- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #21.821
Yok Can'ım almamıştım bişey daha ilk kız olduğunu duyunca eşime sürpriz yapmak için pembe patik almıştım sadece yapmadım ama gözüm hep kız kıyafetlerindeydi çok şükür şu pembelerden alabilcem diyordum nasip değilmişAyy canım alışveriş falan yapmamışsındır inşallah Rabbim oğluşunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ankaraya tam gelmemiş ya da ben bu aralar pek manav görmüyorum. Adanada ne güzel her şey erkenden çıkıyordur taze taze
2 yaş sendromunda sanırım. Onunla daha fazla vakit geçirmeye çalış. Tartışma ve gergin ortam, ani değişiklikler çocukta huysuzluk yapıyor malesef
Ben de yaz moduna girdim. Sıcağa hiç gelemiyorum inşallah bu yaz zorlanmam
Hakkında hayırlısı olsun iki oğlan anası kulübümüze hoşgeldin16.haftaya kadar cinsiyete çok inanamamak lazım. Çünkü çok ufak oluyorlar ve yanılma payı yüksek oluyor. Oğlun da çok içten istiyormuş sanırım kız kardeşi.Bence çocuk büyüdükçe erkek kardeşi olduğuna daha çok sevincek.
Aynen öyle olur inşaallah benim iki abim var hiç anlaşamazlar ben ikisiyle de iyiyimdir çok kavga ederlerdi Küçükken de büyüdüler biri doçent oldu diğeri öğretmen hala arayıp sormazlar birbirlerini erkekler biraz soğuk oluyor inşaallah benim oğlanlar öyle olmaz...
Ben ikisini de kullanıyorum. Ferro sanal dışkıda kararma ve kabızlık yapıyor. Decavit de aç karna midemi bulandırıyor.
Can'ım çok geçmiş olsun sanada aman güzelim dikkat et bizim okul da da su çiçeği salgını sık sık olur bende iki kere zona geçirdim su çiçeği geçirdiğim için... Oğlumun bir tane izi kaldı üstünü giydirirken kıyafet takıldı rabbim sağlık versin önemli değil böyle şeyler ama yinede dokunmayın ve dokunmasın.. Evet Can'ım iki erkek anası olcam sende mevhibede kız demiştiniz doktorda öyle demişti ama erkek olduğunu gördük... Çok şükür sağlıklı kıpır kıpır dı 200gr olmuş dedi doktorCanım erkek mı dedi doktorun yeni gördüm. Kız su çiçeği ya hep onun başındayım giremiyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşiyle iyi anlaşır inşallah hayırlı evlat olsun canım
Ay ya sorma aynı durumdayım kaynanam aradı beni de bi kız doğuramadın dedi sağlıklı olsun önemli olan o dedim.. Sen annene çeköişsin dedi iki oğlan bir kız hadi üçüncü kız olur inşaallah diyor... Herşeyin hayırlısı dedim hiç bilemezsin hangi evlat hayırlı olacak önemli olan sağlıklı hayırlı olması demeyi bilmiyorlarAz önce biri bebeğimin cinsiyetini sordu erkek dedim. El cevap: Olsun o da evlat.Orda dursa yine iyi kız evladın bereketi üstüne iki de hadis söyledi tamam oldu.
Yok ya Allah beni sınıyor böyle üstüste olmaz bu kadar.
Yakınmış ilk kuzular bizim çok güzel Can'ım aynı cinsiyetten evlat sahibi olmak da bir ayrıcalık hiç önemli değil cinsiyeti.. Kıyafetlerimiz bol odasını komple iki sene sonra yeni oğlana veririz oğluma yeniden oda yaparız.. Eşlerimiz sevinecek bu duruma..Aynen öyle canım benimde 6.5 yaşında kızım şimdi bi kızımız daha olacak Allah izin verirse o kadar çok almışım ki daha giymedikleri bile var çok masrafsız olacak bu bebiş..benimki değişmez herhalde ben 14+5 de öğrendim..
Evet canim biraz kilo almam gerekiyor artik gunluk hurma filan yiyorum kuru incir filan ama tatliyla hamur isi ile aram yok hic ya
Hakkımızda hayırlısı Rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın inşallah canım..Yakınmış ilk kuzular bizim çok güzel Can'ım aynı cinsiyetten evlat sahibi olmak da bir ayrıcalık hiç önemli değil cinsiyeti.. Kıyafetlerimiz bol odasını komple iki sene sonra yeni oğlana veririz oğluma yeniden oda yaparız.. Eşlerimiz sevinecek bu duruma..
Ayni fal bana da geldi. fistikli kurabiyem kizim olacak.Oooh afiyet olsun sefan olsun fistigm bende bi kahve yapiyim da bide ceviriyim gecen esimin fincani cevirdim falci baci hanenize bi erkek bebek girecek dedi sevincten koltuktan dustum
Seni deli gibi kıskandımKizlar ben gunde bir tane turk kahvesi keyfi yapiyorum. Yaninda 1 dilim cikolata ile kahvemi alip balkon keyfi yapiyorum.
