bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bizde bugün yola çıkıyoruz ilk once aile ziyaretleri sonrada tatil ben denize girmeyeceğim tabi ki dr sıkıntı yok dedi ama zaten enfeksiyonum var riske atmak istemiyor.Kızım çok heyecanlı.Buarada minnak kızımın ismini Asel yada Ezgi olarak düşünüyoruz sizce nasıl.Rabbim sağlıkla versin kucağımiza inşallah.Su 3 haftada bi geçseydi tekrar randevu icin

Hayirli yolculuklar canim

Kizlar nasilsiniz?? Dun kapi susu ve bebek sekerlerine sepet baktim. 500 tl ye falan geliyor hepsi. Daha maliyetsiz nere de bulurum bunlari??
Merhaba canim 500 de cok fazlaymis cidden. Benim instagramdan takip ettigim bi kac sayfa var uyguna bulduklarimi oradan temin ederim diyorum onun harici hastane besik susu anne ayak ucu susu vs onlari bi terziye yaptirmak daha mantikli geliyor sanirim daha ucuza mal olur gibi.

Ezgi guzel canim rabbim adiyla yasatsin insallah...

Eklentiler

• image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 51
Çok güzel bir paylaşım canım kesinlikle katılıyorum bunları deneyip yaşadım bizzat ..bu arada iyi yolculuklar iyi tatiller size
Tesekkurederim tatlim tatil icin yola cikan her kese iyi yolculuklar yollari acik olsun insallah iyi bayramlar hepinize ...

Kızlar .....
TSH değerim 2,10

Serbest T3 değerim 2,98

Serbest T4 değerim
0,70

Diğer değerlerim iyi fakat Serbest T4 değerim 0,88 - 1,76 arasında olması gerekiyor ama benim değerim düşük ve bi türlü yükseltemedi dahiliye doktorum t4 değerimi ve endokrine yolladı o da en yakın 12 temmuz sıra verdi acaba bebeğe zararı olur mu endişe duyuyorum özellikle t4 bebeğin IQ sunu etkiliyormuş. sizce çok mu düşük?? 12 sinde gideceğim endokrine bebeğin zekasını etkiler mi??

Cok fazla dusuk degil.sinirin biraz altinda tabi bebegi etkilermi bilmiyorum.bayram sonra gidecekmissin doktora canim.bi problem olcak olsa dahiliye doktoru da bilirdi.rahat ol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…