bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben benimkini içemiyorum böyle kekremsi gıcık bi tadı var dikiyorum üstüne yarım litre su içiyorum ancak gidiyo tadı bunun tadı iyiyse bide bunu deniyim :/
Canim bende onu kullaniyorum sase olanini

Eklentiler

• index-1.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar merhaba benim 2 gündür başım çok kötünasıl tarif edilir bilmıyorum ama sanki ağırlaşmış gibi hafif ağrıyor gibi sizdedde varmı hep uykulu gibiyim hava da bir garip inegölde bulutlu gibi bazen açılıyor gibi 2 gündür üstümde bir yorgunluk var tansiyonu düşen varmı aranızda

Cnm kacinci haftada dogum yapti o arkadasin hep yatip dinleniyo muyfu doguma kdar@nilke

Canım onunki seninkinden farklı bir durum. Plasentası yukarıdaydı. Sadece öndeydi. 38. haftadaydı.
Önemli olan plasentanın yukarıda olması. Bazen önde, bazen arkada olmasının bir sakıncası yok. Arkadaşım doğum yapacağı güne kadar gezdi, yürüdü, alışveriş yaptı. Son akşam dahil. Çünkü onunki normal gebelikti. Ama eğer plasenta aşağıda (tamamı, bir kısmı, ya da sadece ucu) olsaydı durum farklı olurdu. Benimki aşağıda, iki aydan fazladır sürekli yatıyorum. Senin plasentanın durumu neydi?

geçen akşam başka doktora gittim karnım ağrıdığı için oda erkek gibi dedi
Bilemicem dogrudur canim yinede bekle zaten bir oglun var alisverisi biraz ertele daha erken ben ogrendim ama daha erken diye dusunuyorum heveslendim iki kiyefet aldim kizlarima ikide bandac aldim birde pozitifi gordugum gun esime supriz icin bir corap bir toka almistim baskada yok 25 haftami beklicem alisveris icin ikizlerde agirlasiyormusuz canim rabbim saglikla nasip etsin gerisi hal olur

Eklentiler

• 6a5594e1d03b0ca0879d6637f5a129d0.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 20160311_122935.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2016-05-27-23-03-04-1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 42
Nilke bide cnm senin plesanta rahim agzina ne kdar yakin demisti sana ikisi arasinda kac cm fln var oyle bisey demis miydi sana

Benim ilk teşhiste 9. haftada selviks kanalının üzerindeydi, tamamen aşağıdaydı. 11. haftada selviks kanalının yanındaydı. Şu anki durumu bilmiyorum

oyşş maşallah fıstıklaraa bende çok istiyordum kız ama erkek oldu ikiside sağlıklı olsunlarda hiç farketmez :)

oyşş maşallah fıstıklaraa bende çok istiyordum kız ama erkek oldu ikiside sağlıklı olsunlarda hiç farketmez :)
Benimde iki pasam var simdi ikiz prenseslerimi nasip etti rabbim tatlim 3 bebeginizi rabbim saglikla kiz nasip etsin insallah ...ecmain

Benimde asagida cnm rahim agzini kapatmiyo dedi ama 1 cm var ikisi arasinda dedi type 3 dedi@Nilke

geçen akşam başka doktora gittim karnım ağrıdığı için oda erkek gibi dedi
Gibi dendi mi soru işareti kalıyor insanın aklında. Sen net bir şey söyleyene kadar beyaz sarı renklerde al bence. Bizde de düne kadar yüzdelerle konuştu ama dün net gördük Canım. Bazen kordonla karışıyor.

Kızlar.. benim kızım olacak inşallah 10 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Massalah prensesine canim rabbim saglikla nasip etsin insallah ilk bebismi kac hafta usg gore canim saglikla kalin.. ecmain

Massalah prensesine canim rabbim saglikla nasip etsin insallah ilk bebismi kac hafta usg gore canim saglikla kalin.. ecmain
Amin inşallah.. hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Ilk bebişim.. normalde 16hafta bugün bitti. Usgye göre 1hafta önde gözüküyor. 17 haftalık 11 haftalık iken ultrason fotoğrafını paylaşmıştım. Herkes erkek diye tahminde bulunmuştu. Buna sende ve doktorumda dahil.. o zaman için erkendi biraz tabiki. Sağlıklı olsunlar da hiç farketmez (ilk bebiş olduğu için diyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…