bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlı olsun tayininiz.benim eşim de asker tayinimiz siirte çıktı.ama ben yeni atandığım için ev götüremeyecegiz.ben de düşünüyordum sizin gibi nasıl gidebilirim diye.
valla benimde kafam karışık ama dediğim gibi yolu bölerek geceleri biyerde kalarak gideceğiz, başka çaresi yok, ben normalde panik insanım, ilk defa uçağa binicem ve eşim değil arkadaşım olacak yanımda, ya korkarsam diye düşündüm. en iyisi riske atmamak, sizde arabayla gidin olmazsa kaç saat sürecek sizin?

Bizim yol sizinki kadar uzak değil 8 saat filan ama ben gidemeyeceğim zaten eşim tek başına gidecek.Allahim herkese ve bizim eşleriniz de sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin inşallah

Git bi gorun kuzum biseyin yoktur bebeginde iyidir korkma kuzum

Git bi gorun kuzum biseyin yoktur bebeginde iyidir korkma kuzum

Ayy bu net beni deli edecek bu siteye giremiyorum resmen sürekli donuyo
inşallah canım merakla bekliyorum iş yerinde olunca vakit geçiyor bir şekilde aksilik dünden beri ayakta potokopinin başında uğraştım bayram öncesi full çalışıyoruz ya

Aynen cnm.. Haydi hayırlı haberlerle çık ultrasondan canım

Ahhh kıyamam Ne güzel cnm maşallah Bak benimkini de hareket ederken göremiyoruz hep uyuyor hep uyuyor az hareketlensin diye yapmadığım şey kalmadı

Canim ben birkac kez ucak yolculugu yaptim ama her binisimde korkuyorum ona ragmen.
Hatta bekar zamanlarimda derdim ki hamile olsam dusururum cocugu ben bu ucakta
Tabi bu kisiden kisiye degisir, benim ucakta korkup anneme sarildigim zamanlarda annem hicbi sey hissetmezdi korku namina
Belki sen de rahat olursun ama ben riske atmiyorum. Ayin 15i civari ucakla gitmek yerine kendi aracimizla erzurumdan izmire gitmeyi tercih ettim canim :)

evet sordum soruşturdum, herkes arabayla gitmenin daha risksiz olduğunu söyledi :)

Kızlar doktora gittim boyunu kilosunu söylemedi net olmaz ki dedi son aylarda önemli şuan hiç önemli değil dedi 5 Ağustosta detaylı ultrason randevum var çok geç dedi 3 hafta içinde yaptırmış ol dedi ama nerde yaptırcam hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…