bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah canım çok sevindim. İnşallah seni üzmeden büyücekler sağlıkla doğacaklar 2 Hafta içinde tekmelerini de hissedersin inşaallah
Insallah kuzum bir hissetsem tekmeleri yada pit pitlari iyi olduklarini hissedecem cok guzellerdi ya miniciklerdi ayyyy video cektik izliyorum onlari cok sukur iyi olduklarini ogrendim rahat bir nefes aldim...

Kizlar rahim kaslari gerildikce boyle agrilar olmasi normal dedi dr leke yada kanama olursa beklemeden gel dedi simdilik dinlenmekten baska yapacagin bisey yok dedi hepinizden Allah razi olsun biraz daha iyiyim

Çok şükür canım. Allahım seni de bebeği de korusun. Stres, üzüntü, kocaya kavun yok bugün

Kizlar rahim kaslari gerildikce boyle agrilar olmasi normal dedi dr leke yada kanama olursa beklemeden gel dedi simdilik dinlenmekten baska yapacagin bisey yok dedi hepinizden Allah razi olsun biraz daha iyiyim
Geçmiş olsun canım.ben alıştım artık öyle ağrılar oluyor adet sancısı gibi kasık bel ve vajinal ağrılar. Lavabo gidip bakıyorum kanama yoksa yat dinlen diyorlar hep.rahim büyürken geriliyor yada yorgunluktan oluyor ağrılar.

Çok güldüm yaa kaç yasında? Canım masum kuzular

Hic dinlenemiyorum kuzum inan ki cocugu yedir icir altini temizle uyut o uyuyunca evi topla sil supur yemek yap inan nefes alamiyorum belim kopuyo sancim vasuan yattigim yrrde bile Allahim.yardim etsin bizlere

Kizlar benim cok sancim var yaaaa wc ye gidip bakiyom durmadan heran kanamam basliycak gibi
Yakın zamanda bizim haftalarda bir arkadaş şiddetli ağrıyla hemen gitti doktora. Regl olsam hemen ilaç içerdim çok şiddetliydi dedi. Doktor bakmış kanama vs yoksa korkma demiş. Seninki de öyle biseydir belki de.

Yakın zamanda bizim haftalarda bir arkadaş şiddetli ağrıyla hemen gitti doktora. Regl olsam hemen ilaç içerdim çok şiddetliydi dedi. Doktor bakmış kanama vs yoksa korkma demiş. Seninki de öyle biseydir belki de.
Kizimda surekli olurdu canim ama bu bebiste ilk kez basima geldi dr um saolsun dedigin gibi kanama yoksa sorn yok dedi

Yemegin ne oldugunu anladiysan sende yap canim.ya da iyi gorustugun biriyse iste canim.hamilesin sonucta
Apartmandan kimseyi tanimiyorum benim oturdugum sitede sadece selamlasiyor insanlar nedense bi sicaklik yok neyse ki evi satip ile yerlescez. Ne yemegi oldugunu da anlamadim anlasam yapacaktim.

Ramazanda oruç tutmayı düşünen var mı,bu konuda ne diyorsunuz arkadaşlar
Canim nasilsin slvesterde kiz dedi sana rabbim gonlune gore nasip etsin saglikla insallah canim bugun doktora gittim oruc tutma dedi rabbim bizi biliyor minnoslarimizin sagligi icin tutamiyoruz rabbim saglik versin.. ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…