bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim sen sanirim 12 + haftalarda kiz oldugunu ogrenmistin o haftalarda yanilma oluyor tatlim su anda 15+ haftalardasin sanirim hangisi dogru bilemicem canim rabbim saglikla nasip etsin insallah benim tahminim erkekti senin icin degilmi :) saglikla kalin hayirli olan buymus senin icin tatlim allah razi olsun evet iki prensesimiz olucak rabbim nasip ederse cok sukur sagliklarida yerinde rabbim cumlemizin minnaklarini saglikla nasip etsin.. ecmain

Benim Annem de aynı oldu :) Başka bi dr a daha gidin diyor durmadan :) Daha değişir o diyor :) Benden çok o bi tuhaf oldu. Yalnız annemde de, eşimin tarafında da torunlar hep erkek. Tek kız benim ki olacak diyordum. Tabi ki, erkek için de çok güzel planlarım var :)

10. haftaydi kıza benziyor dediğinde :) Ama tabi çok şükür Rabbim evlat nasip etti ya, gerisi teferruat kalıyor. Evet senin tahminin erkekti. Ama o tahmin zamanında da 7 haftaliktı :) Pipiyi gördük. Dr da zaten artık değişmez dedi :)

Kizlar benim cok sancim var yaaaa wc ye gidip bakiyom durmadan heran kanamam basliycak gibi

Canımmm Allah korusun. Doktorunu ara hemen. Olmadı karşımızda poliklinik var diyordun, oraya bi git. Uffff ben de telaş oldum şimdi. Nerden çıktı bu şimdi? Daha önce oldu mu böyle?

Canlar allah razi olsun sizden guzel dilekleriniz icin amin diyorum canlar ve minnaklari
Canım gözünaydın Allah kucağında sevmeyide nasip etsin inşallah

Masallah onlara. Tekmeler iki haftaya baslar diye dusunuyorum. Ikisi ayni anda atmasa bari. bende bir battaniyeyi bitirdim digerine baslicam bunu ponponlu orecegim.

Ayy ne güzel :) İnsan özlüyor dimi ya... Tekmelere çok az kalmış :) Sağlıkla kucaklarimiza da alırız inşallah...

OYy yerimmm masallah fistiklarimaaa

Canım benim gözünaydın, çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Ne muhteşemdir iki bebişi bir arada kıpır kıpır görmek. Kırkbin kere maşallah. Allah kıpır kıpır etrafında koşmalarını nasip etsin. Peki o toparlanmalar neden oluyormuş, neymiş ki onlar?

Canim ikiz olduklari icin yerleri dar olabilirmis tatlim birde bol bol dinlen ayakta fazla durma dedi magnezyumunu aksatma ic dedi canim cok sukur sagliklilar canim guzel duana amin diyorum tatlim saglikla kalin.. ecmain

Maşallah canım çok sevindim. İnşallah seni üzmeden büyücekler sağlıkla doğacaklar 2 Hafta içinde tekmelerini de hissedersin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…