bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim bende oglanlarda uzak duruyordum hic istemiyordum bu defada istekliyim yasak olunca uzak kaldik canim :) ne kadar dogru bilemicem

Canim ben bugun doktora gittim idrarda istedi temiz cikti ama bol bol dinlenmemi istedi ayakta fazla durma dedi kasilma icin magnezyum icmemi istedi ve dusukle ilgili hic konusmadi bebekler gayet iyi ve sagliklilar dedi yerleri yukarda asagiya inmemis dedi sorun yok sadece dinlen ikiz gebelik seninki dedi canim

KİZLAR 19. HAFTADAYİM HALA HİSSETMİYORUM SİZ HİSSEDİYO MUSUNUZ
Canim dogumumuz ayni hatta ben 7 si sen 8 kasim gorunuyor ben bugun 17+6 olduk sen nasil 19 hafta oldun canim bende hissetmiyorum prenseselerimi canim seninde prensesdi degilmi kizlar gec hissediliyormus rabbim minnoslarimizi korusun.. ecmain

aysima41 canim slvester kiz gibi dedi senin bebise tatlim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah

Güzel anneler nasılsınız. Bugün bebeğimin cinsiyeti kesinleşti. %75 iken insan söyleyemiyor. Topik de değişen çok kişiyi görünce acaba mı demiştim. Ama detaylı ultrasonda paşamızı gördük. 16. Haftada kesinleşti. İsteyen bütün arkadaşlara da nasip olmasını diliyorum. Kızım abla olacak. Sağlıkla gelir inşallah.

Daha once ne tahminde bulundu doktorun canim%75 yanilma payi erkmi dedi kizmi kac haftada soyledi tatlim rabbim saglikla nasip etsin pasani... ecmain

hayır canım radyolojı uzmanı bakıo onun ıcın gun verdıler ıste randevuyu doktorum belırledı. ben 21 hazıranda dırek buyuk ultrasona gıdıcem. sonucunu da nadı beye gostercem
He tamam canım ben daha ayarlamadm da nerde yaptıracagm bilmiyorum o yuzdn bi soraym dedim. Gerci burda mı olcm o bile degl.

Canim dogumumuz ayni hatta ben 7 si sen 8 kasim gorunuyor ben bugun 17+6 olduk sen nasil 19 hafta oldun canim bende hissetmiyorum prenseselerimi canim seninde prensesdi degilmi kizlar gec hissediliyormus rabbim minnoslarimizi korusun.. ecmain
Benim onde gidiyo canim 18+4 bugun evet kiz canim valla gobek deligimin altinda hissediyorum sisligini ama hareket hissedemiyorum

Bizim ora Adana canım gelir inş hoş ben dükkan dükkan alışveriş yapmayı sevmiyorum zorunlu olmadıkça da gitmiyorum Adana'ya gelse de haberim bile olmaz herhalde neyse internetten alışveriş yaparız artık
Ayy ya bende netten yapamıyorum, güveniyorum bi türlü
Cem Yılmaz'ın dediği gibi Türk ün hastalığı illa bi dokanacak

Kasılma nasıl oluyor canım tarif edebilirmisin? Sanırım bendede var ama kasılma o şekil mi oluyor bilmiyorum..

Massalah canim prensesine demek bir kiz birde oglun var rabbim korusun kuzuslari tabi hem cinsi geliyor sevinir abla tabik yaslari kac cocuklarin rabbim saglik versin hepinize.. ecmain
Saol canim suan ikiside bucuklu yaşlarda, bebek geldiğinde oğlum 11 kızım 8 yaşında olacak.
Rabbim hepimizin evlatlarini korusun, gobusumuzdeki bebislerimizide, sağlıkla hayirla kucaklamamizi nasip etsin

Günaydın güzel anneler dün Burdur'a gezmeye gittik Bebek vitrinlerine baktık oğlumla ya erkek çocuk için baya güzel şeyler üretmeye başlamışlar büyük oğlumda yoktu hiç biri.. Oğlumu erkek kardeşe alıştırma çabalarındaydım ay çok güzel dimi kardeşine alırız dimi büyüğünü de sana alırız falan.. Çok keyiflendi onu Mutlu görmek beni de Mutlu etti.. Birde rüyamda doğum yapmışım meğer kız olmuş üstüne giyecek kıyafeti yok annem yarı çıplak getiriyor şuna bişeyler bul diyor açıyorum bazayı oğlanın eskilerinden kıza olacak bişeyler giydiriyorum.. Rüyamda bile değişti cinsiyeti hayır olsun inşaallah

Can
canım peki bu kasılmaları ultrasonla bakınca doktor görüyorum dedi mi hiç ..benim bişeyim yokken o ultrasonla bakıp rahim kasılıyor dedide

plesentanın asagı dogru uzaması ne demek. serviksi etkılemıyor ? doktorun agzından boyle bısı cıktı ama anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…