bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah razı olsun canim benim gerçekten iyi mi boyu kilosu ben pek anlamiyorumda dr iyi haftasiyla uyumlu dedi
massalah canim tabiki iyi 22+ haftada degilmi kirkbinkere massalah zaten bundan sonra kilo alimi baslar canim benimde kizlarda 20+1 de 300 grm dedi doktor

Fakulte de var canim ypgunluk vardir arayip simdiden randevu alman lazim. İnsallah bebis de bi sknti yoktur

Bu zamana kadar kasilmam yok diye seviniyordum.bu gece yine bizim sokakta iftarimiz vardi yorlumusum.hem bizim hatunun pesinden kosmak yordu ve kasilmam oldu bu gece cok.simdi eve geldim hatunu uyuttum.bayram sonra dr ye gidince ne diyecek.baya zorlandik bu gece.

Canim gecmis olsun yat dinlen kizcen uyurken birde magnezyum varsa hemen ic canim saglikla kalin

Allah razı olsun canim benim gerçekten iyi mi boyu kilosu ben pek anlamiyorumda dr iyi haftasiyla uyumlu dedi

yaren92
Gozunuz aydin.saglikĺa kucaginiza almak nasip olsun canlar.
Baska bugun giden varmiydi dr gozden kacirip ismini yazmadiysam kusura bakmayin.yorgunluguma verin lutfen.
hepinize hayirli saglikli dogumlar diliyorum.

Canim gecmis olsun yat dinlen kizcen uyurken birde magnezyum varsa hemen ic canim saglikla kalin
Sagol canim.birde benim bu bebik hep asagida.resmen vajinami sizlatiyor dun gece uykudan uyandirdi sastim daha simdiden uyandiriyor diye.surekli ayaklariyla tepiniyor yaramaz.

Canım gözün aydın çok iyi sonuçların maşallah inşallah seninki doğana kadar parmakları yemez neyse sen yine de tedbirini al aç bırakma kuzuyu

ben yicem onun parmaklarını kime çekti bilmem görmemişler gibi tek parmakta değil 5 parmağı sokmuş ağzına
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla cümlemize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar siz hazrlik yaptinizmi plan fln misal lohusalik pijama terlik tac vs bide benim gibi tesetturlu arkadaslar hastanede ne yapmayi dusunuyosunuz bi fikri olan varsa benimlede paylasabilirmi

Sagol canim.birde benim bu bebik hep asagida.resmen vajinami sizlatiyor dun gece uykudan uyandirdi sastim daha simdiden uyandiriyor diye.surekli ayaklariyla tepiniyor yaramaz.
Benim kizlarda bugun durmadi iki tarafli tepik yedim

Kizlar siz hazrlik yaptinizmi plan fln misal lohusalik pijama terlik tac vs bide benim gibi tesetturlu arkadaslar hastanede ne yapmayi dusunuyosunuz bi fikri olan varsa benimlede paylasabilirmi

Mavi ve kırmızı tülbent aldım onları kenarlıyorum hastanede kullanmak için. Taç bakıyorum tülbentin üzerine konulanlardan hoş durursa almak var aklımda. Birde krem pijama beğendim üzerine boydan uzun bir de sabahlık alırsam onu alacağım. Şimdilik plan bu bizde zaten eve gelen olur süsleme yapıcaz evde odamızı süslicez inşallah

Turkiyedeki dr erkek dedi 3 ayimda gittigimde bnde krem rengi gecelik istiyodum bu modeli begndim ama kremi yoktu bnde pembe olani aldim bunu evde giyinirim yabanci olmazsa basimi acar cicekli tac yapcam terlikle birlikte onubtakarim hastanede burda 1 gun durcam gelen fazla olmaz ama polar gecelik giymeyi dusunuyorum uzerinede siyah uclari rengarenk boncukla işlenmiş yazmam var onun ustune su kirmizi taci takarim diye dusunuyorum ama tm emin degilim

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-02-00-26-04.webp
    13 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2016-05-05-16-36-27.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2016-05-05-16-34-33.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 63

Lohusa sepetinden galiba gecelik bende beğenmiştim o siteden. Orta da ki çiçekli taçtan görmüştüm instagramda tülbent üzerine takmış beğendiydim güzel durmuş deneyerek görülecek bişi yani bende gözke karar verme yok illa görüp denicem

Çok güzelmiş hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah. Ben saçlarımı açıp tacımı kendim yapıp takmıştım kızımın ismini keçeyle yazmıştım erkek akrabalar geldiğinde oyalı yazmamı takmıştım öyle yapabilirsin sende..yazmanın üzerinde taç hoş durmayabilir geceliği de güzelmiş

Günaydın kısslar.
Kandilimiz mübarek olsun.Biraz uzak kaldım telaseden.sayfalarda ilerlemiş maşallah.inşallah herşey yolundadır.geriye dönük okuyamiyrm.çok zamanm olmuo.sondaki konulara dahil.oluyum bende. :)

Kısslar benm arkasında geçen yıl benmle Aynı zamanlarda hamileydi.Hatta onunda doğum tarihi 14 kasmdi 11 kasımda doğum yaptı.o başına şal dolayıp tacı takmıştı çok da güzel duruodu.tulbentler biraz ince oldlgndn belki hoş durmayablr mi bilmiorm hiç gormedm ama şaln üstünde gayet güzel durduğunu gördüm.bende krem rengi şal düşünüyorm İnşallah. Allah nasip.ederse.

Kızlar Günaydın umarım herkes iyidir biz doktordan çıktık şükür hersey yolunda kızımın boyu 27 cm olmuş babası gibi uzun olacak dedi doktor amcamız babamızın da çok hoşuna gitti :) 500 gr olmuş kuzum

Demirim ve kanim çok düşük çıktı 8.6 olmuş önümüzdeki aya kadar çıkmassa damardan demir vericem kan vericem dedi

Henuz hic bisey yapmadim 36 haftaya kadar almiycam canim dusuk riskim var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…