bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Söylediğin iyi oldu cnm yarın ben saat 1 gibi gideyim en iyisi
Evet ben tam 2de burda olabildim. Radyolojiye geldim hemen ama once kadin doguma giris yapiliyomus canim aklında bulunsun, ben unutmusum, hastane de bayaga buyuk malum radyolojiden bi de kadin doguma gitti esim, iyice gecikmis olduk

Evet ben tam 2de burda olabildim. Radyolojiye geldim hemen ama once kadin doguma giris yapiliyomus canim aklında bulunsun, ben unutmusum, hastane de bayaga buyuk malum radyolojiden bi de kadin doguma gitti esim, iyice gecikmis olduk
Merakla bekliyoruzzzzzz canim saglikli haberlerle birde gonlundeki cinsiyeti nasip etsin rabbim insallah saglikla

Evrt agustos cok gec oluyo bencede

Kızlar noolur bebeğime dua edin, bizi bırakmasın. Rahimde bir cm açılma oldu, saat 4'te dikiş atacaklar. Noolur bu bebeğimi de kaybetmeyim. Noolur dua edin
Canim allahım korusun, kötüyü düşünme ne olur, inşaallah rabbim yavrunu sana bagislicak bu günleri, çektiklerini unutturacak

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Fatihde bezmialeme randevu aldım 150tl ye bayan var diye orayı tercih ettim sende yakınında olan hastaneleri arayıp sorabilirsin canım randevu alabilirsin inşallah

Kızlar biraz önce dr den geldik Rabbim kız evlat nasip etti ama sevinemedim.Dr koroid fleksus tümörü gördü bebeğim de %97 si kaybolur dedi ama yinede ayrıntılı ultrasona bakılsın dedi.Çok moralim bozuldu bile bisey yasayan var mi

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Fatihde bezmialeme randevu aldım 150tl ye bayan var diye orayı tercih ettim sende yakınında olan hastaneleri arayıp sorabilirsin canım randevu alabilirsin inşallah
Ben ankaradayim canım yakınmda birsürü Üniversite hastanesi araştırma hastanesi var özelede gittim ama çok güvenemiyorum onlara bakalım napcam

Nilke canim endiselenme.doktorlar bu sefer daha tedbirli davranirlar ve daha cok onlem alirlar.sen uzme stres yapma yeter.Allah yar ve yardimcin olsun insallah.

Canim endiselenme genelde 28. Haftalarda kayboluyor o.cogu gebeliklerde karsilasilabiliyor bu durumla.hersey duzelir Allahin izniyle dua et canim.

kızlar bir arkadaşım bugün hamile olduğunu öğrendi . Hamile olduğunu bilmeden antibiyotik ve aferin forte kullanmıştı. Kadın doğum doktoru ben net bir şey diyemem ama özürlü olma yada kalbinin atmaması gibi bir durum olabilir demiş arkadaşım yıkıldı tabi. doktor zeynep kamilde ki perinataloga yönlendirmiş. Aramızda böyle olupda sonradan sorun yaşamayan var mı?

Canim endiselenme genelde 28. Haftalarda kayboluyor o.cogu gebeliklerde karsilasilabiliyor bu durumla.hersey duzelir Allahin izniyle dua et canim.
âmin inşallah canım.Dr iki kere kalp atımını dinledi.4 boyutluda baktı.başka sıkıntı mi var dedim hayır sadece ayrıntılı göstermek istedim dedi.Ve ayrıntılı ultrasona gir dedi.Rabbim tüm evlatlarımızi sağlıklı versin kucaklarimiza.ama ben nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Aferinin dusuk riskinden baska riski oldugunu bilmiorum.onu da yapmamis arkadasina korkmasin bisey olmaz ben 2bucuguncu ayimda iki kutu antobiyotik kullandim doktorum yazdi ustelik bide korkma bisey olmaz dedi. Allah korusun aklina kotu seyler getirmesin ultrasondan gelisimine bakilsin bisey olacagini sanmiyorum. Hem bir cok doktor sagliksiz bebegin zaten tutunmadigini soyluyorlar.. Korkmasin bence.. Benim doktorum da zeynep kamilin eski bashekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…