bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kasıklarım fln da hiç agrimazdi 2 gundur agriyor sirtim da agriyor.cuma 4 saat yolculuk yaptm dün pikniğe gttk çok durmadık ama yol yordu.kaynanamlardayim evdeki gbi sürekli yatamiyrm çekiniyorum herhlde ondan oluyor.bsy sürmedim bn ağrı kesici de icmiyorm.

ben de hep yüzüstü uyuyan bi insan olarak çok zorlandım ilk başlarda.. artık yanlarım ağrıyo resmen benim de hala gece esnemelerim var bi bakıyorum kasıklarda kasılma var duruyorum hemen korkudan..
Ya dün çok zorlandım smdiden böyleyse sonra nolcak dedm.bn de yüzüstü yatardim ama artık btti maalesef bi sağa bi sola

Can'ım çekinme boşver allah korusun bel Ağrı'sı kasık Ağrı'sı bunlar sıkıntılı şeyler ne çekiniyorsun ki yat ...ayaklarını yükseğe kaldır uzan bol bol dinlen ...yolda yormuştur tabi ihmal etme dinlenmeyi lütfen

Hahahah teyzeleri bebisim bizi kandırmış kızımız olacakmış :)
Hadi yaa doktorun yanilmis tatlim bebisin kandirmamis doktor kacinci haftanda erkek dedi kacinci haftanda kiz dedim.canim saglikla nasip etsin rabbim insallah.. ecmain

Ayy kızlar ben hepsini bir arada arıyorum aaa neyse öğrendiğim iyi oldu

12 den sonra Demir folik asit ve b12 kapsayan bir ilaca geçtik. Arada omega 3 de içiyorum

Ya dün çok zorlandım smdiden böyleyse sonra nolcak dedm.bn de yüzüstü yatardim ama artık btti maalesef bi sağa bi sola
ahh ah işimiz yaş :)) hep özenmişimdir türk filmlerinde falan o hülya koçyiğitin masum uyuyşuna ..bende nerdeeee benimki gazozuna ilaç atılmış banu alkan yatışıydııı taa ki bebişime kadar artık bi sağıma bi soluma dönüp duruyorum ben de

Kizlar gunaydin.hayirli ramazanlar.
Bugun oruc tutamadim.cok istiyordum ama nasip degilmis.dun ogleden sonra baslayan basim gece agrisi iyice siddetlendi agladim resmen.hala devam ediyor bas agrim.en iyisi bi doktora gideyim her hafta 2-3gun siddetli sekilde agrir oldu.akşamki yasadigim bas agrisini Allah kimseye yasatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…