bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Can'ım ben bugün dr gittim Ağrı'm vardı kasıklarımda dr az biraz kasılma varmış ultrason da bende gördüm bebeğin kesesinde böyle bi daralma gibi duruyor

Ne guzel harika kuzum benim yarin dogum gunum bir cok planimiz vardi hepsi iptal oldu olsun oglum saglikla zamaninda dogsunda

Kızlar birde dr tetanoz aşını sordum yaptırma dedi hastane ortamında gerek yok dedi gerek olsa bütün ameliyatlardan önce yapılırdı dedi bebeği koruyormuş dedim öyle bişey yok o yalan dedi. Hamilelikte ben önermiyorum aşıyı çok gerekli değilse çünkü aşı bazı hastalarda aşırı ağrı Ateş yapabiliyor dedi dr dinliyormuş yaptırmayacam ben aşıyı

Ne guzel harika kuzum benim yarin dogum gunum bir cok planimiz vardi hepsi iptal oldu olsun oglum saglikla zamaninda dogsunda

Kuzumm inş seneye oğluşunla kızınla harika bir doğum günü kutlarsın olsun sen ve bebeğin iyi olun doğum gününü iyileşince kutlarız hepbirlikte inşallah toplanırız cnm Ankara'da ki dostlarla

Yani tabiki gelişimi kilosu normal olabilir bu çok güzel.Senin protein almaman sana zarar bebek senden emer sonra sen 40 50 yaşına geldiğinde diğer yasitlarindan daha güçsüz durumda olabilirsin.Yani bana kızma Zeyno ama en azindan bildircin yumurtası haşla bir lokmada onu ye be güzelim. ..

Kizlarr yaaaa bizim ciğer ver cig köfte yeme yasağımız devam ediyomu hala ? Canm ciğer cekiyodaa

Canım sakatatları mikroorganizmlardan dolayı yasaklıyorlar temiz ve iyi pişmiş şekilde olanlara az bi olur sağlıyorlar. ama ciğer de A vitamini dolayısıyla yasak onu doktoruna sorabilirsin ya da internette bi araştır

Kızlar okuyabilirseniz bebişlerinize Kuran hatim etmenizi öneririm sağlıklı ve hayırlısıyla doğsunlar diye..ben okuyorum az kaldı hatim yapmama Kuran dua herşeyin ilacı
Ben arapça bilmiyorum fakat meal hatimine başladım. Arapça bilmiyorum diye uzak kalmak istemedim.Rabbim içime o niyeti verdi bir kere.İnşallah tamamına erdirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…