bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar tansiyonum dustu suan hoc iyi degilim. Tuzlu ayran ictim ama hic faydasi olmadi ne yapacagim konusunda bi fikrim yok

Dinlen Canım benim de çok sık tansiyonum düşüyor geçer inşallah

Endiselenmeyin arkadaslar, benim de bazen dusuyor, doktor , dusuk tansiyonun hamilelikte normal karsilandigini, ama yuksek tansiyonun takip edilmesi gerektigini, soyledi. Dinlenin sadece gecene dek , imkan yaratmaya calisin en azindan

Kizlar cok fenayim bagirsaklarimi bozdum galiba demir ilacindan dr umu aradim birak demir ilacini dedi artik ikinmaktan alt yanima agrilar girdi

Canım bende geöen cuma öyle fena oldum ve ara ara devam ediyo dr sordum dün bebeği etkilemez dedi bide bu ara salgın varmış çok kişi böyle şikayetçi dedi

Merhaba bayanlar, benim de oluyor zaman zaman. Hep saat 5 ve ya 6 gibi , yani aksam yemegini ne zaman yiyorsam , sonrasinda. Ama boyle nasil bir sanci , yediklerimi cikarmamak icin zor tutuyorum. Demir ilacindan olduguna eminim. Cumku haftasonu , unuttum iki gun icmeyi. Hersey yolundaydi, pazar aksami yeniden alincaya kadar , pazartesi yine bir serenomi. Ama demir ihtiyacimiz olacakmis hep, cunku somuruyormus veletler vucudumuzdaki demir rezervlerini. Neden birak dedi acaba? Ya da ictigimiz hapin turu mu yapiyor bunu acaba? Gyno Ferro Sanol kullaniyorum ben. Siz?

Benimde karnımın değişik noktalarına iğne batıyır gibi oluyor hafif hafif saniyelik geciyor sürekli de değil agrı denecek gibi yoğunda değil. bikere sordugumda rahim büyüdüğü ,bebek hareketlendiği için demişti doktor . Ben sadece demir hapı kullanıyorum magnezyum felan yazmadıydı doktor kendim alıp kullansam mı acaba buna da iyi gelir mi ? Yada çok mu kendimi dinliyorum

Endiselenmeyin arkadaslar, benim de bazen dusuyor, doktor , dusuk tansiyonun hamilelikte normal karsilandigini, ama yuksek tansiyonun takip edilmesi gerektigini, soyledi. Dinlenin sadece gecene dek , imkan yaratmaya calisin en azindan
Her gittiğimde tansiyon ölçtürüyorum normal çıkıyo ama her ayağa kalktığımda gözlerim kararıyor düşecek gibi oluyorum 15 saniye falan sürüyo. Öncedende vardı ama gebelikte çok arttı

Bende hiç böyle bir etki yapmadı 8. Haftadan beri kullanıyorum benimki de santafer . Bünyeye göre değişiyor demek ki

A Antihindistancevizi canim gecmis olsun aslinda ilik banyo iyi gelir yada elini yuzunu soguk suyla yikarsan cunku basimdan alev cikiyor gibi diyorsun rabbim sifa versin bol bol yat dinlen
Canim iyilestim cok sukur bas agrisi kaldi sadece. Esimle cay icmeye ciktik. Film attiricaz flasha. Hava da esiyor cikalim serinleyelim dedik.

Canim benim hamilelikten oncede asiri duserdi tansiyonum bayilirdim hatta. Hamileligimde de 5 e4 lere dusuyor. Malesef benim ki riskli olabiliyor.

Canim benim hamilelikten oncede asiri duserdi tansiyonum bayilirdim hatta. Hamileligimde de 5 e4 lere dusuyor. Malesef benim ki riskli olabiliyor.
Normalde de sorun yasayanlarda ( Dusuk tansiyon ) uzerine hamilelik binince, daha etkili oluyor tabii...
Ben, ayni benim gibi gecmiste sorun yasamayanlar ama simdi boyle bir durumla karsilasip panik yapanlar icin yazmistim zaten. Benim de kolesterol maksimum 200 olmasi gerekirken 232 cikti. Neyse , hamilelikte aslinda bu degerlere bakilmazmis bile. Yani seker , troid degerleri muhim denildi. Ne biliyiim yaaa , keske doktor olsaydim
Aman dikkat edin kendinize anneler

