- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #21.841
eyvah şaka gibiHepinize merhabaa,
Uzuuun bir zaman sonra ben gelebildim nihayet. Herkes iyi mi? Yüzlerce sayfa akmış, hepsini okuyamadim haliyle :)
Size bir haberim de var. Kızım, kız değilmiş... Dr amcasi erkek dedi :) Hep kıza odaklandigim, kız istediğim için ve Dr daha 10 haftalıkken bize kıza benziyor dediği için :) Herseyim, tüm planlarım kız bebek ustuneydi. Süsler, püsler, kıyafetler... Hepsini baştan düşünmem gerekecek şimdi :) Sizler Nasılsıniz? Bizim gibi cinsiyeti sonradan değişen var mı? :)
caysizolmaz canim nerelerdesin gelmiyorsun iyisiniz insallah
Kızlar doktorum cinsiyetini yanlış görmüş ve oğlum olacakmış.. Oğlum bu duruma çok üzüldü neden öyle oldu ayakkabısını bile almıştık diyor doktor karıştırmış dedim kız olsa saçı mı olacaktı diyor bişey demedim belki saçsız kızdır diyor yazık yavrum çok üzüldü
Senin gibi birkac arkadasin degisti.hayirlisi olsun hakkinizda.aslinda dr tam emin olmuyorsa niye soyluyorkiHepinize merhabaa,
Uzuuun bir zaman sonra ben gelebildim nihayet. Herkes iyi mi? Yüzlerce sayfa akmış, hepsini okuyamadim haliyle :)
Size bir haberim de var. Kızım, kız değilmiş... Dr amcasi erkek dedi :) Hep kıza odaklandigim, kız istediğim için ve Dr daha 10 haftalıkken bize kıza benziyor dediği için :) Herseyim, tüm planlarım kız bebek ustuneydi. Süsler, püsler, kıyafetler... Hepsini baştan düşünmem gerekecek şimdi :) Sizler Nasılsıniz? Bizim gibi cinsiyeti sonradan değişen var mı? :)
eyvah şaka gibihayırlısı gerçi ama bize de doktor erkek dedi ben ve eşim kız diye ölürken şimdi tam kendimi oğlana alıştırdım değişir mi ki bi daha ya
Anladim canim cok sukur doktora gittim kizlarim cok iyi saglikli bir sorun gorunmuyor yerleride gayet yukarda asagi inmemis dedi birde idrar testi istedi bir sorun cikmadi temiz cikti sadece bol.bol dinlen oruc tutma dedi bende tutamam elim ayagim.titroyor dedim vitaminleri magnezyumu aksatma dedi kasilmalara iyi geldigini soyledi benim kizlar kiz olarak devam ediyor canlar prenseslerimi cok ozlemisim kipir kipirlardi ama tekme yokCanım bunlar kız. Zeynepi ben 20 hafta doldurmadan hissetmemiştim oda çok az son aylarda net hareket tekme hissedilir. Ama bu sefer ilk tekmeleri biliyorsunuz ya artık yazamıyorum. Okadar çok hareket ediyorki maşallahhareket olmayınca uyudunmu sonunda diyorum arada sağlam vuruşları oluyor ama çok güzelmiş. Kızlar daha uslu sanki
Ben varım kader arkadaşım benimde kızım kız değil erkekmiş sürekli kız kıyafetlerine süslerine bakıyordum hatta okadar abarttım ki seneye oğluma sünnet düğünü yapacaktım o düğünde kızımla kombin yaparız diye hayaller bile kurmuştum şimdi bir oğlum daha olacak o sorun değil de herkeslere yaydık haberini onlara tek tek anlatım yaaa üzüldüm kız olsaydı iyiydi demeleri yokmu verecek sopayı...Hepinize merhabaa,
Senin gibi birkac arkadasin degisti.hayirlisi olsun hakkinizda.aslinda dr tam emin olmuyorsa niye soyluyorki
Anladim canim cok sukur doktora gittim kizlarim cok iyi saglikli bir sorun gorunmuyor yerleride gayet yukarda asagi inmemis dedi birde idrar testi istedi bir sorun cikmadi temiz cikti sadece bol.bol dinlen oruc tutma dedi bende tutamam elim ayagim.titroyor dedim vitaminleri magnezyumu aksatma dedi kasilmalara iyi geldigini soyledi benim kizlar kiz olarak devam ediyor canlar prenseslerimi cok ozlemisim kipir kipirlardi ama tekme yok
Yok Can'ım değişmez artık pipiyi gördük resmini de çekti verdi ultrasona göre 15 bitti canım 16 sayılırım benim yaramaz öne geçmiş heryeri belliydi 200 gr olmuş bide teyzesi... Benim amacım evladıma kardeş olmasıydı hiç illa kız olsun demedim... Ama eşim kesin kararlı üçüncü konusunda kız da olsa istiyordu erkek de olsa istiyor amacı üç çocuk hayırlısı rabbim bilir bizim için hayırlı olanıCanim daha sanirim14+ haftadasin sen kesin ve net 16 ve 18 haftayi bekle derim hic belli olmaz bskarsin yine farkli soylee soylemesede hayirli olan buymus tatlim ilerde sende benim gibi 3. bebegi dusun tatlim rabbim saglikla gonlundekini nasip etsin insallah
Ben varım kader arkadaşım benimde kızım kız değil erkekmiş sürekli kız kıyafetlerine süslerine bakıyordum hatta okadar abarttım ki seneye oğluma sünnet düğünü yapacaktım o düğünde kızımla kombin yaparız diye hayaller bile kurmuştum şimdi bir oğlum daha olacak o sorun değil de herkeslere yaydık haberini onlara tek tek anlatım yaaa üzüldüm kız olsaydı iyiydi demeleri yokmu verecek sopayı...
