bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayirli aksamlar hanimlar konulari fazla takip edemiorum rahatsiz olan arkadaslar varmis sanirim cok uzuldum Rabbim bebeklerimizede bizede saglik versin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimiz burda bi aile gibiyiz birimize bisey olsa hepimiz uzuluoruz dualarimiz sizinle . Benimde bu gun bi rahatsizligim var. Tetnoz asisi oldum bugun ve aksamdan beri basim cok siddetli donuo boyle olan var mi sizce acile gitmelimiyim.???

Şimdi Ateş felan yapar o bebeğe zararli çok değişti zaten bünyem çok hassaslaştı yan etki yapar bide en iyisi dr dinlemek haklısın doğumdan sonra yaptırırım olmazsa
Ben bu gun oldum ebelere yan etkisi var mi dedim yok dediler ve basim cok donuo onun etkisi olabilir mi acaba. Canim dogumdan sonra demissinde bu bebek icinde gerekli bi asi die biliorum dogum aninda kapacagi mikroplara karsi direnc icin

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim seni korusun şu hamilelik ve doğum dönemini sağlıklı bir şekilde atlatmanı nasip etsin sonrasında da alırsın önlemini inşallah bişe olmaz canım ama yine vaktinde bebek küçükken öğrenmişsin ya ileriki aylarda kalbin sıkıştıkça bebek sıkıştırıyor sanıp önemsemesen daha kötü olurdu belki Allahın sevgili kuluymuşsun canım

merhabalar kızlarr ancak girebildim çok şükür iyi geçti kontrolümüz yavrumun bacak boyu arayı kapatmış zaten o zaman da dr sıkıntı diil demişti.. hatta kontrolün sonunda bi de eşime bakıp aaa babanın da gövde uzun bacaklar ....demesi ve eşimle dr arasındaki o manalı uzun bakışmayla bitirdik randevuyu tabii 1 saati geçik bir gecikmeyle randevuya girmemiz yetmiyo gibi bi de detaylı ultrason olayı yarına kaldı yani onların hatası yüzünden biz yine yarın nizipten antebe gidicez olsun benim yavrumun bacakları uzamış ya buna bile kızmadım leyla gibi çıktım odadan

Gozun aydin canim benim ne mutlu ki hersey yolundaymis

Canım amaç belli sen telaşlanıp kan testi isticen 562 tl(ikisi de ne oluyorsa ) götürmüşlür 2000tl daha alıp yolmak maksat benim eşimin arkadaşına özel hastanede Dr bebeği de anneyi de kaybetmek üzerek hemen acil ameliyata almamız lazım demiş adamcağız paniklemiş o panikle almış devlet hs başka doktora göstermiş yooo demiş doktor herşey gayet normal anne de bebek de iyi demiş doğumunu da normal doğum yapmış demem o ki bu özeller bazen yapıyor böyle düşünsene adam o panikle kabul etse ameliyatı sonra bebek normal ,anneyi de kurtardık derse adam ne para isteseler vermez mi maalesef kullanıyorlar bunu

Gözün aydın canım sana dedik boşuna üzdün kendini neyse çok sevindim darısı ayrıntılıya konuda atlat yarın

Ben pazartesi günü oldum aşı bi yan etkisi olmadı bende. Senin Aşıdan mıdır bilmiyorum

Kizlarr yaaaa bizim ciğer ver cig köfte yeme yasağımız devam ediyomu hala ? Canm ciğer cekiyodaa
Ne yasağı ya ben hamile kaldıktan sonra 10 'u geçmiştir ciğer yemem ooo hiç birşey olmadı ciğersiz olmaz bir hafta yemedimmi sonra canım ister ya kendimiz yaparız ya da dışarıdan yeriz çiğ köfteyi de etsiz yiyebilirsiniz canım çiğ et yasak

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım yat dinlen

Herkes farklı bisey diyo iste canim :) Bnde yicem canm istiyo sonucta biyerim falan siser sonra

@Aydede88 canim gecmis olsun rabbim sifa versin tez vakitte atlatirsin insallah Nilke canim nasilsin serklaj nasil gecti insallah sifa bulursunuz kizcenle birlikte 40 haftalara gelmek nasip olsun insallah

Birde arkadas vardi %97 bir sorun oldugunu yazmis rabbim kizina saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

sadece biri canim sukur birseyiniz yok rabbim saglik sifa versin insallah bebegine ve sana

Bugun randevusu olanlar insallah saglikli guzel haberler almisdir insallah

benseniyerim canim naptin sagliki guzel haberler aldin insallah minnosundan cinsiyetini ogrendinmi tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah

Dua ile .....
Subhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun, veselamun alel murselin, vel hamdülil lahi rabbil alemin, el Fatiha.

Herkes farklı bisey diyo iste canim :) Bnde yicem canm istiyo sonucta biyerim falan siser sonra
Ben yedim doktorda oneriyor canim evde kendin yap pisir emin ol temizliginde tazeliginden yeterki canim afiyet olsun ama cig kofte onerilmiyor canim etsiz olanla idare et canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…