bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allahim yardim et.Rabbim şifa versin @Nilke çok seviyorum seni kalbim dualarim seninle güzel arkadaşım. ..
Tesbih falan mı çeksek dua mi bölüşsek kızlar ne dersiniz Rose daisy napalım.
Olur canım salavatı tefriciye,ayetel kürsü okuyalım şifa niyetine benimde aklım hep onda inşallah iyidir

canim lekeyle ilgili hc bi bilgm yok ama boyle endiselerde tek bi doktorla hareket etmemek lazm,bska doktorlardanda destek al. özel hastanelerin bazilari maalesf ticarethane olmus insanlarn zaafini da bılıolar. 2 3 doktor ayni seyi dmedn endise etme drim

Canim ilk hamileligimde bende vana gittim bizimde van Çatak ilçesine çıkmıştı 32 haftalik falandim şükür bişey olmadı yol çok ama çok uzun sakin gitme hem tehlikeli hemde çok yorulursn

Kızlar bu tetanozu olmayan varmı deyim yaptırma dedi eşimde yaptırma diyo kararsız kaldım
Bende yaptırmadım canım. Yarın gidicem doktora kasıklarım ve belim çok ağrıyo 2gündür. Bu aşı işini de sorucam unutmazsam inşallah

Kizlarr yaaaa bizim ciğer ver cig köfte yeme yasağımız devam ediyomu hala ? Canm ciğer cekiyodaa
Benim doktorum herseyi yiyebilecegimi ama abartmadan yememi soyledi. "Gebelik vebali gobi bir hastalik degil, normal ayatinda ne yapiorsan gebeliktw de yapicaksin. Sporunu yapican ama halsizlesmeden, cig kofteni de yiyeceksin ama abartmadan. Sosis salam yeme derler onu biz normal inssana da onermiyoruz ama yiyince bosey oluyor mu olmuyor. Sagligina kilona dikat et abartmadan herseyi yap" dedi. Aynen cumleleri buydu.. Ben yine de yememeye ozen gosteriyorum gerci ama arada ucundan tadiyorum guvenilirse..

Canım kızıçen hayırlı olsun %97 az değil Moralini bozma düzelir inşallah canım Rabbim evladını sağ salim kavuştursun sana bide bu tespite normal ultradonda mı vardı yoksa ayrıntılıya mı gittin?

Kızlar noolur bebeğime dua edin, bizi bırakmasın. Rahimde bir cm açılma oldu, saat 4'te dikiş atacaklar. Noolur bu bebeğimi de kaybetmeyim. Noolur dua edin
Ben şimdi gördüm Allah yardımcınız olsun canım Senin de bebeğinin de. İkinizi de korusun. Dua ediyoruz canım tüm grup şuan senden haber bekliyoruz.. Ne durumdasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…