- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #29.921
Aynı modeller bizde de var o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bizde de 4 senedir hep para muhabbeti bir de biz 2,5 sene beraber yaşadık. Allah sabır versin maalesef değişmiyorlar
Kiyamam canim sana. Bu aileler neden cocuklarinin huzurunu bozarlar anlayamiyorum. Evladim huzurlu mutlu olsun diyeceklerine nasil huzursuzluk kacirsak diyen ailelerin evlatlarini sevdiklerini dusunmuyorum ben. Sende kendinden kisma canim kisma ki senin ve evladinin riskini kimse yiyemesin. Esinde yetisemeyince ailesine yok demek zorunda kalir. Bilemedim simdi.Kısslar ya ben bu aralar hep ağlamak istiyrm.Bu kaynana görümce muhabbetindn sıkıldım yani.Hiç bitmiickler Die aklıma gelio hep ağlayasım gelio ya.Aklıma geldiği her an.Ben ve eşim sürekli idare ediyrz.özel harcamalrmzi hep erteliyrz vs.görümcem kaynanam görseniz ne moda olsa anında onlardadr.Her haftasonu dışarda gezmededrler.face de paylastklrni görseniz zaten harcamalarni tahmin edeblrsnz ama hep agliolar ya.para yok para yok Die.evlendgmdn beri bizi de rahat birakmadilar.Şu arada iki sene çok para vermedik şükür ama yine başladılar.Anne hakkı diye eşimde naapayim dio.Ama hesabınızı kitabnzi iyi yapın ya.Bende hakkımı helal etmiyrm onlara diorm.gelsin annesi 1 hafta bizde kalsın dedik.gelmio hanımefendi.Orda gezme tozma var tabi.Bize gelince eşim öyle izin vermez hem nereye gezcek burda.Ama onların hayatı kimsede yok.Bi de hep agliolar acitasyon yapiolar.eşimde merhametli hemen inanio.sözde inanmio da haciz maciz diyince naapsin bağırıo cagirio yine de verio.eşimde bana dio gerçekten ihtiyaclri var ama ne ağır konusuorm istiolar yine de dio.bende dedim şu karadenizli kız var ya yasemin onun videosunda annesi.kocan sana hergün 100 lira versin hakaret etse iltifat gelir dio ya.o hesap.dedim istedgn kadar bağır çağır.yatır sen o parayı iki gün sonra zaten unutursun noolcak ki.dimi yani.bana da ver dedim bana da konuş.akşama yine eve gelceksn yine konuşcaz unutcaksn.Yani 7.yıldır hep aynı muhabbet çok ama çok sıkıldım.Bu hamilelik de iyice bunalıma sokuo sanki beni.Çok moralim bozuluo.
Şimdi bi de görümcem de hamile.o dedim çocuğuna herşeyi alır fazla fazla.Ben kesin o kadar alamam.Sonra bi de para yok oraya verecekler rehin aldilr hikayelryle bizim yiyemedgmz paramızı yerler.mesele hep para gibi ama gerçekten para.Bunlar insan kullanmayı çok seviolar.ceplrnde para oldu mu kjmsenjn aklına gelmiyrz.paraya sıkışınca telefonlar susmuo
Çok uzun yazdım ama içim daha bunun 10katı dolu.7yıl dile kolay nelerine şahit olduk neler yaşadık.Şimdi de düşünüp uzuluyrm işte.Nereye kadar.bebeğim olunca da mı böyle dvm etcek.düşün yakamzdan yani.
