bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canim bugun saat 2'de randevum :)
Insallah guzel haberler aliriz evlatlarimizla ilgili...

İnşallah cnm benimde yarın 2 de lütfen çıktığında etiketle kizimda detaylidaki doktor çok gicikti inşallah bu defa iyi birilerine rastlariz

Nilke canım çok çok geçmiş olsun dualarimiz seninle kuzum iyi haberlerini bekliyoruz

Rahatsızlanan arkadaşlarımız olmuş çok çok geçmiş olsun Rabbim hepsini korusun mübarek ayların hürmetine

Bende tetanos aşısı oldum dün bugün tahlillerim yapıldı tekrar cumartesi doktor kontrolum var hayirlisiyla öpüyorum hepinizi

Kızlar liste olayını uzatmayin bu mübarek günlerde olsa ne olmasa ne bende cogu kez yazdım ama ekli değilim olsun muhabbetimiz yetiyor birbirimizi en iyi biz anlarız herzaman birbirimizin yanında olmaya çalışıyoruz

Benim ilk anneler grubu 2007 halen görüşüyoruz çocuklarımız okula başladı ilkokul bitti ortaokul oldular hepsini aynı duygularla yaşadık ve cok güzel arkdasliklarjmiz dostluklarimiz oldu

2012 anne grubuyla da halen görüşüyoruz çocuklarımız kreş başladı bu sene Anaokuluna bunları konuşmak yazışmak çok çok güzel öyle ufak ayrıntılara takılmayın lütfen öpüyorum hepinizi

Ya Zeyno beni etiketledigini görmemişim az kalsın Sedayı arıyordum.Aysel Hn. Gayet güzel şeyler söylemiş cok mutlu oldum.Benim bayramdan sonra çarşamba günü randevum.Rabbim güzel kızını sağlıkla sana zamaninda kavuştursun inşallah.

dün tetanos asısı oldum kolum agrıyor baya 27. haftada 2. doz için gel dedi.
Canim bende dün oldum ama maşallah bende ağrı falan yok şükürler olsun 1 agustos ta 2. Doz için çağırdı kişiden kişiye değişiyor demek geçmiş olsun kuzum geçer ağrın inşallah

kızlar! kafam çok karışık, bi el atıverin bana.
van'a tayinimiz çıktı, 27 haftalıkken falan gitmem gerekicek, doktoruma uçakla gidebilirmiyim dedim, sorumluluğu ve riski alabilirsen gidebilirsin, ben sana git gitme demem dedi, bilemem heyecandan basınçtan sarsıntıdan suyun gelir, bayılırsın, yada sorunsuz bi yolculuk geçirebilirsin. ama buna garanti veremem sorumluluk almam dedi, uçak şirketleride almıyo sorumluluk. ben ya uçakla gidicem, yada şuan bulunduğum yerden 18 saat falan sürüyor, kendi arabamızla gidicem, ankarada ve erzurumda bi gece kalarak. siz olsanız ne yaparsınız? bu arada ilk uçak deneyimim olacak.

Sağ ol cnm rahatladm biraz inşallah iyidir bebislerimiz.yine kıpır kıpirdı bi kere de uyurken görmedik ultrosonda:)iki eli de yüzüne yakındı doktor da sasrdi normlde bunu yakalamak çok zordur dedi.bi eli yine agzndydi sanirm:)

Canim leken olursa artarsa agrin bekleme gozunu seveyim gerekirse yola cikma ben gitseydim tatile belki cocugumu orda kaybetcektim

Allah korusun canım lekelenme yok ama ağrı var eşime aradım 4 gibi alcak beni dr gidecez içime sinmedi böyle beklemek hem yola çıkmadan bir kontrol iyi olur randevumda yok ama gidecem dr alır beni aradan sonuçta ağrım var acil bakar inş

ilk uçak yolculuğunuz olduğu için heyecan sıkıntı yaratabilir.kendi arabanİzla yolu 3 e bölerek ve molalar vererek gidebilirsiniz.eşiniz asker mi bu arada..

ilk uçak yolculuğunuz olduğu için heyecan sıkıntı yaratabilir.kendi arabanİzla yolu 3 e bölerek ve molalar vererek gidebilirsiniz.eşiniz asker mi bu arada..
polis eşim, bende en mantıklısı öyle diye düşündüm, gerçi sırt ağrılarım var ama yata yata giderim uçak risk olur değilmi?

Ne saçmalamış senin bu doktor hamileler için en güvenli yolculuk uçak yani ...ilk defa bineceğin için heyecan olacaktır ama arabayla gidersende birşey olduğu olacakmı diye gerileceksin heyecan gerilimden daha iyidir ...git ama uçakla bence 1 saatte gideceksin ..o 1 saatinde 20 dakkası yerde geçiyor ...

Kızlar noolur bebeğime dua edin, bizi bırakmasın. Rahimde bir cm açılma oldu, saat 4'te dikiş atacaklar. Noolur bu bebeğimi de kaybetmeyim. Noolur dua edin
Olmucak inşallah cnm sağ salim kavusacksin bebeğine. Allah yardimciniz olsun insallah sağlıklı şekilde çıkarsın hastaneden bebeğinle

polis eşim, bende en mantıklısı öyle diye düşündüm, gerçi sırt ağrılarım var ama yata yata giderim uçak risk olur değilmi?
Hayırlı olsun tayininiz.benim eşim de asker tayinimiz siirte çıktı.ama ben yeni atandığım için ev götüremeyecegiz.ben de düşünüyordum sizin gibi nasıl gidebilirim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…