- 15 Ağustos 2014
- 2.518
- 2.369
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #29.841
Cnm sen demistin sanki kolestrolum yuksek cikti diye onla ilgili bisey soyledi miKızlar Günaydın umarım herkes iyidir biz doktordan çıktık şükür hersey yolunda kızımın boyu 27 cm olmuş babası gibi uzun olacak dedi doktor amcamız babamızın da çok hoşuna gitti :) 500 gr olmuş kuzum
Demirim ve kanim çok düşük çıktı 8.6 olmuş önümüzdeki aya kadar çıkmassa damardan demir vericem kan vericem dedi
Belli ki sen gonlu cok guzel bi insansin Allahim da gonlune gore versin canim. Olumsuz dusunme bebegin seni birakmayacak sag saglim kucagina aldigin gunleri goreceksin ins :)Merhaba canım arkadaşlarım. Henüz mesajlarınızı okuyamadım. Sizlere cevap yazamadığım için kusura bakmayın. Sağ elimde intraket takılı, o yüzden elimi çok kullanamıyorum. Hala hastanedeyim. Biraz daha kalacağım. Moralim biraz daha iyi ama henüz yüreğime su serpilmiş değil. Dün dikişi atan dr, kontrol etti, eğer yatarsan bu işi kurtarırsın dedi. Zaten yatarken bunlar olduğu için, rahatlatmak yerine biraz daha endişelendirdi bu söz beni. Ama inanıyorum bizim de sizin de, bebeğim için ettiğimiz dualar sayesinde kızım annesine tutunacak. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizler de benim dualarımdasınız. Allah güzel kalbiyle dua eden tüm arkadaşlarımdan binlerce kez razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla, 9. aylarında kavuşuruz bebeklerimize. Sizleri çok seviyorum ve öpüyorum, iyi ki varsınız.
Merhaba canım arkadaşlarım. Henüz mesajlarınızı okuyamadım. Sizlere cevap yazamadığım için kusura bakmayın. Sağ elimde intraket takılı, o yüzden elimi çok kullanamıyorum. Hala hastanedeyim. Biraz daha kalacağım. Moralim biraz daha iyi ama henüz yüreğime su serpilmiş değil. Dün dikişi atan dr, kontrol etti, eğer yatarsan bu işi kurtarırsın dedi. Zaten yatarken bunlar olduğu için, rahatlatmak yerine biraz daha endişelendirdi bu söz beni. Ama inanıyorum bizim de sizin de, bebeğim için ettiğimiz dualar sayesinde kızım annesine tutunacak. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizler de benim dualarımdasınız. Allah güzel kalbiyle dua eden tüm arkadaşlarımdan binlerce kez razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla, 9. aylarında kavuşuruz bebeklerimize. Sizleri çok seviyorum ve öpüyorum, iyi ki varsınız.
Yaa anladım canım.. Olsun meleklerimiz sağlıklı olsun da seneye bunun acısını çıkarırsınız :)Yok kuzum bizim tatil iptal oldu dr kesinlikle yasak dedi burdayiz yani
Canım inşallah zamanında kavuşacaksın prensesine hepimiz dua ediyoruz.. Bundan önceki kontrolümde günlerce ağlamıştım da senin msjların içime su serpmişti sana dua etmez miyim hiç.. Geçicek allahın izniyle bu sıkıntıların..Merhaba canım arkadaşlarım. Henüz mesajlarınızı okuyamadım. Sizlere cevap yazamadığım için kusura bakmayın. Sağ elimde intraket takılı, o yüzden elimi çok kullanamıyorum. Hala hastanedeyim. Biraz daha kalacağım. Moralim biraz daha iyi ama henüz yüreğime su serpilmiş değil. Dün dikişi atan dr, kontrol etti, eğer yatarsan bu işi kurtarırsın dedi. Zaten yatarken bunlar olduğu için, rahatlatmak yerine biraz daha endişelendirdi bu söz beni. Ama inanıyorum bizim de sizin de, bebeğim için ettiğimiz dualar sayesinde kızım annesine tutunacak. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizler de benim dualarımdasınız. Allah güzel kalbiyle dua eden tüm arkadaşlarımdan binlerce kez razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla, 9. aylarında kavuşuruz bebeklerimize. Sizleri çok seviyorum ve öpüyorum, iyi ki varsınız.
