bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
evet doktorum soyledi canim 30 .haftada ciger gelistirici yapariz dedi sen biloyorsun benim durumu riskli gebelik yazildi dosyaya ve 100 metre yurusem kasiklarima kramp giriyor bol bol uzan dedi doktorum 9.haftamizdan sonra hep uzandim canim fazla yuruyemiyorum 36 haftaya kadar boyle uzanicam hep galiba 3 gun once esimle cocuklarla buyuk parka gittik yurume parkuru var fazla yuruyemedim her defasinda banka oturdum esim daha cikarmam seni dedi saglik olsun cok ozledim yurumeyi dolasmayi yeterki saglikla gelsin prenseslerim ben 36 sizlerde 38-40 haftalari nasip etsin rabbim insallah

Güzel dileklerini z icin cok cok tesekkur ederim kızlar Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin :)

Nikel tatlım inşallah hersey güzel olacak kizceni alicaksin Rabbim in izni ile dulatimiz seninle bebeğin kuzum

Güzel dileklerini z icin cok cok tesekkur ederim kızlar Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin :)

Nikel tatlım inşallah hersey güzel olacak kizceni alicaksin Rabbim in izni ile dulatimiz seninle bebeğin kuzum
Prensesine massalah canim rabbim saglikla nasip etsin insallah grm boy cok guzel 20 + haftana gore 500 grm super kirkbinkere massalah annesi

Canim ilac takviyeleriyle daha sorunsuz atlatirsin insallah hamileligini.sikinti yapma canim.herseyin hayirlisi.Allah yar ve yardimcin olsun.

Canım sende üzülme öyle kötü şeyler düşünme bak Oğluşun seninle negatif düşünüp üzme. Hepimiz güzel doğum hikayeleri paylaşıcaz inşallah burada.
Canım bende akşam hava kararmaya yakın girip çıkarım denize. Doktor kalbimden dolayı sıcaklarda durma dedi. Zeynep için gitcez inan ki. İnşallah sende seneye denizinle beraber girersin denize :))))
Hayirlisi buymus kuzum nasip yorma kendini dikkatli ol cok acilma olur mu

Kizlar topigi umutsuzluk basmis sirkelenin yahu ada ve deniz insallah hic bisey olmuycak kuzucuklariniza nilkecim senin neyin war tam olarak bilmiyorum ama insallah en kisa zamanda rahata kavusursun elinizi karniniza koyun her aksam Ayet el kursu okuyun Rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin iyi dusunun iyi olacak insallahh

Merhaba kızlar.. Ben de Aralık 2016 annelerindenim.. Bende de kahve leke geldi.. Fitil verdi enfeksiyon dedi doktorum vajinada ama içim hiç rahat değil. Tehlike yok ama için rahat etsin diye progestan iç dedi..Geçmiş olsun sizin grupta da olmuş galiba arada bir bakıyodum. Olan var mı hiç kahverengi lekelenme ? Sarı gibi bazen ama çoğunlukla sıvı kahve..

Benim oldu canim ama bende kramp kasilma da olunca dusuk riski olustu 1 gece yattim hastane 10 gun daha tehlike altindayim yatiyorum sali gunu igne olucam bi tane daha progestan fitil 1 hafta daha devam iste oyle

Benim oldu canim ama bende kramp kasilma da olunca dusuk riski olustu 1 gece yattim hastane 10 gun daha tehlike altindayim yatiyorum sali gunu igne olucam bi tane daha progestan fitil 1 hafta daha devam iste oyle
Leke kaç gün surdu senin? Benim sarı gibi devam ediyo 3 gundur

Elimde pecete devamlı tuvaletteyim açıp açıp leke var mı diye bakıyorum.. Allahım hepimizin çocuklarını bağışlasın bizlere inşallah...
Bu kadar stresli olma bebeginede yansir rahat ol pozitif dusun rabbim 38 -40 haftalari nasip etsin cumlemize insallah..

Benden 1aydır geliyor Can'ım.içerde kanama alanı varmış bitene kadarda sürermiş dr um öyle dedi.progestan içiyorum sabah akşam bide hep yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…