bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oyy canim benim belki 3. Bebek kiz olur bitanem hayirlisi saglikla dogsunnn
Rabbim bu evlatlarımıza sağlık uzun ömür versin de üçüncüye Allah Kerim.. Eşim doktordan çıkarken üçüncüyü de yaparız artık diyo.. Sen doğuruyorsun ya dedim dur bakalım diyorum

Evet cnm haklısın. 13 hafta erkn olms sanki tahmin için doktorlara söylemiyor diye kızıyoruz ama keske bu haftayı bekleşeydi. Herkese laf anlatmk da yoruyor insanı. Evet cnm hayrlisi olsun sağlıklı salih bi evlat olsun insallah

Aslinda oyun gruplari arastiriyorum kuzum cevrede cok kolej var onlarin kreslrinde birlikte gitsek mesela diyorum

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın.. Doğsun oğlunda bi erkek kardeşi olduğu için çok mutlu olcak inşallah..

Canim benim oglanlarda tekme hissederdim 16 haftada 18 olucam pazar gunu tepik bile hissetmiyorum hicbirsey anlamadim ben bu hamileligi
Canım bunlar kız. Zeynepi ben 20 hafta doldurmadan hissetmemiştim oda çok az son aylarda net hareket tekme hissedilir. Ama bu sefer ilk tekmeleri biliyorsunuz ya artık yazamıyorum. Okadar çok hareket ediyorki maşallah hareket olmayınca uyudunmu sonunda diyorum arada sağlam vuruşları oluyor ama çok güzelmiş. Kızlar daha uslu sanki

Kesin kizmi dedi ozaman kotu olmuş insan hevesleniyor. Bize benziyor dediği halde hazirliyor insan kendini. Olsun saglikli olsunlar da hayrli olan buymus demek ki. Yada erken haftalarda cinsiyet sormamak gerekiyor

Kesin kizmi dedi ozaman kotu olmuş insan hevesleniyor. Bize benziyor dediği halde hazirliyor insan kendini. Olsun saglikli olsunlar da hayrli olan buymus demek ki. Yada erken haftalarda cinsiyet sormamak gerekiyor
Yüzde 90 kız demişti.. Ben gerçekten mi dedim evet evet kız bu dedi.. Bu günde iltihab için gitmiştim bakalım dedi hemen erkek dedi kız demiştiniz dedim ya dedi çok şaşırdı ben pek yanılmazdım ama dedi.. Belki kordondur biraz dolaş yine bakalım dedi sonra gittim baya net gösterdi bacakarasını gotosunu da vereyim dedi.. Evet aslında sormamak lazım bencede ama çok farklıydı hamileliğim bunda belirtiler falan

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın.. Doğsun oğlunda bi erkek kardeşi olduğu için çok mutlu olcak inşallah..
Çok sağol Can'ım bize iyi olacak masrafsız abisinin küçülenleri evlere sığmıyordu iyi ki kız olacak diye dağıtmamışım şimdi tek tek çıkartır yıkar ütüler kullanırız.. Bu da bize ders olur erkenden tahmin istememek lazım ama erkek çocuk çok erken gösteriyor kendini oğlum 11. Haftada erkek dedi doktor öyle de gitti

Ayy canım alışveriş falan yapmamışsındır inşallah Rabbim oğluşunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Gayet iyi olur kuzucum. Gidemezseniz de kendi sosyal çevreniz içinde de sorun çözülür. Çocuklu ailelerle bir arada olmak, çocuk parkları vs. bunlar da Ada'yı sosyalleştirir.
Tamam kuzum mutlaka yapicaz ya ben surekli acikiyorum normal mi sencee

Evet canim sezonu basladi canim ben basladim adanada hersey var tatlim
Ankaraya tam gelmemiş ya da ben bu aralar pek manav görmüyorum. Adanada ne güzel her şey erkenden çıkıyordur taze taze
Ayyy sasirdim kuzum.olmadi bi pedegog arastiricam isin icinden cikamazsam bilemiyorum babasi umursamiyo ama ben cok takildim
2 yaş sendromunda sanırım. Onunla daha fazla vakit geçirmeye çalış. Tartışma ve gergin ortam, ani değişiklikler çocukta huysuzluk yapıyor malesef
Ayy kizlar 3 gundur Ankaraya yaz geldi aksamlari yine yagiyor ama olsunn gunduz cok guzel hava
Ben de yaz moduna girdim. Sıcağa hiç gelemiyorum inşallah bu yaz zorlanmam
Hakkında hayırlısı olsun iki oğlan anası kulübümüze hoşgeldin 16.haftaya kadar cinsiyete çok inanamamak lazım. Çünkü çok ufak oluyorlar ve yanılma payı yüksek oluyor. Oğlun da çok içten istiyormuş sanırım kız kardeşi.Bence çocuk büyüdükçe erkek kardeşi olduğuna daha çok sevincek.
Arkadaşlar merhaba yeni edindiğim doktorum gyno ferro sonal verdi sizler kullanıyormusunuz birde ben decavit kullanıyorum bugün ferroya başlıcam bulantı yapıyor filan dıyorlar kullanan varmı yada yan etki yaşayan
Ben ikisini de kullanıyorum. Ferro sanal dışkıda kararma ve kabızlık yapıyor. Decavit de aç karna midemi bulandırıyor.

Canım erkek mı dedi doktorun yeni gördüm. Kız su çiçeği ya hep onun başındayım giremiyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşiyle iyi anlaşır inşallah hayırlı evlat olsun canım

Evet canim 2 yas sendromunda malesef cimcime

Tamam kuzum mutlaka yapicaz ya ben surekli acikiyorum normal mi sencee

Normal bitanem. Özellikle erkek çocukta hemen acıkıyosun. Bir de sen kilolu da değilsin ki bebek depodan kullansın. Hiç aç kalma ama. Elinin altında sağlıklı kuru yemişler, kuru meyveler hep olsun. Girip çıkıp at ağzına ki, şekerin düşmesin. Artık biraz biraz kilo da almaya başlamalısın. Besin miktarını yarım kademe artır. Mesela çorbanı yarım kepçe, yemeğini iki yemek kaşığı artır. Dondurma da hem tatlı yerine geçer, hem protein hem kalsiyum alırsın. Günlük bir dondurma da aldığın kalori miktarını birazcık artıracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…