bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aaaa oyle bisey olabiliyosa tabi beklerim suyum gelene kadar kuzum
suyun gelene kadar degilde sancin hafif hafif baslayinca gidersin.tabi doktorunla konus o ne diyecek ona gore hareket edersin.akrabamiz doktorun sezeryan tarihi vercem su zaman da gel dedi gitmedi 40.haftasinda gitti o zman sezeryan oldu.

Tatlım klima çarpar diye biz vantilatörle çözüm bulduk. Odanın girişine koy, başı direk yukarı baksın, üstünüze esmesin. hafif hafif çalışsın sabaha kadar
Benim kocacim yatarken ne klima ne vantilator ne de cam actirir piseriz artik sicaktan.gunduz evde klima ile duruyoruz hic de cocuklari etkilemez.o gelince klimada kapanir.

Insallah kuzum benim akilli akilli yukari cikcak cici plasentan

Plesantasını sevgi sözleriyle ikna etmeye çalışan cici Nilke :)) tatlı dil yılanı deliğinden ; plesantayı da yukarı çıkarır bu taktiği deneyeceğim

Haklısın da topikte netten alışveriş yapan arkadaşlar var hatta aldıklarını paylaştılar gerçekten çok güzeller
Ben kapida odeme olanlari tercih ediyorum.vaikiki yi bile netten siparis veriyorum butun cesitleri var.morhipoda bebek cocuk bolumu var.vs vs.
Mcada sen dun biseyler aldigini yazmissin hala foto yukleyemiyomusun.

Kizlar selamunaleykum...
Herkese hayirli gunler, guzel hafta sonlari :)
Aleykumselam canim hayirli gunler

Eyvah sen bi de sıcak yerde oturuyosun. Çok bunalırsan gece salona geçer hafif açarsın klimayı ya da camları. Eşin de belki sensiz yatamayacağı için ne varsa açmana razı olur

Aynen bende oyle yaptim buyuk oglumu normal diye bekledim 40+ da sezeryana girmek zorunda kaldim iri bebek doguramazsin dedi doktorum 4.600 dogdu ikinci oglumda 1 kasimda gel sezeryana alalim dedi ben gitmedim 20 kasimda gece suyum geldi 39 haftada ve sezeryanla dogdu doktor 1 kasimda alsaydi 2.800 dogacakti 20 kasimda kendi gelmek istedi oglum 3.700 dogdu :)

Eyvah sen bi de sıcak yerde oturuyosun. Çok bunalırsan gece salona geçer hafif açarsın klimayı ya da camları. Eşin de belki sensiz yatamayacağı için ne varsa açmana razı olur
O tarz serinleticiler hasta eder hemen onu.dusa girmeden yatamam zaten.sicaklayincada acarim gece klimayi biraz o oda da yatip buz gibi olunca tekrar yatagima donerim.hamileyken cok sikintili oluyor ama idare ediyoruz artik.

Anne karninda alinan kilo daha iyi iri bebegi tutmak giydirmek daha kolay.
Oglum 36 da 2950 dogdu ama 1 hafta kuvozde kalinca 2650 taburcu olduk.kizim 34 de dogdu 2650 ydi kilosu birde uzundu kizim el parmaklari kibrit kadar ince birsey giydirirken cok zorlaniyorduk o parmaķlar zarar gorcek diye.hala ince parmaklidir.

Plesantasını sevgi sözleriyle ikna etmeye çalışan cici Nilke :)) tatlı dil yılanı deliğinden ; plesantayı da yukarı çıkarır bu taktiği deneyeceğim

Kıııızzzz sanki işe yarıyor. Pazartesi günü suyum geldi sandım, apar topar hastaneye gittik. Başka bir doktor kontrol ederken plasenta yukarda, rahat ol dedi. Tabi eşim de ben de kendi doktorumuz demeden rahat edemeyeceğimiz için, hala evde yatıyorum. Bu hafta çarşamba günü dr randevum var, test sonuçlarıma bakacaktı. Ama sonuçlar daha 10 gün çıkmazmış, yurtdışından gelmesi zaman alıyormuş, labratuvar söyledi. Ben yine de gidip, aaaaa çıkmamış mı sonuçlar diip, doktoruma plasentamı göstericem

Aynen bende nasil banyo yaptiracam diyorum ikizler 2.500 ustu dogsa sukredecem canim rabbim saglik versin dunyaya gelince kilo alirlar insallah

Bi çakallık sezdim sen bi git çıkmış mı plesanta ayy test sonucu öğren benimde çarşamba günü randevum bakalım benim plesantacık naptın

Cinsiyeti bekliyorum kuzum inşallah öğrenirsem bir sürü şey alaçam netten yavruma hı bide. Kızlar Mcada paylaşın canım da fikrimiz olsun yahu hem bir tek resmini değil kumaşı kaliteli mi ,yumuşak mı bunlarda paylaşın kızlarrr

Merhaba kızlar bu sezaryeni doktor un vverdiği günddeğilde bekleyip gününde sanciyla gitmeyi kkonuşmu sunuz bende bböyle sizin gibi düşünüyordum geçen bi aarkadaşım doktorun verdiği tarih te gitmedi biraz daha kilo aslında sancim olunca giderim ddemişti 40, haftada kontrole gittiğinde bbebeğikkarnında bir günoöncesi oölmüş çok acı bi durum Rabbim kimseye yaşatmasin iinşallah tabi demekki o bebeğim ömrü okadar di keşke lere ssığınmaolmaz ama yine de tedbir bizden taktir Allah tan .aAllahhepimizi bebeklerimizi korusun hhayırlı kolay doğumlar nasip etsin iinşallah.Bu arada benim cinsiyet bulmacam cçözülme di biri erkek biri kkız dedi dayanamayıp haftaya kendi doktorum a gideceğim inşallah netlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…