Yaaaaaa uyuz falci yalan soyluyo zaarAyni fal bana da geldi. fistikli kurabiyem kizim olacak.
biri adana mı dediCanım beraber gitsek ne güzel olur toplanırdık burda tüm adanalılarla bi mendereste keyif yapardık
biri adana mı dediaaahh ah eşimin memleketi ama nasıl seviyorum orayı ya kendi memleketimden çok seviyorum valla tam beyim köylü oldum ben hadi gidekk adanaya
Canım kızın hayırlı olsun inşallah. Evet kızım aşılı olduğu halde su çiçeği geçiriyor kreşten diğer çocuklardan bulaşmış. Kızamıkda aşı olduğu zaman 2 gün sonra çıkardı doktora gittik bazen aşı mikrobu vücuda girince hastalık nükseder dedi. Ama hafif geçirmişti.şimdi su çiçeğini bayaa aktif geçiriyor canım. Gece hiç uyumadık 2 gündür elimizde yelpaze başındayız. Şimdi biraz uyuyor çok yorgunum inanki. Allah şifa versin inşallah.Geçmiş olsun 15+3 te dr kız dedi sizin veIkra meyra 'nın tahmini de kızdı
Kızınız aşılı olmasına rağmen mi su çiçeği çıkardı Geçmiş olsun. Eşim de aşı yaptırmak istemiyorinş sağlıkla doğsun da belki daha sonra ikna ederim :)
canım çok geçmiş olsun.. aman sen kendine de dikkat et bu aradaCanım kızın hayırlı olsun inşallah. Evet kızım aşılı olduğu halde su çiçeği geçiriyor kreşten diğer çocuklardan bulaşmış. Kızamıkda aşı olduğu zaman 2 gün sonra çıkardı doktora gittik bazen aşı mikrobu vücuda girince hastalık nükseder dedi. Ama hafif geçirmişti.şimdi su çiçeğini bayaa aktif geçiriyor canım. Gece hiç uyumadık 2 gündür elimizde yelpaze başındayız. Şimdi biraz uyuyor çok yorgunum inanki. Allah şifa versin inşallah.
Ama aşı önemli bence.
çok sağol size de geçmiş olsun işte böyle şeyler duydukça aşılar düşündürüyor insanıCanım kızın hayırlı olsun inşallah. Evet kızım aşılı olduğu halde su çiçeği geçiriyor kreşten diğer çocuklardan bulaşmış. Kızamıkda aşı olduğu zaman 2 gün sonra çıkardı doktora gittik bazen aşı mikrobu vücuda girince hastalık nükseder dedi. Ama hafif geçirmişti.şimdi su çiçeğini bayaa aktif geçiriyor canım. Gece hiç uyumadık 2 gündür elimizde yelpaze başındayız. Şimdi biraz uyuyor çok yorgunum inanki. Allah şifa versin inşallah.
Ama aşı önemli bence.
Ayy canım inşallah zona olmam herkes çok zor diyor ama zeynepe benden başka kimse bakamaz çünkü bana çok düşkün mecburum. İnşallah Allah hamileliğimin hatrına korur beni. Allah ömür versin Paşana. Olabilir canım belki çıkıntı görememişizdir allah hakkında hayırlısını versinYok Can'ım almamıştım bişey daha ilk kız olduğunu duyunca eşime sürpriz yapmak için pembe patik almıştım sadece yapmadım ama gözüm hep kız kıyafetlerindeydi çok şükür şu pembelerden alabilcem diyordum nasip değilmiş
Can'ım çok geçmiş olsun sanada aman güzelim dikkat et bizim okul da da su çiçeği salgını sık sık olur bende iki kere zona geçirdim su çiçeği geçirdiğim için... Oğlumun bir tane izi kaldı üstünü giydirirken kıyafet takıldı rabbim sağlık versin önemli değil böyle şeyler ama yinede dokunmayın ve dokunmasın.. Evet Can'ım iki erkek anası olcam sende mevhibede kız demiştiniz doktorda öyle demişti ama erkek olduğunu gördük... Çok şükür sağlıklı kıpır kıpır dı 200gr olmuş dedi doktor
Ay ya sorma aynı durumdayım kaynanam aradı beni de bi kız doğuramadın dedi sağlıklı olsun önemli olan o dedim.. Sen annene çeköişsin dedi iki oğlan bir kız hadi üçüncü kız olur inşaallah diyor... Herşeyin hayırlısı dedim hiç bilemezsin hangi evlat hayırlı olacak önemli olan sağlıklı hayırlı olması demeyi bilmiyorlar
Kızma annesi ya küçük daha uf de yaptığı yarayı göster zarar verdiğinin farkında bile değil oyuncak bebekler gibi görürler o yaştaki çocuklar can yaktığının farkına varmazlarAyyy cok agladi yavrucak 20 tane dis izi vardi resmen cok uzuldum kucucuk daha bide 4 ay kucuk ada dan nerden ogrendi isirmayi bu bebe ya
Evet canim farkinda degil bakalim atlaticaZKızma annesi ya küçük daha uf de yaptığı yarayı göster zarar verdiğinin farkında bile değil oyuncak bebekler gibi görürler o yaştaki çocuklar can yaktığının farkına varmazlar
dün akşamki mesajınıza çok güldüm ya vampirella ada benzetmesiEvet canim farkinda degil bakalim atlaticaZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?