malesefAyyy sasirdim kuzum.olmadi bi pedegog arastiricam isin icinden cikamazsam bilemiyorum babasi umursamiyo ama ben cok takildim
Ben de yaz moduna girdim. Sıcağa hiç gelemiyorum inşallah bu yaz zorlanmamAyy kizlar 3 gundur Ankaraya yaz geldi aksamlari yine yagiyor ama olsunn gunduz cok guzel hava
Hakkında hayırlısı olsun iki oğlan anası kulübümüze hoşgeldinKızlar doktorum cinsiyetini yanlış görmüş ve oğlum olacakmış.. Oğlum bu duruma çok üzüldü neden öyle oldu ayakkabısını bile almıştık diyor doktor karıştırmış dedim kız olsa saçı mı olacaktı diyor bişey demedim belki saçsız kızdır diyor yazık yavrum çok üzüldü
Ben ikisini de kullanıyorum. Ferro sanal dışkıda kararma ve kabızlık yapıyor. Decavit de aç karna midemi bulandırıyor.Arkadaşlar merhaba yeni edindiğim doktorum gyno ferro sonal verdi sizler kullanıyormusunuz birde ben decavit kullanıyorum bugün ferroya başlıcam bulantı yapıyor filan dıyorlar kullanan varmı yada yan etki yaşayan
Canım erkek mı dedi doktorun yeni gördüm. Kız su çiçeği ya hep onun başındayım giremiyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşiyle iyi anlaşır inşallah hayırlı evlat olsun canımÇok sağol Can'ım bize iyi olacak masrafsız abisinin küçülenleri evlere sığmıyordu iyi ki kız olacak diye dağıtmamışım şimdi tek tek çıkartır yıkar ütüler kullanırız.. Bu da bize ders olur erkenden tahmin istememek lazım ama erkek çocuk çok erken gösteriyor kendini oğlum 11. Haftada erkek dedi doktor öyle de gitti
Evet canim 2 yas sendromunda malesef cimcimeAnkaraya tam gelmemiş ya da ben bu aralar pek manav görmüyorum. Adanada ne güzel her şey erkenden çıkıyordur taze taze
2 yaş sendromunda sanırım. Onunla daha fazla vakit geçirmeye çalış. Tartışma ve gergin ortam, ani değişiklikler çocukta huysuzluk yapıyor malesef
Ben de yaz moduna girdim. Sıcağa hiç gelemiyorum inşallah bu yaz zorlanmam
Hakkında hayırlısı olsun iki oğlan anası kulübümüze hoşgeldin16.haftaya kadar cinsiyete çok inanamamak lazım. Çünkü çok ufak oluyorlar ve yanılma payı yüksek oluyor. Oğlun da çok içten istiyormuş sanırım kız kardeşi.Bence çocuk büyüdükçe erkek kardeşi olduğuna daha çok sevincek.
Ben ikisini de kullanıyorum. Ferro sanal dışkıda kararma ve kabızlık yapıyor. Decavit de aç karna midemi bulandırıyor.
Tamam kuzum mutlaka yapicaz ya ben surekli acikiyorum normal mi sencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?