bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar tuvalet sorunu yasayan var mi? Ben kayisi falan deniyorum ama pek fayda goremedim. Doktor şurup tarzi bisey verdi musil ilaci ona da cesaret edemiyorum. Icsem sorun olur mu ki??
Duphalac vermiştir heralde iç arkadaşım bebeklere bile veriyorlar onu ..eğer duphalac değilse fikrim yok

Kizlar tuvalet sorunu yasayan var mi? Ben kayisi falan deniyorum ama pek fayda goremedim. Doktor şurup tarzi bisey verdi musil ilaci ona da cesaret edemiyorum. Icsem sorun olur mu ki??
Canım ben yaşıyorum ilaç kullanmıyorum ama kayısı ile idare ediyorum 3_4 günde bir zorla yapıyorum ıkınırken çocuk gelcek diye çok korkuyorum napcaz bilmem aksine idrara çok sık çıkıyorum suyuda 3 litre tüketiyorum. İdrar yolu enfeksiyonu var diye. Okadar suya büyük tuvaletimi kolay yapmam gerekmez?

Allah razi olsun tatlim rabbim cumlemize hayirli saglikli nasip etsin insallah sen nasilsin canim 17+ haftadasin sen ogrendinmi cinsiyetini saglikla kalin ... ecmain merve5541
Ben en son 12. Haftada kontrole gitmistim sonra şehir dışına gittim kontrol sarktı bu persembe gitcem 17+6 olcak inşallah o zaman ogrenicem :) meraktan çatlıyorum :))

Canım yasadigin çok kötü bir olay Rabbim bi daha yasatmadin tabii son karar senin ama ben amniyo sentez i çok zararlı buluyorum. Ayni seyleri yaşamadım tabii ne desem boş ama ben olsam yaptirmazdim...

Listeye goz attim simdi bir cok arkadas buraya katilmiyor. ruby87 sende ilk zaman varmissin canim.nasilsin nasil gidiyor hamilelik.hep bir arada olalim kasim anneleri

Ben ilk 12 hafta çok sorun yaşadım. Bol su, kayısı, zeytinyağ, hemşire aç karına armut ye dediydi ama hiç biri fayda etmedi ıkınmak zararlı diye lavaboda beklemedim. Doktor duphalak diye şurup verdi ama onu da 3 kere mi ne içebildim içemedim. Demir kan ilaçlarına başlayınca geçti

Kızlarr gece üzerim hep açık oluyor sizde de oyle olan var mı bebeğe zararlı olurmu? Sabah biraz üşümüş uyanıyorum

Vücudumuzun belli bi sıcaklığı olduğu için zararı olmaz azıcık gaz olur bende aynı durumdayım gece yatarken örtmüş olsam bile sabah üstüm açık üşümüş şekilde uyanıyorum

Bazı doktorları cidden anlamıyorum! Kızımda kabız olmuştum ve aylarca geçmemişti. Doktorum kesinlikle ilaç vermedi rahim kasılmalarını tetikledikleri için. Perhiz yap bol su iç kuru meyve ye demişti. Bir zaman sonra da geçmişti.

kızlar bende de kabızlık başlamıştı, tam demir ilacına başladığım sıralar, sanırım bana yan etkisi oldu şimdi günlük normale döndü çok şükür.. her sabah yataktan çıkar çıkmaz ya 2 tane hurma yada 2 tane kuru kayısı yiyorum, üzerine 2 bardak suyla troid ve demir ilaçlarını içiyorum.. kahvaltıda da haşlanmış yumurtanın yada salatanın üzerine bol zeytin yağı döküyorum, tek içmeyi içim almıyor çünkü.. eskiden içerdim de işte şimdi herşey değişti malum kahvaltıdan sonra da decavit ve devit3 le kapanış yapıyorum 1 bardak su da o arada içiyorum.. en geç 1 saat sonra lavaboya çıkıyorum.. tek başına kayısı yada yağ kesmedi beni, bol suyla beraber hepsini alınca anca etki etti :) en kısa sürede siz de rahatlarsınız inşallah

Kizler nasilsniz bnm belim çok ağrıyor gece zor uyuyorum agridan bi oraya bi buraya donmekten
Yaaaaaa benimde çok Ağrı'yo uzun süredir yattım ve hareketsizim ya tutuldum samurun birde fıtık var 10 dakkadan fazla ayakta kalsam iki büklüm oluyorum ağrıdan ...gebelikle ilgili sıkıntılarla uğraşmaktan belimi gösteremedim doktora zeytin yağı filan sürdürüyorum azıcık gevşiyor ama kas gevşeticiler sürülürmü bilemedim bir öğrenebilsem hemen sürecem

kızlar hakkaten bu işin sırrı zeytinyağı sanırım benim hiç bi zaman kabızlık problemim olmadı zaten ama yaşadığımız yerden dolayı 4 yıldır doğal zeytinyağının içinde olduğumuz için baya kolaylık sağladı bana bu süreçte. tek içmiyorum ama yemek salatada yediğim miktar sanırım yeterli geliyo

ben başladım normalde her banyadon sonra bebe yağı sürüyordum, geçen ay eski ameliyat izi üzerinde kırmızı bi çizgi ve kaşıntı oldu, anladımki yetmiyor oraya hemen fito krem sürdüm, doktor tavsiye etmişti, 2güne yok oldu çok şükür.. ama fito çok yoğun kıvamlı ve öyle her yere sürülecek bişey değil, basendi göğüstü çok bölge var malum :) palmers diye bi marka var, Amerikada pek meşhurmuş, gerçek kakao yağı bazlı ürünler, kullananlar %90 çok memnun.. yağını her duşta çıkmadan ıslakken sürüyorum, kremini de her gün yatmadan.. şimdilik çok memnunum, göbeğim kocaman çıktı ama çatlayan yok henüz, sonuna kadar böyle gider inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…