Merhaba canım arkadaşlarım. Henüz mesajlarınızı okuyamadım. Sizlere cevap yazamadığım için kusura bakmayın. Sağ elimde intraket takılı, o yüzden elimi çok kullanamıyorum. Hala hastanedeyim. Biraz daha kalacağım. Moralim biraz daha iyi ama henüz yüreğime su serpilmiş değil. Dün dikişi atan dr, kontrol etti, eğer yatarsan bu işi kurtarırsın dedi. Zaten yatarken bunlar olduğu için, rahatlatmak yerine biraz daha endişelendirdi bu söz beni. Ama inanıyorum bizim de sizin de, bebeğim için ettiğimiz dualar sayesinde kızım annesine tutunacak. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizler de benim dualarımdasınız. Allah güzel kalbiyle dua eden tüm arkadaşlarımdan binlerce kez razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla, 9. aylarında kavuşuruz bebeklerimize. Sizleri çok seviyorum ve öpüyorum, iyi ki varsınız.
Napalim kuzum nasip degilmisYaa anladım canım.. Olsun meleklerimiz sağlıklı olsun da seneye bunun acısını çıkarırsınız :)
Canim sen boyle dusunursen olmaz canim pozitif dusun pasani dusun canim 30 haftalara gelincede alis verise baslarsin pasana tatlim bende 9 haftada dusuk riski yasadim halada uzaniyorum doktor bol bol uzan dinlen dedi 100 mtre yurusem kasik agrisindan olucem korkmaya basliyorum bana yurumekte yasak ozledim yurumeyi ben burda kimseye soylemiyorum ama benim durumlar boyle canim benim gebelik riksli gebelik 7 haftasindan beri riksli ne serumlar yedim ben bir gunde dogum sancisi ile acile gittim aglamaktan gozlerim sisti dua ettim rabbime sukur bugunlere geldik rabbim ikizlerimi 36 haftalari gostersin sizlerede 40 haftalari gostersin insallah... dua ileHenuz hic bisey yapmadim 36 haftaya kadar almiycam canim dusuk riskim var da
CanımMerhaba canım arkadaşlarım. Henüz mesajlarınızı okuyamadım. Sizlere cevap yazamadığım için kusura bakmayın. Sağ elimde intraket takılı, o yüzden elimi çok kullanamıyorum. Hala hastanedeyim. Biraz daha kalacağım. Moralim biraz daha iyi ama henüz yüreğime su serpilmiş değil. Dün dikişi atan dr, kontrol etti, eğer yatarsan bu işi kurtarırsın dedi. Zaten yatarken bunlar olduğu için, rahatlatmak yerine biraz daha endişelendirdi bu söz beni. Ama inanıyorum bizim de sizin de, bebeğim için ettiğimiz dualar sayesinde kızım annesine tutunacak. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizler de benim dualarımdasınız. Allah güzel kalbiyle dua eden tüm arkadaşlarımdan binlerce kez razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla, 9. aylarında kavuşuruz bebeklerimize. Sizleri çok seviyorum ve öpüyorum, iyi ki varsınız.
Yolun acik olsun canim benim yarin bende annemlere gidecem serin havanin tadini cikaricam organik beslenim yaylaya gidecem buz gibi hava mis bayramin 1 gunu aksam donecegim 2 gunu cocuklari gunu birlik denize goturecegiz onlar babalariyla yuzerler bende golgede iyot kokusu alirim iyi tatliller tatlimCanımNilke bugün yola çıkcam sırf senden haber alabilmek için girdim topiğe çok şükür iyisiniz bundan sonrada doğuma kadar iyi olcaksın merak etme yat kalkma canım bol bol dinlen. Zaten doğunca seni uyutmaz küçük prenses :)))) allaha emanet olun canım.
