bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ramazanda oruç tutmayı düşünen var mı,bu konuda ne diyorsunuz arkadaşlar
Slvesterin dedigine takilma canim @Aydede88 oglusuna kiz dedi tersi cikti insallah sanada kiz dedi tersi olur insallah pasadir o pasa canim sen nup teorisine takilma iki secenek var ya digeri tutar yada obur secenek rabbim saglikla nasip etsin.. ecmain

Hoşgeldin canım kız olup erkeğe dönen Enfal97 arkadaşımız var canım oda daha yeni atlattı şoku hayırlısı olsun canım sağlıklı doğsunlar da cinsiyeti önemli döğil bizimkisi merak işte

Canım çok teşekkurler şu an ezan okunuyor burada Rabbim herkesin gönlündekini versin.bir tek A aydede erkeğe benzetti haydi hayırlısı

Kisslar, bu gün kesinleşti cinsiyetimiz
Kızımız geliyor çok şükür ablasi çok sevindi , abisi çok üzüldü ( kıza fenerli tulum giydirilmezmis )
Rabbim hepimize hayirlisini versin
Amin canım maşallah 2 kızın bir oğlun olmuş erkek arkadaşlarıyla falan açığı kapatır ama kızına bir bacı gelmesi çok iyi olmuş sevindim adına hadi gözün aydın aaa çocuğun derdine bak sen hem kim demiş takım kıyafeti giyemez diye bal gibide giyer

Merhaba annişler biz dün sağlık ocağına gittik, tetanozun ilk dozunu vırdular, kolum kopacak gibi ağrıyor hala onun dışında gebelik takibi için kan idrar tahlili fln aldılar, açlık şekerimi ölçtüler, bugün de sonuçlar aldık herşey iyi çok şükür.. gitmişken kalbini de dinledik oğluşun iyi oldu şöyle geriye doğru biraz okudum da ağrıları olanlar varmış, Rabbim şifa versin bide oruç konuşulmuş, diyanetin sitesinde şöyle diyor kızlar:
Gebelikte oruç tutulabilir mi?
Ramazan orucunu tutmamak için geçerli mazeretlerden biri de gebelik veya çocuk emzirmektir. Gebe veya emzikli olan kadınlar, kendilerine yahut çocuklarına bir zarar gelmesinden korkmaları halinde oruç tutmayabilirler Bunlar bir yönüyle hasta hükmünde oldukları gibi, onlara bu ruhsatı tanıyan hadisler de bulunmaktadır. Kendisi dayanabilecek ve çocuk da etkilenmeyecek ise hamile ve çocuk emziren anne oruç tutabilir. Bu konuda alanında uzman bir hekime danışılması uygun olur. Hamilelik ve çocuk emzirme gibi meşru sebeplerle oruç tutamayan bayanlar, tutamadıkları bu oruçlarını şartların elverişli olduğu başka zamanlarda kaza ederler.

ben doktoruma danıştım bugün, sağlık şartlarımın müsait olduğunu, bikaç gün denememi ve eğer kötü hissetmezsem (şeker tansiyon düşmesi vs..) tutmamın bebeğe bi zararı olmayacağını söyledi.. çoğu gün evde olacağım için denemeyi düşünüyorum bakalım..

Aynen ben de öyleyím canım,bir tuhafım ama bir yanım tut diyor,bir yanım bebişi aç bırakma diyor...
Canım ben okuldaki din kültürü öğretmenimize sordum hamilelerin muaf olduğunu ve çocuk besinsiz kalıp büyüyemezse tam tersi günah olduğunu söyledi bide ekledi bir arkadaşı varmış tutmuş çocuk bir ay geriden takip etmiş normal gelişimini o yüzden kendi ahiretimiz için çocuğun hakkını gasp etmek günah dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…