bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ufffffff şu çocukları sağlıkla bir doğurabileydik .. psikolojimiz allak bullak oldu doğumdan hemen sonra psikiyatri ye gitsek ancak 6 ayda normalleşebiliriz gibi hissediyorum - allah yardımcımız olsun inşallah ama iyi düşün Can'ım 32-33 filan bu haftalarda doğum yapınca bir sıkıntı olmuyor sağlıkla olsun da inşallah

Allah sifa versin canim.erken dogum icin onlemini alir dr bebegin kilosuda iyi olursa korkma erken dogumdan o zamn.oglumu 36 da kizimi 34 de dogurdum.oglumda solunum sikintisi oldu diye 8 gun kuvozde kaldi ama kizimda ciger gelistirici igne atilinca hemen kucagima aldim cok sukur.insallah sende bi sikinti yasamazsin.

Bende hissediyorum bebisimi yorgun oldugum zamanlar hissedemiyirum pek.
Benim mide bulantim olmadi ama bas agrisi beni cok uzuyor.cinsiyet belli oldumu
Hayirli saglikli dogumlar.

merhaba ^.^ bende palmers kullanıyorum ona ek olarak bir badem yağı aldım sıkılmamak için, bir de yağ olduğu için kolayıma geliyor. senin yazını okuduktan sonra palmersin yağınıda almaya karar verdim. vucudum çok kuru değil ama nemli kalmasında fayda var. nasıl kaşıntı falan yapmıyor değil mi? ben palmersin kakao kremini de kullanıyorum ama emilimi zor ya üşendiriyor beni :)

Çok geçmiş olsun canım Allah bebeğine sağ salim kavuştursun inşallah. Benim sana önerim araçla bile dışarı çıkma aile işi bile olsa gitme evde bile ayağa kalkma tuvalet dışında. Ayaklarını yüksek biyerde koy ve sırtüstü yat sürekli. Zor biliyorum ama b bebeğin için katlanmak zorundasın canım. Ayağa kalkmaman bebeğin erken dünyaya gelmesini erteler. İnşallah gününde sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım.

Merhaba kızlar nasılsınız ben uzun zaman oldu görmedim siteye şimdi girdim bu arada hayırlı ramazanlar canlar ben cinsiyetini öğrenmek öğrendim minigimin Allahın izniyle oğlum olucak kizlar sayfalar çok ilerlemiş okuyamadim tam olarak umarım herkes iyidir kayıp yoktur hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım bebeğinizi inslh bu mübarek günler yüzü suyu hurmetine

merhaba bayanlar...bugün niyetliyim inşallah zorlanmam merak ediyoruum nasıl olacak...:) bir sorum var..özellikle ilk kez çocuk sabihi olacaklara... :) babalar gününde ne yapmayı düşünüyorsunuz bebiş adına ?
Babalar gununde esimin is yerine cicek gondermek istiyorum ya da cikolata ama diger caliaanlara karsi ayip olur mu gorgusuz gibi mi oluruz bilemiyorum.

Dun listeye bakiyordum uzun zamandir girmeyenleri yakalamak icin seni de farkettim uzun zamandir yoktun.
Iyi olmana sevindim.
Hayirli saglikli dogumlar

bende de aynı şekilde ağrı var 3-4 gündür. özellikle sağ tarafımda. bazen kasıklarımda oluyor ağrı, bazen de biraz daha yukarıda göbeğime doğru ama hep sağda.hatta dün gece o kadar fazlaydı ki apandisit falan mı diye korktum. bugünağrım sağ bacağıma da vuruyor idrar verdim, inşallah bir şey çıkmaz.

Ohooo uyandirmaz mi saat 8 de acti gozunu baykus kilikli temizlikcim de geldi kuzum 9 da basladi bende utu yapiyim dedim nerdeyse surda bayilacaktim yarida kestim aksam ustu yine devam ederim hayirli ramazanlar bitanem benim bu aradaaaaaa 6 gun sonra buyuk gunnnnnnnn

Gozun aydin bitanem darisi biz ogrenmeyenlere

Neeeee 6 gunun mu kaldi ????......
Ayyyyyy kizzzzz cok heyecanlandim.......

Sezeryanın üstünden 3 yıl geçti. Sincan koruda bir doktordan bahsediyorlar ama gidip bakamadım henüz. Bir de eskisi kadar cesaretim yok. İlk öğrendiğimde herkese soruyordum
Aa ankara da mısın. Cukurambar koru da Aydan Biri yapıyor. Yorumlara bir bak. Çok ovgü alıyor.
Evet cesaret lazım haklısın.

Hayırlı ramazanlar kızlar
Ben sizi çok özlüyorum internetsizlik çok kötü takip edemiyorum burayı
Bu arada niyetlenen var mi? Ben bi ara tutsam mi dedim ama dün benim yaramaz hiç hareket etmedi çok korkuttu beni sonra kiprasti çok şükür esimde izin vermedi zaten doktor da izin vermedi. İnşallah oruç tutamasakta hayırlısıyla geçiririz ramazani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…