bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy canım sevindim adına bence çıkmıştır eee tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarır diye boşuna dememişler kuzum baksana iyi gaza gelmiş çekmiş plasentayı yukarı

Evet canım 14+5 de kızım olacağını öğrendim :) seninki belli mi peki?

Hayırlı olsun insallah Rabbim kucağına sağlıkla almayi nasip etsin canim:) benim ki 10 haziranda belli olacak inşallah. 12 hafTalikken gitmiştik kontrole o zaman yorum da bulunmadı doktorumuz şimdi ki randevu 10 haziran işte bakalım kısmet :)

Ayy canım arkadaşının başına gelenler çok acı gerçekten o yüzden doktorumuza güvenmeliyiz kararsız kalırsak doktor değiştirebiliriz. Canım senin durumunda ha öğrenmişsin ha öğrenmemişsin kız mı erkek mi belirsiz olmuş hayırlısı olsun inşallah

Yokk kuzum smdi denedim sunucu dosya desteklemiyo diyo

Gayet guzel kuzum pamuklu yumusacik kumasi ama tabi gorerek dokunarak almak daha guzel ben genelde lcw dan aliyorum h&m de harika bebek urunleri

Cnm kacinci haftada dogum yapti o arkadasin hep yatip dinleniyo muyfu doguma kdar@nilke

Nilke bide cnm senin plesanta rahim agzina ne kdar yakin demisti sana ikisi arasinda kac cm fln var oyle bisey demis miydi sana

Günaydın kızlar maşallahınız var sayfaları yine döktürmüşsünüz valla hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir. Sezeryan bugünkü konu sanırım. Ben doktorun söylediği tarihi dinlicem canım. İlkinde açılmam olmadı bebişim oksijensiz kalmış acil sezeryan oldum kızıma hemen oksijen verdiler doğum sonrası. bu sefer doktor ne derse ona uyucam doğuramam sancıda gelmezse Allâh korusun tüh demeye gelmez. Sağlıklı doğumlar hepinize.

Benimde iki prensesimiz olucak rabbim nasip ederse insallah az kalmis sende ogrenirsin tatlim ben 16+5 digeri 16+2 de ogrendim kizlarimi :) saglikla nasip etsin rabbim.. ecmain
Hayırlı olsun inşallah :) peki sizin meleginizin cinsiyeti ? Benim ki belli değil bekleyiş çok heyecanlı yahu :) Rabbim sağlıkla kavuşmanizi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…