- 22 Ağustos 2011
- 686
- 1.148
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #22.261
Ufffffff şu çocukları sağlıkla bir doğurabileydik ..Hayırlı Ramazan' lar annecikler. Benim kanamalar hala devam ediyo tam bitti artık heralde diyorum iki gündür yok diyorum hop yine en baştaki gibi Başlıyo. Cumartesi kontrolüm vardı plasenta previa ddi doktor bundan önce çıkar yukarı demişti ama bu sefer tamamen kapatıyo çıkçak gibi durmuyo dedi. İlişki ve yürüyüş yasakladı araçla git nereye gideceksen dedi. Cumartesiden beri yatıyorum evde bugün işede gitmedim allahtan kendi ailemle kendi işimi yapıyorumsa hem işimde rahatım gerekirse giderim gerekirse gitmem çok şükürama çokk tedirginim habire Ağlıyorum. Doktor erken doğum tiski var ddi ne kadar erken peki 33-35 37 ortalama hangi hafta hafta krsin bişey söyleyemyiz ddi iyice asabım bozuldu. Çok affedersiniz psikolojik mi me bilmem sürekli kan kokusu gliyo burnuma.en büyük korkum erken doğum @Nilke sen bu konuda daha bilgilisin senin ki totalismi erken doğum genelde ne zaman oluyor. Bu mübarek ayda duanızda bizleri de eksik etmeyin nolur
Allah sifa versin canim.erken dogum icin onlemini alir dr bebegin kilosuda iyi olursa korkma erken dogumdan o zamn.oglumu 36 da kizimi 34 de dogurdum.oglumda solunum sikintisi oldu diye 8 gun kuvozde kaldi ama kizimda ciger gelistirici igne atilinca hemen kucagima aldim cok sukur.insallah sende bi sikinti yasamazsin.Hayırlı Ramazan' lar annecikler. Benim kanamalar hala devam ediyo tam bitti artık heralde diyorum iki gündür yok diyorum hop yine en baştaki gibi Başlıyo. Cumartesi kontrolüm vardı plasenta previa ddi doktor bundan önce çıkar yukarı demişti ama bu sefer tamamen kapatıyo çıkçak gibi durmuyo dedi. İlişki ve yürüyüş yasakladı araçla git nereye gideceksen dedi. Cumartesiden beri yatıyorum evde bugün işede gitmedim allahtan kendi ailemle kendi işimi yapıyorumsa hem işimde rahatım gerekirse giderim gerekirse gitmem çok şükürama çokk tedirginim habire Ağlıyorum. Doktor erken doğum tiski var ddi ne kadar erken peki 33-35 37 ortalama hangi hafta hafta krsin bişey söyleyemyiz ddi iyice asabım bozuldu. Çok affedersiniz psikolojik mi me bilmem sürekli kan kokusu gliyo burnuma.en büyük korkum erken doğum @Nilke sen bu konuda daha bilgilisin senin ki totalismi erken doğum genelde ne zaman oluyor. Bu mübarek ayda duanızda bizleri de eksik etmeyin nolur
Bende hissediyorum bebisimi yorgun oldugum zamanlar hissedemiyirum pek.merhaba ^.^ evet ya çok koptuk. çok şükür iyi gidiyor. iyice alıştım hamileliğe, yeni yeni karnım büyüdü, enerjim yerine geldi. bulantı ilacımı bugün itibari ile bıraktım. şükür iyiyim. tatlı yediğimde seyirme şeklinde pıt pıt hissedebiliyorum yaramaz kızımıherhalde 2 ayada tekmelerini hissederim diye düşünüyorum. senin nasıl gidiyor?
ben başladımnormalde her banyadon sonra bebe yağı sürüyordum, geçen ay eski ameliyat izi üzerinde kırmızı bi çizgi ve kaşıntı oldu, anladımki yetmiyor oraya hemen fito krem sürdüm, doktor tavsiye etmişti, 2güne yok oldu çok şükür.. ama fito çok yoğun kıvamlı ve öyle her yere sürülecek bişey değil, basendi göğüstü çok bölge var malum :) palmers diye bi marka var, Amerikada pek meşhurmuş, gerçek kakao yağı bazlı ürünler, kullananlar %90 çok memnun.. yağını her duşta çıkmadan ıslakken sürüyorum, kremini de her gün yatmadan.. şimdilik çok memnunum, göbeğim kocaman çıktı ama çatlayan yok henüz, sonuna kadar böyle gider inş
Eki Görüntüle 1842696 Eki Görüntüle 1842697
Çok geçmiş olsun canım Allah bebeğine sağ salim kavuştursun inşallah. Benim sana önerim araçla bile dışarı çıkma aile işi bile olsa gitme evde bile ayağa kalkma tuvalet dışında. Ayaklarını yüksek biyerde koy ve sırtüstü yat sürekli. Zor biliyorum ama b bebeğin için katlanmak zorundasın canım. Ayağa kalkmaman bebeğin erken dünyaya gelmesini erteler. İnşallah gününde sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım.Hayırlı Ramazan' lar annecikler. Benim kanamalar hala devam ediyo tam bitti artık heralde diyorum iki gündür yok diyorum hop yine en baştaki gibi Başlıyo. Cumartesi kontrolüm vardı plasenta previa ddi doktor bundan önce çıkar yukarı demişti ama bu sefer tamamen kapatıyo çıkçak gibi durmuyo dedi. İlişki ve yürüyüş yasakladı araçla git nereye gideceksen dedi. Cumartesiden beri yatıyorum evde bugün işede gitmedim allahtan kendi ailemle kendi işimi yapıyorumsa hem işimde rahatım gerekirse giderim gerekirse gitmem çok şükürama çokk tedirginim habire Ağlıyorum. Doktor erken doğum tiski var ddi ne kadar erken peki 33-35 37 ortalama hangi hafta hafta krsin bişey söyleyemyiz ddi iyice asabım bozuldu. Çok affedersiniz psikolojik mi me bilmem sürekli kan kokusu gliyo burnuma.en büyük korkum erken doğum @Nilke sen bu konuda daha bilgilisin senin ki totalismi erken doğum genelde ne zaman oluyor. Bu mübarek ayda duanızda bizleri de eksik etmeyin nolur
Babalar gununde esimin is yerine cicek gondermek istiyorum ya da cikolata ama diger caliaanlara karsi ayip olur mu gorgusuz gibi mi oluruz bilemiyorum.merhaba bayanlar...bugün niyetliyim inşallah zorlanmam merak ediyoruum nasıl olacak...:) bir sorum var..özellikle ilk kez çocuk sabihi olacaklara... :) babalar gününde ne yapmayı düşünüyorsunuz bebiş adına ?