Yok cnm ya ne degisckler.görsen bi giydiklrni bi daha giymezler hergün düğüne gider gibiler.kaynanam 50 yaşında genç kız gibi.Bugün telefonda para için aglio eşime.face e bi resim koymuş.Son model morlu yeşilli topuklu ayakkabi.Onu açık.ortadan bilege ip gibi çıkan yeni harika modellerden.günlük giyiyo kadın.bi de senin ne ihtiyacn var.dünya ayakkabın var koycak yer bulamiosn.yok ya acayip cnm sıkılıo.dediğin gibi degismiicklr.7 yıldır sabrediorm.onları hasta kabul ettim ama bu hamilelik hormonlarimi ziplatti galiba.içim cekmio ya.çok ciddi kaldiramiyrm artık
Sizin ihtiyacınız olsa kimseden fayda görmiyeceksiniz ,o yüzden önce kendinizi düşünmeniz lazım . "Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez " bu söz çok hoşuma gider .eşin önce kendi çekirdek ailesini eşini doğacak çocugunu düşünmesi lazım dediğim gibi paranın gidecegi yerler bulup 'bizdede yok ' demekten başka çare yok sanırım , ya da onlardan önce siz isteyin çocugun ihtiyaçları için o zmn yanaşmazlar belki selam verip borçlu çıkacaklar hesabı :))Yok cnm yaa hiç öyle anlayışlı düşünceli insanlr yok karşımzda.anneanne dedelrn maaslrni kira gelirlerini yiyolar daha da yetmio bizden bekliolar.onların acil ihtiyaçları.hacizdi icraydi.az önce eşim annesyle konusuodu telefonu bana verdi.kaynana dioki sesin çıkmıo yasio msn sen.Sabah iki kere aradım acmio telefonu bozukmuş ses cikmioms.şimdi de senin telefondn konusuorz diicktm de neyse dedm.Hiç de hamilelik nasıl demio.bebek nasıl Die sormuo.umrunda msn ki onun.o sadece aldgi paraya bakar.ihtiyacı oldgnda da kafalycgi oğluna bakar.o kadar.full menfaat başka bişey yok
Nefes darlığı oluyor sanırım hamilelikde etler şişiyormuş belki ondandır düzelir yine hamilelikden sonraSlö kızlar benim bir derdim var ya benim horlama problemim başladı eşim dün beni çekmiş aman yarabbi ben şok o ses benden mi çıkıyor eskiden böyle bi derdim yoktu varmı benim gibi olan ve bunun çaresi ne
Ay canım inş eşimde diyor çok şikayetçi bu durumdan Alacaz burun bantlarındanNefes darlığı oluyor sanırım hamilelikde etler şişiyormuş belki ondandır düzelir yine hamilelikden sonra. Burun bantları satılıyorya horlama olmaması için onlardan deneyebilirsin ama ne kadar etkili bilmiyorum tabi yada hamilelikde kullanılırmı araştırmak lazım
Canım şimdi nasılsın umarım tehlike gexmıştır dualarım senınle ...
Geçici bi durum oldugundan bantlarla idare edilir sanırım . O senden önce uyusun duymaz :))Ay canım inş eşimde diyor çok şikayetçi bu durumdan Alacaz burun bantlarından
Allah şifalar versin , atlatırsınız Allahın izniyleKahverengi şekilde devam ediyor kanamam. İlaç ve iğne verdi doktor canm duaya devam edin ne olur
Ewet yaa artık olmazsa olmaz. benim 2 tane evlat var, ister istemez zorunluluk oldu hoş brnde bayıltarak aliyorumdaİnşallah canım bende doğum sonrası el atıcam ehliyet olayına
Amin canim cumlemizinki inşaallahMassalah kizina canim 441 grm cok iyi rabbim saglikla nasip etsin kizceni insallah
Kullananlar var canim ikizler gurubundan okumustum rabbim saglikla nasip etsin insallahKızlar aranızda progestani hep ağızdan alıp birde iğnesini kullanan var mı?
Kiyamam canim sana. Bu aileler neden cocuklarinin huzurunu bozarlar anlayamiyorum. Evladim huzurlu mutlu olsun diyeceklerine nasil huzursuzluk kacirsak diyen ailelerin evlatlarini sevdiklerini dusunmuyorum ben. Sende kendinden kisma canim kisma ki senin ve evladinin riskini kimse yiyemesin. Esinde yetisemeyince ailesine yok demek zorunda kalir. Bilemedim simdi.
Hormonların da etkisi var canım ama sen takmamaya çalış. Ama dediğim gibi hiç farkları yok bizimkilerde borçlada olsa alır giyer gezer ama para yok yok. bu konu da bizim de mevzular derin neler neler yaşandı para konusunda..
Sizin ihtiyacınız olsa kimseden fayda görmiyeceksiniz ,o yüzden önce kendinizi düşünmeniz lazım . "Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez " bu söz çok hoşuma gider .eşin önce kendi çekirdek ailesini eşini doğacak çocugunu düşünmesi lazım dediğim gibi paranın gidecegi yerler bulup 'bizdede yok ' demekten başka çare yok sanırım , ya da onlardan önce siz isteyin çocugun ihtiyaçları için o zmn yanaşmazlar belki selam verip borçlu çıkacaklar hesabı :))
Tamam canım. Allah razı olsun. Anladım.tabi asiri tuketilmemeli bir dal yeterli bence canim linki oku asiri tuketilmemeli
http://m.mavikadin.com/hamileyken-dereotu-yemek-zararli-mi-faydali-mi
Ben fitil seklinde vajinadan koyuyorum canim gece yatmadan once proluton igneyi haftada 1 oluyorumKızlar aranızda progestani hep ağızdan alıp birde iğnesini kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?