bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım benim yaa keşke geri dönmeseydin gidince de orsan bi doktora gözükürdün. Bazı doktorlara sinir oluyorum insanı şüphede bırakscak şekilde konuşup açıklama da yapmıyorlar.

En son göründüğü doktoru sanki zaten problem yok demişti.
Kendi cesaret edememiş.
3 doktor kanama alanı hematom yanı onla ilgili problem yok git demişti 1-2 hafta önce bu hafta başka bir doktora gittim Rahmi'n kasılıyor düşük belirtisi bu desi gitme dedi 1 gün önce içime kurt düştü

günaydın kızlar. çatlaklar için önlem almaya başladınız mı? ben hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırıp sürüyorum. bazen de zeytin yağı sürüyorum. önerileriniz varsa uygulayalım.

güle güle kullan canım. dün ben de lcw'den alış veriş yapacaktım ama içeriye öyle yoğun bir koku sıkmışlardı ki iki üç dakika zor durdum. bir şey alamadan da çıktım

güle güle kullan canım. dün ben de lcw'den alış veriş yapacaktım ama içeriye öyle yoğun bir koku sıkmışlardı ki iki üç dakika zor durdum. bir şey alamadan da çıktım
Teşekkür ederim canım. Kokular benide çok etkiliyor.Özellikle açken.Bir dahaki sefere alırsın inşallah.Tayt almıştım daha önce çok rahat ettim.Giyebiliyorsan aklında bulunsun :)

Haklısın canım herkesin ki farklı geçer aslında ama yinede gözü korkmuyor değil insanın

Ben hindistancevizi yağı ve lierac aldım onları kullanıyorum.
Sadece göbek değil nerdeyse bütün vücuduma.

Kizlar tuvalet sorunu yasayan var mi? Ben kayisi falan deniyorum ama pek fayda goremedim. Doktor şurup tarzi bisey verdi musil ilaci ona da cesaret edemiyorum. Icsem sorun olur mu ki??
Arasira bende de oluyo bitanem ama normal sabah ac karnina 2 kuru kayisi incir ye sakin mushil icme dr a sormadan kayisi suyu ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…