bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kuzum benim uzulme annannesi filan var mi yaninda mutlu hissettigi kuzunun ada annannesiyle cok mutlu misal.beni hic aramaz bi sure oyle idare etsen olmazmi
Ah canım sorma kızım da anneannesine bayılıyor ama annem 3 gün sonra memlekete gidiyor ve eylüle kadar yok

Büyüdük teyzesi maşallah arada korkuyorum ikiz doğurcam diye fazla büyümüş gibi geliyor bana

Cnm benmde kocaman oldu göbeğim.Senin ikinci galiba.benm bi de birinci olcak İnşallah.çarşamba günü nasipse randevum var.doktora sorcam normal mi bu göbek mi bebek mi Die.gerçi ilk haftalrdn beri göbeğim vardı benm.Senin yeni mi çıktı önceden yok muydu

Tamam canım sorarım ama nst ye girmeden nasıl anlayacak ki doktor.? Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine yardımcımız olsun.
Can'ım benim normal kontrol sırasında manyak doktor aşa rahim kasılıyor diyip şok olduda 3 kere ..acaba nst siz ultrasonda görünüyormu bu kasılmalar merak ettim

Ah canım sorma kızım da anneannesine bayılıyor ama annem 3 gün sonra memlekete gidiyor ve eylüle kadar yok
Bugünde benim annem döndü memlekete bende kaldım tek rahatsız ve oğlumla ..güya gidecektim arabaya eşyaları yükledik 2o km gittik ve geri döndük geri zekalı doktor aklımı karıştırdı diye cesaret edemedim ..şok zor oldu ama bize annemin gidişi ağlamaktan içim dışıma çıktı

Oyyy canim benimmm bende anneme asiri duskunum hergun goresim geliyo kiyamam sana ben aglama doguma az kaldi gelir uzun uzun kalir yaninda

Bence bu kadar endiselenme ins saglikli hamilelik gecireceksin.evde cocugunla ugrasirken ev isi yaparken her firsatta yat dinlen bi,sonra tekrar isine devam et.agir ia yapma fazla ayakta kalma.Allahin izniyle hersey yoluna girer.fazla endise yaparsan bebeginide etkiler.benim hic ultrasonda kasilmayi hic bir dr goremedi nst de cikti hep.arastir bi ultrasonla goruluyormu diye.sen kendin hissetmiyorsan bence sorun olmaz.

Kızlaaaar arkadaş doğum yapmıştı bebek görmekten geliyorum amaaan kızlaaar çok zor kızcağız oturamadı doğru dürüst çocuk uyku problemi yaşıyormuş bi oğlu daha var o da kıskançlık krizlerinden evin içinde hep bağırarak ,gürültü yaparak koşuşturarak geziyor bebiş gürültüden uykuya dalamıyor gözüm korkmadı dersem yalan olur. Bunlar iyi günlerimiz kızlar tadını çıkarın

Canim bebisin gazi vardir muhtemelen onlar daha gurultuden etkilenmezler.abi yada abla buyuk oldumu kardes kiskancligi pek olmuyor.tabi her cocuk farkli.kimi szeryanli hemen ertesi gunu ayaklanir kimide 1 haftayi bulur.korkma hersey rayina oturur zamanla.

Ayyy biz ne halde olcaz insallah rahat atlatiriz yaaa

Hamileligimizde su soyle mi olmaliydi bu boyle mi olmaliydi diyerek kafamizda bir suru soru isareti ve beraberinde endiselerle hamileligi zehir etmeyelim kendimize.donem donem sikintilar olabilir ama herseyin bir cozumu vardir elbet.hamilelik gelip gecici tadini cikarin.anne karnindaki bebegin hareketlerini hissetmek bambaska bir duygu tarif edilmez.o yuzden bu kisa suren hamileligin tadini cikartin sonra insan tekrar ozluyor o duyguyu yasamak istiyor ama nafile.Insallah hepimize sagsalim yavrularimizi kucagimiza almak nasip olur.

Vardı canım ilk haftalarda kocamandı çok erken çıktı anlayamadım valla

Can'ım benim normal kontrol sırasında manyak doktor aşa rahim kasılıyor diyip şok olduda 3 kere ..acaba nst siz ultrasonda görünüyormu bu kasılmalar merak ettim
Anladım canım senin için sorucam doktora inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…