bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne guzel canimm benim gozun aydin

Canim gzun aydin.20+ haftadasin galiba senin bebisin hem uzun hem tontis olcak geldi bana masallah size.

Gunaydin kizlar bugun kv yanimda adayla ilgileniyor bende dinleniyorum ben galiba bu magnezyumu icemiycem daha fazla asiri igrenc midem cok bulaniyo napcam bilmiyorum sali gunu de proluton ignem var dr sabah arayip tekrar aradi hatirlatmak icin
Eczaneden baska aliverin icemiyorsan zorlama.doktorun yazmadan da alabilirsin.benimkide mevhibenin kullandigindan gecen gun fotosunu atmisti.bende onceki kullandigimi icemiyordum suan kullandigimi icebiliyorum.tadi limonlu bizimki.

Eczaneden baska aliverin icemiyorsan zorlama.doktorun yazmadan da alabilirsin.benimkide mevhibenin kullandigindan gecen gun fotosunu atmisti.bende onceki kullandigimi icemiyordum suan kullandigimi icebiliyorum.tadi limonlu bizimki.
Aynen icemiycem kuzum cok midemi bulandiriyo hap formunu bulabilirsem alcam

Ben hicbise icmiorim decavit midemi bulandirdigi icin biraktim demir hapininicmioyorum zaten yararli ne varsa yemiorim benim bebegime yazik

Kızlar herkeslere günaydınlar tabii miniklerimize de  bugün inşallah yola çıkıcaz. Demin annemle rutin sabah konuşmamızı yaparken denize de giricem dedim neeeee diye bastı çığlığı tabi öncelikle sonra sakinleşti iyi bari fazla açılma git otur hemen suyun içine dedi ya   bu annem resmen beni boğmaya çalışıyo kızlar.. Ayy neyse işte sabah sabah stresimi de attım sayesinde birazdan bavul hazırlamaya başlıcam. Görüşürüz

Iyi tatiller canim benimm

Maşallah canım ya senın meleğin biraz iri olacak galiba :) annesi güzel beslenmiş demek ki.
doğumdan sonra rahat edersin. küçük bebek daha zor olur.

senınle aramızdan fazla yok. çok merak ediyorm benım bebeğim ne kdr oldu acaba :)

en son 10 haziran da gittik kontrole bir sonraki kontrolümüzde detaylı ultrason olacak.

21 temmuzda.. daha çoook var çok sabırsızlanıyorum. ilk defa bu kadar uzun süre görmedim bebeğimi.

Merhaba canım arkadaşlarım. Henüz mesajlarınızı okuyamadım. Sizlere cevap yazamadığım için kusura bakmayın. Sağ elimde intraket takılı, o yüzden elimi çok kullanamıyorum. Hala hastanedeyim. Biraz daha kalacağım. Moralim biraz daha iyi ama henüz yüreğime su serpilmiş değil. Dün dikişi atan dr, kontrol etti, eğer yatarsan bu işi kurtarırsın dedi. Zaten yatarken bunlar olduğu için, rahatlatmak yerine biraz daha endişelendirdi bu söz beni. Ama inanıyorum bizim de sizin de, bebeğim için ettiğimiz dualar sayesinde kızım annesine tutunacak. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizler de benim dualarımdasınız. Allah güzel kalbiyle dua eden tüm arkadaşlarımdan binlerce kez razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla, 9. aylarında kavuşuruz bebeklerimize. Sizleri çok seviyorum ve öpüyorum, iyi ki varsınız.

Canim Nilkemmmmmm bitanemmmm hersey iyi olacak kipirdama yat kuzum.Güzel kızın senin gibi mükemmel bir anneyi bırakmayacak. Sen çok temiz kalpli bir insansın Rabbim sana evladını bagislayacak.Kuzum güzelim benim

Canim perinAtolog konusunda arastirma yapmadim o yuzden bilmiyorum var mi?? Benim detayli ultrasyonumu doktorum yapacak. Istersen nagihan yilmaz medikalpark hastanesine git seni zaten duruma gore yonlendirir diye dusunuyorum.
Tsk ederim antihindistancevizi. Bakalım bayramdan sonra gideceğiz inşallah bi sorun çıkmaz oglumun kalbinde.

İyi olmana çok sevindim canım maşallah.
İnşallah 40.haftaya kadar hic sorun yaşamazsın Allah sana bağışlasın bebeğini

Fakulte de var canim ypgunluk vardir arayip simdiden randevu alman lazim. İnsallah bebis de bi sknti yoktur
Fakülteyi aradım canım. Bana dedikleri şu: biz o durumlara bakıyoruz, daha anormal durumlar, mesela kalbin odaciklarinin birinin olmaması gibi.. yani bizimki fakültede muayene olacak kadar anormal durum değilmiş. Sekreter in dediği bu....

Hersey cok iyi olcak sakin korkma dr un sozunden cikma kzum

Allah Allah oyle sey mi varmis. Sonucta doktorun perintaloga yonlendirmis. Samsunda ozelde var mi bilmiyorum canim bana radyalog bakti liman hastanesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…