bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım çok teşekkurler şu an ezan okunuyor burada Rabbim herkesin gönlündekini versin.bir tek @aydede erkeğe benzetti haydi hayırlısı
Sonucu öğrenince beni mutlaka etiketle canım merak ettim şimdi. Ama adımın sonunda 88 var unutma aydede başkası:) rabbim gönlüme göre versin.

Kisslar, bu gün kesinleşti cinsiyetimiz
Kızımız geliyor çok şükür ablasi çok sevindi , abisi çok üzüldü ( kıza fenerli tulum giydirilmezmis )
Rabbim hepimize hayirlisini versin
Hayırlı olsun canım sizde cimbomlu tulum giydirin artık

Canım nub sayfasını okudumda kız erkek bebekdeki cinsellik farkı konuşulmuş:) zeynepte herşey normal seyrindeydi bu sefer ilk başlarda doktor uzak durun dedi 4 ayı doldurunca serbest dedi. Ama ben hiç istemiyorum:) bi alakası var mı gerçekten:)

Amin canim allah razı olsun, aynen tipik erkek kafası işte yaşayıp gorucez

Oruç konusunu bende Dr uma sorucaktim unuttum. ama tutabilecegimi sanmiyorum. 2 saati geçince aclik baş gösteriyor bende . akabindede bulantı ve halsizlik

Angarali hemserilerim bu haber size
Minicity, dünyanın en büyük mağazasını ankarada açmış, açılışa özel fiyatlar la bizleri bekliyolarmis ben yarin gitmeyi düşünüyorum. 5 i son gunmus, fiyatlar bayagi iyi gibi duruyor, firsatiniz varsa bi bakın derim

Kızlar son muayenelerinizde doktorlarınız Rahimde kasılma görüyorum diyip tedirgin oldumu? Ben bugün gittiğim 3 doktor dışında bir kadın doktora gittim 3.sınıf bir doktorda diyebiliriz bakalım o düşük tehlikesi ve hematom ,yolculukla ilgili ne diyecek diye ..oda kanama alanı yok v.s dedi ama yolculuk yapma rahimde kasılma var dedi ben şok tabi bu haftada bu kasılmalar çok erken dedi .kasık Ağrı'n varmı dedi çok az dedim karnında kasılma hissediyormusun dedi ?bazen karnımda saniyelik kasılmalar oluyor dedim ..hani sizlerle konuşmuştuk çokmu erken filan diye bazılarınız bende de oluyor yazmıştı bebektir o kasılma demiştik Ikra meyra birtek seni hatırlıyorum diğerlerini hatırlayamadım .neyse işte bu durum düşük riskiymiş gibi davrandı çok şaşırdım filan desi hanı bu durumlar normaldi hafif kasık Ağrı'sı olurdu kasılma normaldi ? Ay kime güveneceğimi şaşırdım ...normal mı ki

Oldu mu şimdi Angara'da olmayanların canı çekmez mi şimdi gidip bişeler almak istemez mi keşşkkke burada da olsaa

Canım sürekli gittiğin doktoruna bir danış bakalım hemen korkma doktorlar kendilerine devam edin diye herhalde korkutuyorlar bazen panikleme o yüzden

Canim benim ilk hamileligim de kasilmam olurdu tecrubesizlikten anlayamamistim.sonuc erken dogum.
2.hamileligimde de hep kasilmam vardi nst ye girdigimde de bile sancilarim cikardi ama ben o halde evin her isi yapardim sokaktaki islerimi pazarimi marketimi yapardim ama sancidan olurdum.28.haftaya gelince iyice artmisti sancilarim ilaclarla idare ettik 34.haftada dogum yaptim.
3.hamileligimde cok sukur kasilmam yok.henuz hissetmedim.
Bence hafif sancilarin varsa problem olmaz.2 saatte bir dinlenin evde yatiyormus gibi arabada da uzanirsin ama birde bunun donusu var asil dogum icin balikesire donmen cok zor olur dogumu balikesirde yapcaksan donusunu dusun ona gore hareket et derim.

Ayy ne desem bilemedim vallaha, haklisin kuzum, Inşallah sizin oralarada gelir bu arada sizin oralar nereler? ?
Bizim ora Adana canım gelir inş hoş ben dükkan dükkan alışveriş yapmayı sevmiyorum zorunlu olmadıkça da gitmiyorum Adana'ya gelse de haberim bile olmaz herhalde neyse internetten alışveriş yaparız artık

Kisslar, bu gün kesinleşti cinsiyetimiz
Kızımız geliyor çok şükür ablasi çok sevindi , abisi çok üzüldü ( kıza fenerli tulum giydirilmezmis )
Rabbim hepimize hayirlisini versin
Massalah canim prensesine demek bir kiz birde oglun var rabbim korusun kuzuslari tabi hem cinsi geliyor sevinir abla tabik yaslari kac cocuklarin rabbim saglik versin hepinize.. ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…