bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yerimden kalkacak halim yok ki. Kafamin icinde yangin var gibi. Ensemde inanilmaz agri. Vucudum da cok bitkin. Esim balli su yapti insallah gecicek.

Çok geçmiş olsun bebeim yordun mu kendini sıcağa falan mı cıktık. Yat dinlen, bol su iç :/

Aa a basur mu oldun ki acaba. Bi acile gitsen yada doktorunu mu arasan??
Bilmem dunki ishalden sonra oldu kuzum zorladim.baya popoyu bugun sukur daha tuvalete cikmadim ama gece idrar yaparken geldi popodan o garip sumuk cok onemli bisey oldugunu sanmiyorum dedi ablamin dr arkadasi yinede bayram sonu bi gastroloji gorsun dedi en erken 18 ine alabildm randevu hem kadin dogum hemde ona giderim diye kara bulutlar dagilsin topicten nolur eskisi gibi olalim o kadsr agladim ki esim saskin saskin bakti alt tarafi kicinda fikstur olmustur diye

Esime gore fikstur bana gore dunyanin en korkunc felaketi niye boyle oldum ben hastane havasi iyi gelmio bana katiyen

Aaaa evet 3 gece popodan fitil koydurdu dr endol o mu yapti tahris aceba Allahim yarabbim cildiriciiimm nedir bu basima gelen
Basur fln varmi sizde kanama ondandir bife fitil aliyosunz ya ondandr belki rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin yaa acil sifalar versin hepinize

Kanama durduysa korkulacak bisey yoktur insallah.

Hayırlı günler kızlar, biz bugün ayrintilimiza girdik, her şey iyiydi çok şükür. Kizim olacakinşaallah 441 gr olmusuz bizden haberler böyle
Aslında bugün canım çok sıkkın, ehliyet sınavım vardı yetisemedik, yollar feciydi, 15 dk gecikmeyle almadılar, ıyide hazırlanmıştım ama nasip değilmiş

Maşallah canım ikinize de
Trafik mağduru olmuşsun nasip başka zaman inşallah. Bizde ayrıntılıya giderken takıldık trafiğe ucu ucuna yetiştik yol durumu belli olmuyor maalesef

Maşallah canım ikinize de
Trafik mağduru olmuşsun nasip başka zaman inşallah. Bizde ayrıntılıya giderken takıldık trafiğe ucu ucuna yetiştik yol durumu belli olmuyor maalesef
Aynen öyle canım, aslında bi taraftan dusununcede iyi oldu diyorum. Çünkü ehliyeti geçsem bile dreksiyona giremicektim (o dönemde ankara dışında olcam) inşaallah gelince ard arda hallederim ikisinide

Aynen öyle canım, aslında bi taraftan dusununcede iyi oldu diyorum. Çünkü ehliyeti geçsem bile dreksiyona giremicektim (o dönemde ankara dışında olcam) inşaallah gelince ard arda hallederim ikisinide

İnşallah canım bende doğum sonrası el atıcam ehliyet olayına

Zorlanma olduysa tahriş olmuştur benim de bikere olduydu wc ye çıkınca acıyodu ardından bikaç damla kan damlıyodu , tahriş olması iğleşince geçti bidahada olmadı

Massalah kizina canim 441 grm cok iyi rabbim saglikla nasip etsin kizceni insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…