bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun 15+3 te dr kız dedi sizin ve Ikra meyra 'nın tahmini de kızdı
Kızınız aşılı olmasına rağmen mi su çiçeği çıkardı Geçmiş olsun. Eşim de aşı yaptırmak istemiyor inş sağlıkla doğsun da belki daha sonra ikna ederim :)

Bunlar kendi kendilerini telkinde çığır açan insanlar. Erkek evlat isteyip, olmayışı sebebiyle öyle bir savunma mekanizması geliştirmişler ki, neredeyse kendileri de inanacaklar söylediklerine. Neredeyse diyorum, çünkü yeniden evlat sahibi olma şansları olur da, erkek olduğunu öğrendiklerinde, onca hadis, onca kız evlat metiyesi an itibariyle yalan olur. Onlarınki de bir nevi "Inseption" hali işte. Siz de erkek evlat yok galiba, hımmm, de, geç

Kizlar ben gunde bir tane turk kahvesi keyfi yapiyorum. Yaninda 1 dilim cikolata ile kahvemi alip balkon keyfi yapiyorum.
Ben Doktoruma günde 1 tane kahve içebilirsin dediğinde hiç içmemek daha mı iyi yoksa tolere mi bu miktar diye sormuştum. Doktorum bir kahve içip içmemen hiç bir şey değiştirmez. İster iç ister içme sana bağlı demişti.

Bildiğim kadarıyla oğlu var ama hayırsız mıdır nedir. Önceden erkek kıymetliyi şimdi durumlar değişmiş demek ki. Kız erkek ne olursa olsun Allah hayırlı evlat etsin de dua et dimi iki kızsa bi boyun bükme iki erkekse bi laf sokma. Herkesin bi kızı bi oğlu olacak diye bi şart mı var. Bunları gördükçe bebek sahibi olamayanların hali nicedir diyorum valla

Evet canim biraz kilo almam gerekiyor artik gunluk hurma filan yiyorum kuru incir filan ama tatliyla hamur isi ile aram yok hic ya

Bazen iciyorum 1 fincan canim ben seviyorum yaa

Te Allahim ya sende hic soyleme kuzum cinsiyetini boylelerine moralini bozuyolar

Kizlar ben gunde bir tane turk kahvesi keyfi yapiyorum. Yaninda 1 dilim cikolata ile kahvemi alip balkon keyfi yapiyorum.
Oooh afiyet olsun sefan olsun fistigm bende bi kahve yapiyim da bide ceviriyim gecen esimin fincani cevirdim falci baci hanenize bi erkek bebek girecek dedi sevincten koltuktan dustum

Aynen öyle canım benimde 6.5 yaşında kızım şimdi bi kızımız daha olacak Allah izin verirse o kadar çok almışım ki daha giymedikleri bile var çok masrafsız olacak bu bebiş..benimki değişmez herhalde ben 14+5 de öğrendim..

Merhaba güzel anneler hayırlı günler hayırlı cumalar 13 Haziran da randevum vardı ama eşim erken gidelim dedi 8 Haziran A randevu aldım diş dolgumu da yaptıracağım uyku problemi yaşadığım için geç kalkıyorum sayfalar biriktiği için okuyamıyorum

Oooh afiyet olsun sefan olsun fistigm bende bi kahve yapiyim da bide ceviriyim gecen esimin fincani cevirdim falci baci hanenize bi erkek bebek girecek dedi sevincten koltuktan dustum

Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin canım. İnşallah kalbinden geçen olur :) Ben dün akşam kendi Dr.uma gittim, o da erkek dedi bebeğime, sevinçten ağladım valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…