bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
evet tatlım hele ki doğal zeytin yağı çok şifalı bence de normalde mersinden getirtiyoduk arkadaşa, şimdi biz de hatayda olduğumuz için rahat buluyoruz çok şükür :)

yaa kızlar bu arada benim randevum haftaya ctesi çatlıcam meraktan .. bu hamilelik beni paranoyak etti şimdi merak ettiğim konu şu sizin doktorları okudukça benim doktor bi garip gelmeye başladı bana evet dert arıyorum kendime galibaya çok güveniyorum aslında doktoruma insanı çok sakinleştiren kendinden emin bi tavrı var bi doktorda aradığım en önemli özellik şu an.. ama mesela ben kendimi bildim bileli kansızlık çeken bi insanım en son ikili test yapıldığında kanda hemoglabine de baktırdı ilaç falan vermedi normalde kansızlk yaşamayan kadınlara bile gebelikte demir ilacı verilmiyo mu??.. ben hala sadece folik asit kullanıyorum bitene kadar onu kullan dedi.. sizce normal mi şimdi bu??

ben dün lifeco diye bi markanın organik hindistan cevizi yağını aldım hatta indirimdeydi watsonsta 30 liraya düşmüştü.. çok işe yarıyo diyolar ama ben de denemedim daha.. şu an duşta vücut kremleri ve yağlarla idare ediyorum..

Canim ben magnezyumu kullaninca kabizlik sorunu sona erdi bilginize olsun :) A Antihindistancevizi

Eklentiler

• index-1.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Kizler nasilsniz bnm belim çok ağrıyor gece zor uyuyorum agridan bi oraya bi buraya donmekten
ben de hep yüzüstü uyuyan bi insan olarak çok zorlandım ilk başlarda.. artık yanlarım ağrıyo resmen benim de hala gece esnemelerim var bi bakıyorum kasıklarda kasılma var duruyorum hemen korkudan..

Tiroid ilacını hiçbir vitamin ve ya yiyecekle birlikte almamalısın.
sabah aç karnına içtikten sonra bişey yemek için en az yarım saat geçmesi lazım.

Tiroid ilacını hiçbir vitamin ve ya yiyecekle birlikte almamalısın.
sabah aç karnına içtikten sonra bişey yemek için en az yarım saat geçmesi lazım.
çok detaylandırmak istemedim, zaten uzun bi mesaj oldu diye.. 2 bardak suyla içiyorum derken onu özet geçtim, önce euthyrox içiyorum 1 bardak suyla, yarım saat sonra da 1 bardak suyla demir ilacı, ondan da sonra kahvaltı.. hepsinden önce kayısı yada hurma yememin sebebi de o beklediğim 30-40 dklık süreçte şekerimin düşüyor olması.. daha önce de konuşmuştuk uzun yıllardır bu ilacı kullanıyorum ve alanında uzman bi doktorum ve o doktorla oturttuğum bi düzenim var, sen merak etme tatlım...

Marmara Cad. Erenler Apt. No:20 D:2, Avcılar/Istanbul (0212) 593 9380
Anlaşmalı olduğu hastane ya da hastanelerde yapar doğumu.
Benim bildiğim kadarıyla Avcılar Hospital ve Avcılar Medicana'da yaptırıyor.

Merhaba ben de Türkan Hnm a gidiyorum telefonlara asistanı yani sekreteri çıkıyor konuşması biraz sert bazen tanıdıkça daha ılımlı olduğunu söyleyebilirim.türkan Hnm muayene telefonlarına çıkmıyor çünkü.cep telefonunu veriyor ordan sürekli ulaşabiliyorsun.dogumu avcılar hospital da yaptırıyor doktor +hastane ikisi toplam normal 2.000 sezeryan 3.000 TL bu fiyat hastane ve doktor parası dahil biz doktora ödüyoruz o hastaneye ödeme yapıyor ben memnunum bebekleriniz hayırlı olsun

Napiyosunuz fistiklar keyifler nasil ben cok yoruldum belim cok agriyo tatil icin adaya alisveris yaptik şort tshirt mayo zibin falan aldik cimcimeye cok yuruduk gezdik forumdaydik simdide feci yorulmusum oturdum topic takip ediyorum S Seyhan9119 cinsiyet ogrenmissin bitanem saglikla al oglusunu kucagina insallah

detaylı yazmadığın için böyle olduğunu bilmiyorum tabi, sonuçta eutyrox etki etmesi için beklenmesi gereken bir ilaç.
senin ve bebeğinin iyiliği için dedim yoksa banane.
atarlı yazmana gerek yoktu yani.
ayrıca sadece ben değil, endokrin uzmanı doktorum ve hocalarım da aynı şeyleri söylüyor.
ve dahiliye uzmanı arkadaşım, onun hocaları ve textbooklar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…