Bende ondan kullaniyodum ama kullanmiycam kan degerlerim iyiymis sen bilirsin dedi dr birakabilirsin dedi

Kısslar ya ben bu aralar hep ağlamak istiyrm.Bu kaynana görümce muhabbetindn sıkıldım yani.Hiç bitmiickler Die aklıma gelio hep ağlayasım gelio ya.Aklıma geldiği her an.Ben ve eşim sürekli idare ediyrz.özel harcamalrmzi hep erteliyrz vs.görümcem kaynanam görseniz ne moda olsa anında onlardadr.Her haftasonu dışarda gezmededrler.face de paylastklrni görseniz zaten harcamalarni tahmin edeblrsnz ama hep agliolar ya.para yok para yok Die.evlendgmdn beri bizi de rahat birakmadilar.Şu arada iki sene çok para vermedik şükür ama yine başladılar.Anne hakkı diye eşimde naapayim dio.Ama hesabınızı kitabnzi iyi yapın ya.Bende hakkımı helal etmiyrm onlara diorm.gelsin annesi 1 hafta bizde kalsın dedik.gelmio hanımefendi.Orda gezme tozma var tabi.Bize gelince eşim öyle izin vermez hem nereye gezcek burda.Ama onların hayatı kimsede yok.Bi de hep agliolar acitasyon yapiolar.eşimde merhametli hemen inanio.sözde inanmio da haciz maciz diyince naapsin bağırıo cagirio yine de verio.eşimde bana dio gerçekten ihtiyaclri var ama ne ağır konusuorm istiolar yine de dio.bende dedim şu karadenizli kız var ya yasemin onun videosunda annesi.kocan sana hergün 100 lira versin hakaret etse iltifat gelir dio ya.o hesap.dedim istedgn kadar bağır çağır.yatır sen o parayı iki gün sonra zaten unutursun noolcak ki.dimi yani.bana da ver dedim bana da konuş.akşama yine eve gelceksn yine konuşcaz unutcaksn.Yani 7.yıldır hep aynı muhabbet çok ama çok sıkıldım.Bu hamilelik de iyice bunalıma sokuo sanki beni.Çok moralim bozuluo.
Şimdi bi de görümcem de hamile.o dedim çocuğuna herşeyi alır fazla fazla.Ben kesin o kadar alamam.Sonra bi de para yok oraya verecekler rehin aldilr hikayelryle bizim yiyemedgmz paramızı yerler.mesele hep para gibi ama gerçekten para.Bunlar insan kullanmayı çok seviolar.ceplrnde para oldu mu kjmsenjn aklına gelmiyrz.paraya sıkışınca telefonlar susmuo

Çok uzun yazdım ama içim daha bunun 10katı dolu.7yıl dile kolay nelerine şahit olduk neler yaşadık.Şimdi de düşünüp uzuluyrm işte.Nereye kadar.bebeğim olunca da mı böyle dvm etcek.düşün yakamzdan yani.

Benimde batiyo gibi oluyo hatta taaa en altlarda bile oluyo normal galiba canim bebek hareketlendigi icin sanirim

Sizinde çocugunuz olacak onun rızkını düşünmeleri gerekiyor. 'Çocugun bi dünya ihtiyaçları var bizde de yok' diyebilir eşiniz ya da almaya başlayın ihtiyaçları para biyere gitsin sebep sunacak şeyler olur

Aynı modeller bizde de var o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bizde de 4 senedir hep para muhabbeti bir de biz 2,5 sene beraber yaşadık. Allah sabır versin maalesef değişmiyorlar

Yok cnm yaa hiç öyle anlayışlı düşünceli insanlr yok karşımzda.anneanne dedelrn maaslrni kira gelirlerini yiyolar daha da yetmio bizden bekliolar.onların acil ihtiyaçları.hacizdi icraydi.az önce eşim annesyle konusuodu telefonu bana verdi.kaynana dioki sesin çıkmıo yasio msn sen.Sabah iki kere aradım acmio telefonu bozukmuş ses cikmioms.şimdi de senin telefondn konusuorz diicktm de neyse dedm.Hiç de hamilelik nasıl demio.bebek nasıl Die sormuo.umrunda msn ki onun.o sadece aldgi paraya bakar.ihtiyacı oldgnda da kafalycgi oğluna bakar.o kadar.full menfaat başka bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…