bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydin kizlar hersey nasip daha 10 gun once bugun yola cikicaz diye hesap ediyorduk bugunse evdeyiz biraz uzuluyorum esimde cok istiodu bu tatili ama oglumuz saglikli bizimle buna seviniyoruz
Cankm gectigimiz yaz bizde tatile 2 gun kalmisti iptal ettik. Valizlerimize kadar hazirlamistik. Ne tessaduftur ki bizim de alanyadaydi otel. Ama gidemedik canim. Bosver sagligin huzurun olsun da tatile hep gidilir.

Hayirli pazarlar gunuz musmutlu gecsin insallah ben 5 gun yokum rabbime emanetsiniz minnoslarnizla ilk bayraminizi guzel guzel huzurla saglikla gecirin insallah umarim insallah biraktigim gibi kalir topicimiz rabbim sizi korusun hayirli bayramlar benden herkese ....opuyorum

Canim benim kendine cok iyi bak seviyoruz seni kizlarimiza da iyi bak olur mu bol bol su iç

Canim benim kendine cok iyi bak seviyoruz seni kizlarimiza da iyi bak olur mu bol bol su iç
Sende pasana iyi bak canim sende hepinizde seviloyorsunuz.... 5 gibi yola cikacagiz yavas yavas gideriz aracda biraz rahatsiz ediyor beni esim kullanacak arabayi biraz hizli surer ama ben surekli 60 gecme derim trafik izin verse oyle yaparim ama mecbur 80 diyor rabbim tatlile gidenleri korusun icinde benide kizlarimida insallah.. ecmain

Sana da cnm simsiden iyi bayramlar sende kizcelere iyi bak ve de kendine :)

Amin bitanem hersey cok guzel olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…