bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyy kuzu benim ki kesin sezeryan ada da oyle dogdu cunku ama nasil olur bilmem belki aniden alir

Kuzum eğer sağlıkla ilgili bir zorunluluk olmazsa, doktoruna bırakma zamanlamayı. Konuş önceden, ben sancılarım başladıktan sonra, yani normal doğum vakti geldiğinde sezeryan olmakşstiyorum diye

Kuzum eğer sağlıkla ilgili bir zorunluluk olmazsa, doktoruna bırakma zamanlamayı. Konuş önceden, ben sancılarım başladıktan sonra, yani normal doğum vakti geldiğinde sezeryan olmakşstiyorum diye
Aaaa oyle bisey olabiliyosa tabi beklerim suyum gelene kadar kuzum

Canim ben gecen hafta ogrendigimde 16+5 digeri 16+2 kucuk 150 grm buyuk 190 grm canim birde degisiyor her bebek farkli olur tatlim

Evet canım kız demiş,bilen Allah bence erkek 10 hazirandan sonra belli olacak onsallah.2 kızımda cok enerjiktim,bunda oyle degilim...@mevhibe meyra
Tabiki rabbim bilir sen tahminlere bakma slvestere senin usg mesaj olarak attim erkek dedi ama senin paylasitigin usg kiz dedi canim farkli soyledi slvester ayni usg erkek ve kiz yorumu yapti

haydi hayırlısı canım son 1 hafta kesinlesmeye...
16 + haftada net oluyor canim sen tahminleri bos ver rabbim senin gonlundekini saglikla nasip etsin insallah slvester bana erkek dedi 12 haftada ama doktorum 16+5 haftamdamda iki prensesim olacagini soyledi rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur ama tahminlere hic takilmadim benim icime hep iki prenses dogdu rabbimde nasip etti saglikla insallah.. ecmain

Masallah canım saglikla kucagına al insAllah,ben de hep erkek hissettim vardır bir hikmet...

Aaaa oyle bisey olabiliyosa tabi beklerim suyum gelene kadar kuzum

Ay seni yerim ben. Suyun gelinceye kadar beklenir mi bilmiyorum. Ama doğum sancılarının başlaması ve rahim ağzının açılmaya başlaması gerekiyor. Geçen hafta arkadaşım doğum yaptı, eşi kadın doğum uzmanı. Tesadüfen sezeryan gününden bir gün önce nişanı geldi, rahim açılmaya başladı. 9:30'daydı sezeryan saati sabah 6:30'da aldılar. Ama sezeryan olduğu için azıcık pişman oldu. Eşi ve doğumunu yapan doktor sezeryana yönlendirdiler kızı. Onun plasentası öndeydi, sezeryanı daha uygun buldular ama normal doğum da yapabilirdi
Doktorunla normal doğumu da konuşsana. İki doğum aran kısa ama, artık bir çok doktor ilk sezeryandan sonra ikinci doğumu normal yaptırabiliyor.

Kuzum.vakit az kalinca soruyum diyorum onu da isterim brnde normal dogum ama kime sorsam riskli diyo

Canım ben decaviti gece yatarken içiyorum bulantı yapmıyor sen ferroyu ne zaman nasıl kullanıyorsun aç mı tokmu

Kuzum.vakit az kalinca soruyum diyorum onu da isterim brnde normal dogum ama kime sorsam riskli diyo

Kuşum riskliyse hiç gerek yok. Zaten muhtemelen 3. çocuk düşünmezsiniz. Allahım evlatlarına sağlık, uzun ömür versin
Ben hep sezeryan isterdim normalden korktuğum için, ama plasenta previadan sonra öğrendim ki sezeryandan sonraki hamileliğinde plasentanın aşağıda olması, sezeryan kesiğine yapışması ihtimalleri artıyormuş. Çok şükür Rabbime sende öyle bir şey olmadı Benim de iki hamileliğimin arası çok kısa (6 ay) olduğu ve rahim daha önce enfeksiyon geçirdiği için plasenta aşağıya yerleşti. Ama çıkacak yukarıya inşallah güzel, uslu plasenta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…