bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım yazdıktan sonra uyuyakalmışım sanırım havadanmış yağmur yağdı başım daha iyi şimdi

inşallah kucağına alırsın bebişini..sıkıntı neydiniz tatlım yasaklar kalktı yazmışsın
Sagol tatlim sende insallah.. sebebi belirsiz kanamalarimiz vardi 6 haftadan beri yaklasik 1 aydir kanama gozlemlenmedi progestani kestik yolculuk ve cinsel iliski kesinlikle yasakti cok sukur hersey yolunda gorundu

esinle konusup bence karar verin.ikinizin alacagi bir karar.
Kızlar 16+4 oldum göbüşüm bu kadar oldu
Benimde oyle karnim canim.belki bi tık daha buyuk olabilir

Maşallah Can'ım göbüşe benim ilk be daha hiiiiç belli değil hatta hala eski pantolonlarımı giyiyorum rahat rahat
İlk ya ondandır belki canım :)
Benimde ilk 2 cocugumda bu ayda sifir gobekti bu aldi basini gidiyor seninkinin ayni :)
Ayyy seninle günlerimizde aynı canım :) senin cinsiyet ne? Bana 14+5 de kız dedi doktorum..
esinle konusup bence karar verin.ikinizin alacagi bir karar.

Benimde oyle karnim canim.belki bi tık daha buyuk olabilir
Ayyy iyi bari ben çok kocaman oldu diye korkuyordum :)

Canım ilk kaybın adına çok üzüldüm ama sorun çıkmadıysa neden aminyon sıvı alacaklar ultrason ve 2'li normal çıkmış anladığım kadarıyla ilkinden dolayı tedirgin olmuşsun ama ilkinde de anşaşılmamış aminyon sıvıdan çok çok gerekliyse aldır ama canım bir başka doktora git danış derim ben durduk yere aminyon sıvı mı alınır ne bileyim

İlk ya ondandır belki canım :)

Ayyy seninle günlerimizde aynı canım :) senin cinsiyet ne? Bana 14+5 de kız dedi doktorum..

Ayyy iyi bari ben çok kocaman oldu diye korkuyordum :)
Benimde kizim olucak nasip olursa tatlim :) demekki kiz karni bu modelmis :))

Gözün aydın canım. Allah sağlıcakla tamamlansın inşallahbenim sütüm vardı

Ben günde bir iki kere mama veriyordum. Yetmiyordu çünkü. Sence artırmanın yolu var mıdır canım
Süt artırmanın en güzel yolu en başta bol bol bebeğini sevmek kucağına almak ondan sonra bol sıvı birde yeşil yapraklı sebzeler diye biliyorum canım .Bir arkadaş yeni doğum yaptığında eşi semiz otu getirip eskiden bizim inekler bu otu yiyince çok süt veriyordu demiş kırılmıştım gülmekten anlatınca ama gerçeklik payı da yok değil yani

Kızlar 16+4 oldum göbüşüm bu kadar oldu
Canım o da bir şey mi sen benimkini gör. Kocaman oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…