bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım uyku hali bende önceki hamileliğimde çoktu nasıl işten eve geldiğim gibi üstümü bile değiştirmeden uyurdum ama hergün bunda daha rahatım uykum geldiğinde okulda oluyorum çıktığımda da uykum kaçmış oluyor

Çok sık giremiyorum foruma ama senin adına çok sevindim Rabbim gonlundekini nasip etmiş hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah :) :)

Allah razi olsun tatlim rabbim cumlemize hayirli saglikli nasip etsin insallah sen nasilsin canim 17+ haftadasin sen ogrendinmi cinsiyetini saglikla kalin ... ecmain merve5541

Çok sık giremiyorum foruma ama senin adına çok sevindim Rabbim gonlundekini nasip etmiş hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah :) :)
Allah razi olsun tatlim rabbim cumlemizehayirli saglikli nasip etsin insallah sen nasilsin canim 17+ haftadasin sen ogrendinmicinsiyetini saglikla kalin ... ecmain

Kizlarrr bana bi akil verin nolur.
Simdi benim gecen yil 18 haftalik gebelik sonlandirildi multi anomali vardi.
Bu gebeligimde 2li testim temiz cikti 12. Haftada ama dr bana dediki 18. Haftada randevunu alirken amniyon sivisi aldirip aldirmamaya karar vermis olarak gel dedi.
Ilk bebegimde 2 li ve amniuosentez temiz vikmasina ragmen bebekte ultrasonda tespit edilen ciddi anomaliler vardi 5 dr da aynisini soyledi
Simdi 2li yine temiz sizce amniyon sivisi aldirmali miyim?
Cok kararsiz kaldim ya haftaya gitcem dr a.

Maşallah prensese Yüzünü göstermiş size ne güzel. bende bugün öğrendim kızımın olacağını.. yan duruyordu göstermedi yüzünü cimcime
Evet canim bizde bugun ilk defa gorduk 16+4 dayiz insallah sizlerde gorursunuz en kisa zamanda surekli gulumseyen bir bebekti doktorumuz poz verislerine bayildi ucretli cd yi bedavaya verdi

Evet canim bizde bugun ilk defa gorduk 16+4 dayiz insallah sizlerde gorursunuz en kisa zamanda surekli gulumseyen bir bebekti doktorumuz poz verislerine bayildi ucretli cd yi bedavaya verdi
16haftadayız bizde. Usgye göre 17 hafta gösteriyor. Bizede cd verdi. Ücretlimiymiş o cdler? Hangi ildesin hangi hastaneye gidiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…