bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Fatihde bezmialeme randevu aldım 150tl ye bayan var diye orayı tercih ettim sende yakınında olan hastaneleri arayıp sorabilirsin canım randevu alabilirsin inşallah
Canım perinatolog mu radyoloji uzmanı mı bakıyor? Bende gaziosmanpaşadan randevu aldım 400 lira prof.muş

Genelde doktorlar gebeliği öğrenene kadar yapılanların pek etki etmediğini söylerler. Ki bi komşumuz var kızı benimle yaşıt kadın hamile olduğunu bilmeden ameliyat bile olmuş narkoz almış filmler çekilmiş ama bişi olmamış. Arkadaşının da bişi olmamıştır inşallah bu durumu yaşayan çok insan var bilmeden ilaçlar kullanan

Seninki uslu olck herhlde annesi yormucak seni:)bzmki hc uyumuyor yandik
Bakalim cnm :) ilerleyen donemlerde hareketlenir belkide yaa aslinda bu kadar hareketsiz olmasi da korkutucu aslinda 20. -25.haftadan sonra hareketsizlik icin zeka geriligi vs. De yaziyor internette cok okumak istemiyorum bu tip yazilari da insallah hareketini duyarim 20. haftalarda

Kızlar hastaneden geldim ilaç başladılar çarpıntı çıkmış 870 ventiküler atım gibi bişey dedi tıp dilinde. Sen nasıl hissetmezsin bende olsa acile giderim çarpıntı var diye dedi. Aşağıya sadece bir satırda kaç kere hızlı atım var atıyorum. Ama bebek etkilenmemi zararı sana dedi. İlacı her sabah kahvaltıdan sonra içicem artık.spor yapmak yok bana kızlar allah beterinden saklasın doğumda kalp doktoru gircek hayırlısıyla onuda atlatırım inşallah.du edin banada.

Eklentiler

• IMG_20160630_160323.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20160630_160238.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 35
Canım perinatolog mu radyoloji uzmanı mı bakıyor? Bende gaziosmanpaşadan randevu aldım 400 lira prof.muş
Canım hiç sormadım ya bayan doktor var deyince direk randevu aldım zaten çok zor buldum baya bir hastane aradım yoktu bayan..Ayın 11 inde gidicem inşallah sıkıntı çıkmaz

Kizlar az once belimin sag tarafina bi agri girdi resmen tutuldu ya diyom acaba fitik mi var bende kilo alimiyla ortaya cikti resmen bacagima da agri girdi yani ya cok fena

Teşekkürler canım cevabın için bayramdan sonra bakalım randevusu

Allahın hikmeti işte inş arkadaşımda da öyle olur. Teşekkürler canım

Cnm hayirlisiyla bisey olmaz ins

Canım geçmiş olsun. Bak ne güzel farkedildi bu durum ona göre daha dikkatli olacaksın artık. Sağlıkla da tamamlıcaz inşallah şu 9 ayı

Kizlar az once belimin sag tarafina bi agri girdi resmen tutuldu ya diyom acaba fitik mi var bende kilo alimiyla ortaya cikti resmen bacagima da agri girdi yani ya cok fena

Benim geçen hafta önce kalçama vuran bir ağrı vardı ordanda bacağıma indi telaşlandım doktor bebek büyüdükçe bağların geriliyor çok normal dedi seninki de öyle bir durumdur. şimdi geçti sadece geçen hafta oldu.

Bana dun aksam oldu ilk bide az once ins gecer kalici bisey degildir resmen hareket edemedim cok agridi

Cok sukur canim.tek arter tek ven tek basina bir problem teskil etmiyor canim.vaktinde hayirli saglikli dogumlar insallah.

Aminn inşallah cnm.inşallah bundan sonra da böyle sorunsuz dvm ederizAllah razı olsn cnmcm

bak dedim sana kardesimede bebeaspirini onerdi doktoru bir kutu bitir demis hergun 1 adet ic demisti 36 haftada normal dogumla dogurdu 3.200 kilo dogdu prensesimiz massalah cok sukur birseyi yok saglikla gelsin kizcen canim

Amin cnm inşallah.bebeaspirni daha önce midemi rahatsız etmişti Başka bi hap verdi bağırsakta çözülüo dedi İnşallah midemi de bozmaz şifa olur da bende kardeşin gibi sağlıklı dogumlari yasayablrm

Aynen cnm çok şükür.acayip rahatladm bende.Benm randevum da ayın 20 sinde.sonraki Çarşamba :) inşallah sağlıkla hepimiz kucaklrmza alalım cnm

Kızlar noluyo topic imize ya My moonlight mm canım geçmiş olsun, buna da şükür dicez artık. Bol dikkatle hiçbişi olmadan sorunsuz atlatıcaksın şükür. Acil şifalar bebeim.

Nilke kuzum aklım senle. Moralini yüksek tut!! Acil şifalarr canım. Korkma hepimizin aklında kalbinde dualarındasın sende bebikinde. İnşallah Allah yardım edicek, atlatıcaz hep beraber..

benseniyerim bekliyoruzzzz nerde kaldın ?? :)

Cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun ilaclarini duzenli ic kendine dikkat et bebisine de bise olmaz Allahin izniyle

Canım geçmiş olsun o söylediğinin türkçesi ne? Tam anlayamadım. Sadece tümörü anladım. Teyzemin kızı hamileyken beyninde tümör var dediler 9 ay ağladı kız doğdu nur topu gibi şimdi Konya 1. Olarak fen lisesini kazandı orda okuyor seneye ünv. Sınavına gircek kesin doktor olur diyoruz zehir gibi maşallah yani üzülme doktorların her dediği olmuyor inşallah sende nur topu gibi bi prenses doğurursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…