Kız hissediyordum kesin emindim hatta.Benimki değişmedi:)) içindeki his önemli bence. Ben ilk günden beri oğlan hissetmiştim. Kızımda da kız. 19. Haftada değişmez gibi geldi bana.
Dun listeye bakiyordum uzun zamandir girmeyenleri yakalamak icinMerhaba kızlar nasılsınız ben uzun zaman oldu görmedim siteye şimdi girdim bu arada hayırlı ramazanlar canlar ben cinsiyetini öğrenmek öğrendim minigimin Allahın izniyle oğlum olucak kizlar sayfalar çok ilerlemiş okuyamadim tam olarak umarım herkes iyidir kayıp yoktur hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım bebeğinizi inslh bu mübarek günler yüzü suyu hurmetine
bende de aynı şekilde ağrı var 3-4 gündür. özellikle sağ tarafımda. bazen kasıklarımda oluyor ağrı, bazen de biraz daha yukarıda göbeğime doğru ama hep sağda.hatta dün gece o kadar fazlaydı ki apandisit falan mı diye korktum. bugünağrım sağ bacağıma da vuruyor idrar verdim, inşallah bir şey çıkmaz.Kızlar hayırlı bol bereketli ramazanlar
Benim iki gündür kasık bölgemde ağrı var gaz sancısı gibi araştırdığımda 17. Haftalarda bu ağrılar normal olarak gözüküyor, arada bıçak saplanır gibi oluyor. Sizde de bu ağrılar oldu mu yada oluyor mu?
Not: idrar enfeksiyonum yok bakıldı.
Ohooo uyandirmaz mi saat 8 de acti gozunu baykus kilikliHayırlı ramazanlar kızlar günaydın. Hala uykum var aslında.Gece sahura kadar uyumadım uyanamam diye. Bıraksalar 1_2 ye kadar uyucaktım ama zeynep zülal 11 de dikti ayağa. hadi kalk hadi kalk diye Siz napıyosunuz Mcada ada uyandırmadımı seni
Gozun aydin bitanem darisi biz ogrenmeyenlereMerhaba kızlar nasılsınız ben uzun zaman oldu görmedim siteye şimdi girdim bu arada hayırlı ramazanlar canlar ben cinsiyetini öğrenmek öğrendim minigimin Allahın izniyle oğlum olucak kizlar sayfalar çok ilerlemiş okuyamadim tam olarak umarım herkes iyidir kayıp yoktur hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım bebeğinizi inslh bu mübarek günler yüzü suyu hurmetine
Neeeee 6 gunun mu kaldi ????......Ohooo uyandirmaz mi saat 8 de acti gozunu baykus kiliklitemizlikcim de geldi kuzum 9 da basladi bende utu yapiyim dedim nerdeyse surda bayilacaktim yarida kestim aksam ustu yine devam ederim hayirli ramazanlar bitanem benim bu aradaaaaaa 6 gun sonra buyuk gunnnnnnnn
Ben inşallah Çarşamba gidicem ama çatlamak üzereyim artıııııık 25 kasımlılar biraz utangaç çıktı galibaGozun aydin bitanem darisi biz ogrenmeyenlere
yooo çok güzel olur bence :) üzerine ne yazdırmayı düşünüosun asıl önemli o :/ değişik bişeBabalar gununde esimin is yerine cicek gondermek istiyorum ya da cikolata ama diger caliaanlara karsi ayip olur mu gorgusuz gibi mi oluruz bilemiyorum.
Aa ankara da mısın. Cukurambar koru da Aydan Biri yapıyor. Yorumlara bir bak. Çok ovgü alıyor.Sezeryanın üstünden 3 yıl geçti. Sincan koruda bir doktordan bahsediyorlar ama gidip bakamadım henüz. Bir de eskisi kadar cesaretim yok. İlk öğrendiğimde herkese soruyordum
Valla kiz haftaya bugun randevum var bugunu saymassak 6 gunNeeeee 6 gunun mu kaldi ????......
Ayyyyyy kizzzzz cok heyecanlandim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?