Masallah onlara. Tekmeler iki haftaya baslar diye dusunuyorum. Ikisi ayni anda atmasa bari.Anladim canim cok sukur doktora gittim kizlarim cok iyi saglikli bir sorun gorunmuyor yerleride gayet yukarda asagi inmemis dedi birde idrar testi istedi bir sorun cikmadi temiz cikti sadece bol.bol dinlen oruc tutma dedi bende tutamam elim ayagim.titroyor dedim vitaminleri magnezyumu aksatma dedi kasilmalara iyi geldigini soyledi benim kizlar kiz olarak devam ediyor canlar prenseslerimi cok ozlemisim kipir kipirlardi ama tekme yok
Aynen öyle yazık doktorum çok üzüldü yanıldığına tüh ya diyor birdaha emin olmadan söylemeyeyim bari diyor.. Sağlıklı olsun doktor bey önemli değil dedi benim bir kızım bir oğlum var valla olmadan önce bilmezdim erkek çocuklar çok tatlı oluyormuş çok başka benim gözünde diyor yazık beni teselli etmeye çalıştı..biz hamileleri memnun etmek de çok zor yahu :)
adam emin olmayıp söylemese cinsiyeti neden söylemiyor diyoruz.
bu sefer oran verip söyleyip farklı çıkınca da neden kesin olmadan söylüyor diyoruz :))
Olsun güzelim erkek için hayaller kurarız bizde napalım... Rabbim bizim için uygun görmüş göndermiş baş göz üstüne... Annem çok üzüldü birde durup durup arıyor çok heveslenmişti kız torun fikrine..Bizim de kız olacağı haberi yayıldı baya canım. O zamanlar da insanlar bana kız da evlat olsun, bi daha ki erkek olur diyorlardi. Ben de onların ağzına kurekle vurmak istiyordum. Ben zaten kız istiyorum, Allah gönlüme göre verdi derken :) Erkek çıktı şansımıza. Haa uzulmedim sadece bi burukluk oldu, hep kız düşünüp, ona odaklandigim için sanırım. ona yapacağım tütüler, badiler, tokalar... Daha neler neler :) Hepsi bi anda hayal oldu.
Anladim canim cok sukur doktora gittim kizlarim cok iyi saglikli bir sorun gorunmuyor yerleride gayet yukarda asagi inmemis dedi birde idrar testi istedi bir sorun cikmadi temiz cikti sadece bol.bol dinlen oruc tutma dedi bende tutamam elim ayagim.titroyor dedim vitaminleri magnezyumu aksatma dedi kasilmalara iyi geldigini soyledi benim kizlar kiz olarak devam ediyor canlar prenseslerimi cok ozlemisim kipir kipirlardi ama tekme yok
Masallah onlara. Tekmeler iki haftaya baslar diye dusunuyorum. Ikisi ayni anda atmasa bari.bende bir battaniyeyi bitirdim digerine baslicam bunu ponponlu orecegim.
OYy yerimmm masallah fistiklarimaaaAnladim canim cok sukur doktora gittim kizlarim cok iyi saglikli bir sorun gorunmuyor yerleride gayet yukarda asagi inmemis dedi birde idrar testi istedi bir sorun cikmadi temiz cikti sadece bol.bol dinlen oruc tutma dedi bende tutamam elim ayagim.titroyor dedim vitaminleri magnezyumu aksatma dedi kasilmalara iyi geldigini soyledi benim kizlar kiz olarak devam ediyor canlar prenseslerimi cok ozlemisim kipir kipirlardi ama tekme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?