bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
S sinerji neden gerekli olduğunu sordum mu? Sonuçta testler temiz çıkmış buna rağmen neden sıvı alınması getekiyor ki? Daha önceki kayıpla ilgili bir durumsa ve gerekliyse bilemem tabi ama durduk yere amniyon sıvı alınması pek sağlıklı değil. Ki Ambiyosentez yapıldı diyorsun o zaten alınan sıvı ile yapılmıyor mu? Tekrar tekrar sıvı mı alınıyor ben anlamadım.
Bence karar vermeden önce doktorunla testler temiz olmasına ragmen neden gerekli olduğunu yapılmazsa risk ne oluru bir kez daha konuşmalısın.

Napiyosun tatli anneler ne var ne yok
Valla canım ben mide bulantılarıyla savaşıyorum kasılmalarım da fazlalaştı bir de kilo da vermişim. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ayın 13ünde olan randevumu erkene çekicem galiba öyle gözüküyor. Sen nasılsın kuzum

Iyiyim bende kusum hamileligimle ilgili bi skntm yok kuzum ama biraz moralim bozuk kime deger veriyosam ters tepiyo tepeme cikiyolar kendilerini bisey saniyolar su sosyal medyayi kapatip hepten burda takilasim var valla oyle geriliyorum ki

Ayni gun gidicektik biz kuzum sikayetlerin devam ederse bu pazartesiye cek randevunu olmazsa umarim bi skntin olmaz bebiste iyidir bitanem

Iyiyim bende kusum hamileligimle ilgili bi skntm yok kuzum ama biraz moralim bozuk kime deger veriyosam ters tepiyo tepeme cikiyolar kendilerini bisey saniyolar su sosyal medyayi kapatip hepten burda takilasim var valla oyle geriliyorum ki
Canım benden sana bir tavsiye. Kimseye kendinden daha fazla değer verme bu kocan dahi olsa. Taş yerinde ağırdır. Sen kendinden taviz verme kimse sana birşey yapamaz. Üzme o güzel canını tatlım

Canım benden sana bir tavsiye. Kimseye kendinden daha fazla değer verme bu kocan dahi olsa. Taş yerinde ağırdır. Sen kendinden taviz verme kimse sana birşey yapamaz. Üzme o güzel canını tatlım
Biktim bu salakliklarimdan ve safliklarimdan kacinci kazik bu kacincida akillanicam aceba hic bilmiyorum kuzum valla oyle canim sklyo ki hamileyken daha cok takiliyo insan dmi

Ayni gun gidicektik biz kuzum sikayetlerin devam ederse bu pazartesiye cek randevunu olmazsa umarim bi skntin olmaz bebiste iyidir bitanem
Evet canım aynı gün gidecektik ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabahları bulantı ilacını içmezsem günüm gecem zehir oluyo resmen kilo da verince endişendim biraz açıkçası pzt yada salı giderim inşallah.

Can'ım doktora gittiğinde rahimde de kasılma varmı diye sorarmısın? Üzülme allah büyük

Tamam canim git tabi bir an once korkma ama eminim bi sknti yok bebek de iyi cinsiyeti de ogrenirsin insallah kesin

Biktim bu salakliklarimdan ve safliklarimdan kacinci kazik bu kacincida akillanicam aceba hic bilmiyorum kuzum valla oyle canim sklyo ki hamileyken daha cok takiliyo insan dmi
Saflık ve salaklık olarak düşünme canım iyi niyetlisin sen. Çek kendini seni üzen insanlardan biraz. Arana mesafe koy içinde kalmasın seni üzen şeyler. Valla ben çareyi böyle davranmakta buldum. Kimseye taviz vermiyorum yoruldum insanlardan

Can'ım doktora gittiğinde rahimde de kasılma varmı diye sorarmısın? Üzülme allah büyük
Tamam canım sorarım ama nst ye girmeden nasıl anlayacak ki doktor.? Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine yardımcımız olsun.

Enfal97 canim cok sasirdim cinsiyetinizin degismesine.
Rabbim hayirlisini versin insaallah :)
Bizde öyle şaşırdık arkadaşım aslında sorun değil ama annem eşim sevinçlerinden herkese duyurmuşlardı bir de benim arkadaş çevrem var tabi söyleyince bir üzülmeler tüh demeler amaaan demeler de insanın canını ayrı sıkıyor tabi... Ben mutluyum halimden oğlum iki tarafta da tek erkek di yalnız kalacaktı şimdi bir erkek kardeşi daha geliyor

Bende cogunlukla yatiyom cnm ins duzelir bizim bu durumlar evde durmktan psikolojim bozulacak diye korkuyom valla Nilke .sen de kontrole gidince hberdar edersin durumundan

Ben de ilk zamanlar çok kötüydüm. Bir de her işimi kendin yapmaya alışkınımdır, hastayken bile yatmam ki, haftalarca yatmak çok yıpratıcıydı. Ama sonuçta bebeklerimizi koruyoruz. Bebeğim tek sağlıklı olsun, dokuz ay da yatarım. Bizim meşakkatli annelik yolculuğumuz erken başladı. Mükafatı bebeklerimizi sağlıkla, sevinçle kucaklarımıza almak olur inşallah

Ahh bi akillansam kuzum

Kiz massalah benim gobis yeni yeni buyudu 18 hafta olduk sukur ayyy prenses buyutmusmu annesinin gobusunu cok tatli yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…