bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy canım alışveriş falan yapmamışsındır inşallah Rabbim oğluşunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Yok Can'ım almamıştım bişey daha ilk kız olduğunu duyunca eşime sürpriz yapmak için pembe patik almıştım sadece yapmadım ama gözüm hep kız kıyafetlerindeydi çok şükür şu pembelerden alabilcem diyordum nasip değilmiş

Can'ım çok geçmiş olsun sanada aman güzelim dikkat et bizim okul da da su çiçeği salgını sık sık olur bende iki kere zona geçirdim su çiçeği geçirdiğim için... Oğlumun bir tane izi kaldı üstünü giydirirken kıyafet takıldı rabbim sağlık versin önemli değil böyle şeyler ama yinede dokunmayın ve dokunmasın.. Evet Can'ım iki erkek anası olcam sende mevhibede kız demiştiniz doktorda öyle demişti ama erkek olduğunu gördük... Çok şükür sağlıklı kıpır kıpır dı 200gr olmuş dedi doktor
Ay ya sorma aynı durumdayım kaynanam aradı beni de bi kız doğuramadın dedi sağlıklı olsun önemli olan o dedim.. Sen annene çeköişsin dedi iki oğlan bir kız hadi üçüncü kız olur inşaallah diyor... Herşeyin hayırlısı dedim hiç bilemezsin hangi evlat hayırlı olacak önemli olan sağlıklı hayırlı olması demeyi bilmiyorlar

Yakınmış ilk kuzular bizim çok güzel Can'ım aynı cinsiyetten evlat sahibi olmak da bir ayrıcalık hiç önemli değil cinsiyeti.. Kıyafetlerimiz bol odasını komple iki sene sonra yeni oğlana veririz oğluma yeniden oda yaparız.. Eşlerimiz sevinecek bu duruma..

Evet canim biraz kilo almam gerekiyor artik gunluk hurma filan yiyorum kuru incir filan ama tatliyla hamur isi ile aram yok hic ya

Kuzucuk onların zarardan başka bir şeyi yok zaten, çok şanslısın. Kuru incirden, hurmadan daha güzel, daha tatlı şey mi var? Oh misss, bebişe yarasın.
Kaliteli kilo almak, yani bebeği beslemek lazım. Az biraz da süt için yedek depo. Çünkü doğumdan sonra çok efor harcanacak. Ki sen iki kat fazla yorulacaksın, Ada kuzusu da çok minik. Yumurta, et, balık, baklagil, yoğurt, sebze, meyve bunlarla beslen bitanem.

Hakkımızda hayırlısı Rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın inşallah canım..

Canım beraber gitsek ne güzel olur toplanırdık burda tüm adanalılarla bi mendereste keyif yapardık
biri adana mı dedi aaahh ah eşimin memleketi ama nasıl seviyorum orayı ya kendi memleketimden çok seviyorum valla tam beyim köylü oldum ben hadi gidekk adanaya

Canım kızın hayırlı olsun inşallah. Evet kızım aşılı olduğu halde su çiçeği geçiriyor kreşten diğer çocuklardan bulaşmış. Kızamıkda aşı olduğu zaman 2 gün sonra çıkardı doktora gittik bazen aşı mikrobu vücuda girince hastalık nükseder dedi. Ama hafif geçirmişti.şimdi su çiçeğini bayaa aktif geçiriyor canım. Gece hiç uyumadık 2 gündür elimizde yelpaze başındayız. Şimdi biraz uyuyor çok yorgunum inanki. Allah şifa versin inşallah.
Ama aşı önemli bence.

canım çok geçmiş olsun.. aman sen kendine de dikkat et bu arada

çok sağol size de geçmiş olsun işte böyle şeyler duydukça aşılar düşündürüyor insanı

Ayy canım inşallah zona olmam herkes çok zor diyor ama zeynepe benden başka kimse bakamaz çünkü bana çok düşkün mecburum. İnşallah Allah hamileliğimin hatrına korur beni. Allah ömür versin Paşana. Olabilir canım belki çıkıntı görememişizdir allah hakkında hayırlısını versin

Ayyy cok agladi yavrucak 20 tane dis izi vardi resmen cok uzuldum kucucuk daha bide 4 ay kucuk ada dan nerden ogrendi isirmayi bu bebe ya
Kızma annesi ya küçük daha uf de yaptığı yarayı göster zarar verdiğinin farkında bile değil oyuncak bebekler gibi görürler o yaştaki çocuklar can yaktığının farkına varmazlar

Hepinize merhabaa,
Uzuuun bir zaman sonra ben gelebildim nihayet. Herkes iyi mi? Yüzlerce sayfa akmış, hepsini okuyamadim haliyle :)
Size bir haberim de var. Kızım, kız değilmiş... Dr amcasi erkek dedi :) Hep kıza odaklandigim, kız istediğim için ve Dr daha 10 haftalıkken bize kıza benziyor dediği için :) Herseyim, tüm planlarım kız bebek ustuneydi. Süsler, püsler, kıyafetler... Hepsini baştan düşünmem gerekecek şimdi :) Sizler Nasılsıniz? Bizim gibi cinsiyeti sonradan değişen var mı? :)

Evet canim farkinda degil bakalim atlaticaZ
dün akşamki mesajınıza çok güldüm ya vampirella ada benzetmesi sanırım adacığı biraz kendime yakın da buldum çok sakin bi çocuk gibi gözükmeme rağmen çok sinirlendim mi zavallı ablam elini verirdi ben de ısırırdım ne sinir varmış diyorum bende daha o yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…