bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Annem bana hamileyken hastanede yatmis cok fazla antibiyotik igne serum kullanmis.tabi bana hamile oldugunu sonradan ogrenmis.hic birseym yok cok sukur.bi anyibiyotik kullandi diye bunlar soylenirmiya.bence uzulmesin sonucta Allahin takdiri.hicbirsey kullanmayipta bebegi sorunlu doganlar var.ama antibiyotik kullandi diye bir suru kotu soz soylemesine gerek yok.daha olusum asamasindayken etkilemez bence.
Arkadasim 2 aylik hamile ve sinir ilaci kullaniyordu hamile oldugunu ogrenince birakmis doktor kalp atisini duyana kadar sikinti olmazdi demis.

Ben canım. Sinüzit oldum. Kafadan rontgen çekildim antibiyotik kullandım sonra hamile olduğumu anladım. Hemen buıraktırdı doktor. Bu çocuk ya düşer ya yaşar dedi. Elhamdülillah yaşıyor sağlıklı.

benseniyerim canım seni bekliyoruz hadi artık cinsiyet kesinleşsin inş.
Nilke canım nasılsın merak ettim bebek şuan nasıl? Kızlar Mcada sen haber aldınmı dikişten sonra.
Yok kuzum muhtemelen anestezi altinda yapildigi icin uyanmasi filan zaman alicaktir ben yazdim ama henuz gormedi haber alirsam bildiririm kuzum

BegumBB Aysel hnma detaylinn sonucuna göre diyetisyene yonlendireblrm demistnz dedim.yeterince protein alamiyrm Die.Hiç gerek yok dedi.kilosu normal mi dedim.gayet normal herşey yolunda dedi.çok şükür.Bu sözü de gelişiminn boyunn kilosunun normal oldgnu destekledi çok şükür :)

Kızlar noolur bebeğime dua edin, bizi bırakmasın. Rahimde bir cm açılma oldu, saat 4'te dikiş atacaklar. Noolur bu bebeğimi de kaybetmeyim. Noolur dua edin
Kotu dusunme canim dualrimiz seninle bebegin de seninle kalacak insallah
dün tetanos asısı oldum kolum agrıyor baya 27. haftada 2. doz için gel dedi.
Ben de pazartesi oldum 3 gun agridi kolum. Seney son bir doz vuracaklar omur boyu koruyucu olacakmis
evet sordum soruşturdum, herkes arabayla gitmenin daha risksiz olduğunu söyledi :)
28 haftadan sonra doktor raporu ile aliyorlar ucaga. Icerdeki basinc riskli oluyormus. Dinelenerek kara yolu ile gitmeyi tercih ederdim ben olsam
Cok gecmis olsun insallah bebeginde hicbir iz kalmaz saglikla dogar
BEn hep cocuguma olacagina bana olsun hastalik derim biz daha direncliyiz canim. Allah ikinize de sifa versin

Arkadaslar buarada kasilmalari doktor muayene de nasil anliyor ne goruyor nereye bakiyor? Alttan muayene ile mi karindan mi? Bu zamana kadar ki muayenelerde kasilma ile ilgili bise solenmedigine gore kasilma yok anlamina mi geliyor kafamda deli sorular

Karindan goruldu canim hem kasilmalar hemde kanama alani

Karindan goruldu canim hem kasilmalar hemde kanama alani
Anladim canim topicte ust uste rahatsizlanan arkadaslar olunca merak ettim ben de normalde bidahki randevum 3 hafta sonra ama tatile cikmadan yine gorunim kasilma var mi yok mu sorim de icim rahat etsin diorum yarin sabah gidecem o yuzden

Kızlar noolur bebeğime dua edin, bizi bırakmasın. Rahimde bir cm açılma oldu, saat 4'te dikiş atacaklar. Noolur bu bebeğimi de kaybetmeyim. Noolur dua edin
Ayy canım o kadar işim var ki seni meral ettiğim için girdim topiğe Rabbim yardımcın olsun inşallahgeçer canım dikilince iyileşirsin kendine dikkat et kıyamam yasa tabi aklıma her geldiğinde ediyorum dua

Canımm benimde aynı 3 yerine 2 damar cıktı hem ii hemde güvendiğim perinatolog baktı öyle anomali falan bişey demedi sadece senin dediğin gbi yakın takip edicez ufacık bi gerileme anında erken doğum olur alırız hemen dedi..hiç takma kafana bnde basta cok üzüldüm ama zaten kapalı damardan beslenmeye çalışmıyo açıktan besleniyo öyle olsa boyunda kilosunda gerilik olurdu dedi..cok şükür herseyimiz normal cıktı..rahat olalım kuzucum bebişlerimiz ii olcak sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…