bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynı modeller bizde de var o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bizde de 4 senedir hep para muhabbeti bir de biz 2,5 sene beraber yaşadık. Allah sabır versin maalesef değişmiyorlar

Yok cnm ya ne degisckler.görsen bi giydiklrni bi daha giymezler hergün düğüne gider gibiler.kaynanam 50 yaşında genç kız gibi.Bugün telefonda para için aglio eşime.face e bi resim koymuş.Son model morlu yeşilli topuklu ayakkabi.Onu açık.ortadan bilege ip gibi çıkan yeni harika modellerden.günlük giyiyo kadın.bi de senin ne ihtiyacn var.dünya ayakkabın var koycak yer bulamiosn.yok ya acayip cnm sıkılıo.dediğin gibi degismiicklr.7 yıldır sabrediorm.onları hasta kabul ettim ama bu hamilelik hormonlarimi ziplatti galiba.içim cekmio ya.çok ciddi kaldiramiyrm artık

Kiyamam canim sana. Bu aileler neden cocuklarinin huzurunu bozarlar anlayamiyorum. Evladim huzurlu mutlu olsun diyeceklerine nasil huzursuzluk kacirsak diyen ailelerin evlatlarini sevdiklerini dusunmuyorum ben. Sende kendinden kisma canim kisma ki senin ve evladinin riskini kimse yiyemesin. Esinde yetisemeyince ailesine yok demek zorunda kalir. Bilemedim simdi.

Hormonların da etkisi var canım ama sen takmamaya çalış. Ama dediğim gibi hiç farkları yok bizimkilerde borçlada olsa alır giyer gezer ama para yok yok. bu konu da bizim de mevzular derin neler neler yaşandı para konusunda..

Slö kızlar benim bir derdim var ya benim horlama problemim başladı eşim dün beni çekmiş aman yarabbi ben şok o ses benden mi çıkıyor eskiden böyle bi derdim yoktu varmı benim gibi olan ve bunun çaresi ne

Sizin ihtiyacınız olsa kimseden fayda görmiyeceksiniz ,o yüzden önce kendinizi düşünmeniz lazım . "Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez " bu söz çok hoşuma gider .eşin önce kendi çekirdek ailesini eşini doğacak çocugunu düşünmesi lazım dediğim gibi paranın gidecegi yerler bulup 'bizdede yok ' demekten başka çare yok sanırım , ya da onlardan önce siz isteyin çocugun ihtiyaçları için o zmn yanaşmazlar belki selam verip borçlu çıkacaklar hesabı :))

Slö kızlar benim bir derdim var ya benim horlama problemim başladı eşim dün beni çekmiş aman yarabbi ben şok o ses benden mi çıkıyor eskiden böyle bi derdim yoktu varmı benim gibi olan ve bunun çaresi ne
Nefes darlığı oluyor sanırım hamilelikde etler şişiyormuş belki ondandır düzelir yine hamilelikden sonra . Burun bantları satılıyorya horlama olmaması için onlardan deneyebilirsin ama ne kadar etkili bilmiyorum tabi yada hamilelikde kullanılırmı araştırmak lazım

Ay canım inş eşimde diyor çok şikayetçi bu durumdan Alacaz burun bantlarından

Kızlar aranızda progestani hep ağızdan alıp birde iğnesini kullanan var mı?

Cnm çok paramız var kenara atio değiliz.idare ediyrz diyeyim.eşim esnaf sürekli işini büyütüo falan yani öyle henüz kenara para atcak durumumuz da yok.o sebeple ben eşime acidgmdn çok fazla sikmiyrm aşırıya kaçmak istemiyrm ama bunlar full asırilik gösteriş merakliligi.Beni ilgilendrmio varsa imkanları 5 çayına parise gitsinler ama bize bulasmasnlr yani.
Şu evlatlrnn yakasndn artık dussunler .Herkes işine gücüne baksın yani.

Aynen aynı aynı.borçla gezer topar köşeye sıkışınca mecbur verceksn.hapse mi gircekler.alışmışlr bunlar böyle.Allah ıslah etsin ne diyeyim.hamileliği bi atlatsak sagsaglim dedign gibi alıştık yani neler yaşadık bunlar ne ki.hormonların oyunu işte

Cnm eşim esnaf oldgu için cebinde hep para oluo şükür onlarda bilio acil acil Die istiolar ama o paranın 40 tane yeri var.birsürü borç var onlar onu düşünmuo.eşimin dün WhatsApp yazismasni okudum.annesine yazmış.hiç paran var mı die sormuosn demiş.bende herzaman dediğin gibi soyluyrm.bizde olmayınca kimsede olmuo cnm.kimsenin bize hayri yok yani ama bu aralar eşimde anne hakkı muhabbetine takmış durumda.İnşallah en kısa zamanda geçer.düne kadar da ağzında sakız etmişti hakkımı helal etmem diye diye sömürüodu.Artık eşim bikınca banane diodu.dediğim gibi ağzında sakız olmuştu artık çünkü.Bir iki yıl rahattık da.bunlar eşimin yine anne hakkına takildgni anlarsa yandık yani.İnşallah eşim hemen uyanır kendine gelir.Yoksa depresyona gircem yani.düşünmeden edemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…