bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım çok geçmiş olsun dün bende de çoooook kötü bir baş ağrısı vardı yaklaşık 16 saat uyudum hala da ağrıyor biraz sıcaklar birazda hava çok rüzgarlı burada onun etkisi olduğunu düşünüyorum buz çok rahatlatıyor beni Can'ım ama tansiyon yüksekliği de baş Ağrı'sı yapabiliyor tansiyonu Nasıl baktırdın mı hiç

basim agridinga olcuyordum tansiyonum normal cikiyordu.aksam agridan aklima hi gelmedi.agri kesici falan hic fayda etmiyor

basim agridinga olcuyordum tansiyonum normal cikiyordu.aksam agridan aklima hi gelmedi.agri kesici falan hic fayda etmiyor
Herkes hamileliği farklı yaşıyor bazıları bulantıdan çekiyor bazıları baş Ağrı'larından Allah beneklerimiz için bunlara dayanma gücü versin bütün annelere inşallah geçer bizim Ağrı'larımızda eğer tansiyon yükselmişse limonlu su iyi geliyor yada en doğalı bol bol su tüketmek mübarek Ramazan günü şifa olur inşallah canım

Amin canim.
Isin komik yani tam yeni uykuya dalarken birden mide agrisi basladi onunla bir titreme bas agrimin yaninda.dun yedigim birseyden agridi midem.esim sariliyo mideme masaj yapiyo opuyo fln derken benim akil kaydi baska yere onca agriya ragmencanim biseye aserdi diyorum adama neye diyo o da benim hormonlar tavan yapti galiba boyle boyle dedimhem agliyosun basin agriyo hemde onumu dusunuyon diyo banaadamcimda bi yerde okudum basagrisina iyi gelirmis diyo o da dunden de razi
Gercekten bu hormonlar baska bisey insana neler yaptiriyor

günaydın!! hayırlı ramazanlar!!
çok şükür mübarek Ramazan ayını bir kez daha görmek nasip oldu!! hem de içimizde minik yavrularımızla!! İnşallah şu mübarek günlerde herkesin gönlündeki hayırlısıyla nasip olur!! sağlık, mutluluk, huzur ve bereket dolu günler diliyorum !!...

Eklentiler

• indir.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 19
Amin canim.seneye insallah bebiklerimiz kucagimizda Ramazan ayina erismek nasip olur.

Bizi Ramazan-ı Şerif'e kavuşturan Rabbimiz'e hamdolsun!
"Her kim Ramazan geldi diye sevinirse Allah ona cehennemi haram, cenneti vacib kılar."
Hadis-i Şerif

Hepimizin Ramazan'i hayirli ve bereketli olsun kizlar...
Bu mubarek ayin yuzu suyu hürmetine Rabbim hepimize kolay dogumlar, saglikli evlatlar nasip etsin :)

Amiiiin.
Güzel dilekler ve dualar için teşekkürler arkadaşlar. Hayırlı ramazanlar hepinize

Kızlar hayırlı bol bereketli ramazanlar

Benim iki gündür kasık bölgemde ağrı var gaz sancısı gibi araştırdığımda 17. Haftalarda bu ağrılar normal olarak gözüküyor, arada bıçak saplanır gibi oluyor. Sizde de bu ağrılar oldu mu yada oluyor mu?

Not: idrar enfeksiyonum yok bakıldı.

Canim bende de oluyor.bazen vajinamda bile hissediyorum o agrilari normal canim.

Hayırlırri ramazanlar kızlarkimler ooruç tuttu bbakalımdoktora bu konuyu soran oldu mu ben ooruçtuttum devam eedeceğimiinşallah ama umarımbi zzararı olmaz

ben bugün başladım, zor oluyor mu kendimi deneyeceğim, doktoruma sormadım, riskli bir gebeliğim, bir başka hastalığım veya önemli bir şikayetim yoktu, o yüzden yediğine suyuna dikkat edersen tut diyeceğini düşündüm ve sormadım :)

benimde oldu ve arada sirada hala oluyor canim. Doktoruma sordum normal dedi rahim genisledigi icin ve göbegimiz büyüdügü icin oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…