Allah esirgesin kuzum kizlarin saglikla dogacak biliyom belli bi haftadan sonra ikiz annelerine proluton basliolar ama su 32 34 haftalari bi gorsek oylr rahatliycam ki kuzumCanim sen boyle dusunursen olmaz canim pozitif dusun pasani dusun canim 30 haftalara gelincede alis verise baslarsin pasana tatlim bende 9 haftada dusuk riski yasadim halada uzaniyorum doktor bol bol uzan dinlen dedi 100 mtre yurusem kasik agrisindan olucem korkmaya basliyorum bana yurumekte yasak ozledim yurumeyi ben burda kimseye soylemiyorum ama benim durumlar boyle canim benim gebelik riksli gebelik 7 haftasindan beri riksli ne serumlar yedim ben bir gunde dogum sancisi ile acile gittim aglamaktan gozlerim sisti dua ettim rabbime sukur bugunlere geldik rabbim ikizlerimi 36 haftalari gostersin sizlerede 40 haftalari gostersin insallah... dua ile
NilkeyleCanımNilke bugün yola çıkcam sırf senden haber alabilmek için girdim topiğe çok şükür iyisiniz bundan sonrada doğuma kadar iyi olcaksın merak etme yat kalkma canım bol bol dinlen. Zaten doğunca seni uyutmaz küçük prenses :)))) allaha emanet olun canım.
Benim icin de yüz olur mu kuzum kendine iyi bak lutfen su icmeyi unutmaCanımNilke bugün yola çıkcam sırf senden haber alabilmek için girdim topiğe çok şükür iyisiniz bundan sonrada doğuma kadar iyi olcaksın merak etme yat kalkma canım bol bol dinlen. Zaten doğunca seni uyutmaz küçük prenses :)))) allaha emanet olun canım.
Rabbimin izniyle o gunlere gelicegiz cumlemiz insallah...ecmainAllah esirgesin kuzum kizlarin saglikla dogacak biliyom belli bi haftadan sonra ikiz annelerine proluton basliolar ama su 32 34 haftalari bi gorsek oylr rahatliycam ki kuzum
Amin kuzum insallahRabbimin izniyle o gunlere gelicegiz cumlemiz insallah...ecmain
Sanada iyi yolculuklar canım. Sen neden denize girmiceksin tatlım doktor yüzmek iyi olur hamilelikte demişti bana. İyi tatiller canımYolun acik olsun canim benim yarin bende annemlere gidecem serin havanin tadini cikaricam organik beslenim yaylaya gidecem buz gibi hava mis bayramin 1 gunu aksam donecegim 2 gunu cocuklari gunu birlik denize goturecegiz onlar babalariyla yuzerler bende golgede iyot kokusu alirim iyi tatliller tatlim
Canım geçmiş olsun sanada. Hepimiz hamileliğimizde az çok sorun yaşıyoruz allah beterinden esirgesin. Sende ikizlerine sağlıkla kavuşcaksın üzülme canım. Sana 28 haftada akciğerleri geliştirici iğne yapacaklar sanırım. Erken doğsa bile rahat nefes alsınlar diye doktorun söyledimi canım. Çoğul gebeliklere yapılıyor diye biliyorum canım.birde erken doğum tehlikesi olanlara. İnşallah sen 36 yı bizde en azından 38 i görürüz inşallah canım.Rabbimin izniyle o gunlere gelicegiz cumlemiz insallah...ecmain
Canım sende üzülme öyle kötü şeyler düşünme bak Oğluşun seninle negatif düşünüp üzme. Hepimiz güzel doğum hikayeleri paylaşıcaz inşallah burada.Amin kuzum insallah
Canım bende akşam hava kararmaya yakın girip çıkarım denize. Doktor kalbimden dolayı sıcaklarda durma dedi. Zeynep için gitcez inan ki. İnşallah sende seneye denizinle beraber girersin denize :))))Benim icin de yüz olur mu kuzum kendine iyi bak lutfen su icmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?