bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benimde oldu ve arada sirada hala oluyor canim. Doktoruma sordum normal dedi rahim genisledigi icin ve göbegimiz büyüdügü icin oluyormus
rica etsem beni de listeye ekleyebilir misin??
Sat:7 Şubat (geç döllenme)
Tdt:21kasım
Adı:emre
Kaçıncı bebiş: ilk olucak inşallah

rica etsem beni de listeye ekleyebilir misin??
Sat:7 Şubat (geç döllenme)
Tdt:21kasım
Adı:emre
Kaçıncı bebiş: ilk olucak inşallah

ekledim canim. Cinsiyeti 100 % olduktan sonra eklerim insallah

Ben de çocuk kıyafetlerine bakıyorum şimdi erkek bebekler için çok güzel şeyler var. Daha 3 yıl öncesinde bu kadar yoktu.
Benim ilkinde hiç bir doğum belirtisi olmadı 41 biterken suyu bitti de mecbur sezeryan oldum. Bunda öyle beklemeyi düşünmüyorum sadece kilo alımına ve gelişimine dikkat edeceğim. Normal doğum düşünüyorum aslında ama kime sorsam doktor olsun hamile olsun olmaz diyor moralimi bozuyor. Günler ilerledikçe normal doğum isteğim de azalıyor.Hayırlısı bakalım

Kizlarrr bunu almayi planliyorum nasil guzel mi bide bazi resimleri yukleyemiyorum neden oyle oluyo
Bebek yuvası diyorlar bunlara. Ben de almayı planlıyorum

Önceki sezeryandan sonra ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama sezeryan sonrasi normal doğum yaptıran doktorlar var. Duyduğum kadarıyla yurt dışında da yapıyorlar. Sadece önceki kesinin dik yapılmamış olması gerekiyor. Niyetin varsa ne güzel. Ben de düşünüyorum aslında ama yeterince cesaretim yok sanirim

acemiperi sezeryandan 1 bucuk yil sonra tanidigim normal dogum yapti.doktoruna denk geldinmi normal dogum yapabilirsin.normal dogum yanlisi bir doktor bulman lazim

Hayırlı Ramazan' lar annecikler. Benim kanamalar hala devam ediyo tam bitti artık heralde diyorum iki gündür yok diyorum hop yine en baştaki gibi Başlıyo. Cumartesi kontrolüm vardı plasenta previa ddi doktor bundan önce çıkar yukarı demişti ama bu sefer tamamen kapatıyo çıkçak gibi durmuyo dedi. İlişki ve yürüyüş yasakladı araçla git nereye gideceksen dedi. Cumartesiden beri yatıyorum evde bugün işede gitmedim allahtan kendi ailemle kendi işimi yapıyorumsa hem işimde rahatım gerekirse giderim gerekirse gitmem çok şükürama çokk tedirginim habire Ağlıyorum. Doktor erken doğum tiski var ddi ne kadar erken peki 33-35 37 ortalama hangi hafta hafta krsin bişey söyleyemyiz ddi iyice asabım bozuldu. Çok affedersiniz psikolojik mi me bilmem sürekli kan kokusu gliyo burnuma.en büyük korkum erken doğum Nilke sen bu konuda daha bilgilisin senin ki totalismi erken doğum genelde ne zaman oluyor. Bu mübarek ayda duanızda bizleri de eksik etmeyin nolur

acemiperi sezeryandan 1 bucuk yil sonra tanidigim normal dogum yapti.doktoruna denk geldinmi normal dogum yapabilirsin.normal dogum yanlisi bir doktor bulman lazim

Sezeryanın üstünden 3 yıl geçti. Sincan koruda bir doktordan bahsediyorlar ama gidip bakamadım henüz. Bir de eskisi kadar cesaretim yok. İlk öğrendiğimde herkese soruyordum

Listeye goz attim simdi bir cok arkadas buraya katilmiyor. ruby87 sende ilk zaman varmissin canim.nasilsin nasil gidiyor hamilelik.hep bir arada olalim kasim anneleri

merhaba ^.^ evet ya çok koptuk. çok şükür iyi gidiyor. iyice alıştım hamileliğe, yeni yeni karnım büyüdü, enerjim yerine geldi. bulantı ilacımı bugün itibari ile bıraktım. şükür iyiyim. tatlı yediğimde seyirme şeklinde pıt pıt hissedebiliyorum yaramaz kızımı herhalde 2 ayada tekmelerini hissederim diye düşünüyorum. senin nasıl gidiyor?

Canm bnm de yoğun bi bel ağrım kasik ağrılarım var yolculuk yaptıgm ixin oldu sanıyordum ama normal herhlde.sirtim da çok agriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…